15Feb

TOP 9 cele mai populare modele de uși moderne de la ValdiMobila

Comentarii

Cine nu visează să aibă o casă stilată, dotată cu mobilă și uși de ultimă generație? Tendințele în materie de uși de interior sunt atât de schimbătoare, încât uneori e greu să te orientezi în multitudinea de oferte și să alegi modelul ce ți se potrivește cel mai bine. Noi, cei de la ValdiMobila, producător autohton de uși, dar și distribuitor al unui sortiment vast de uși de la producători internaționali cunoscuți, dintotdeauna am fost dornici să ne completăm colecția din show-room-ul nostru, cu modele de uși de interior nu doar stilate și calitative, dar și actuale în timp.

Se spune că o ușă de interior bună trebuie să-ți fie „devotată” cel puțin 5 ani, dacă o exploatezi ținând cont de toate reguli de îngrijire. Iar, pentru ca aspectul estetic, nuanța și elementele de decor să rămână la fel de actuale, trebuie să o alegeți ținând cont de tendințele care niciodată nu se învechesc. Una din trendurile acestui an, rămân a fi ușile moderne, cu design minimalist, forme dure și nuanțe nude. Ca să-ți fie mai ușor să înțelegi ce uși de interior sunt la modă în 2020, ValdiMobila a făcut un TOP personalizat cu 9 modele, care la sigur își merită investiția.

Producător ucrainean – New Style

  • Model Mira – 1640 lei. Unul din modelele care te fascinează prin simplitate și rafinament, dar și prin faptul cât de elegantă poate fi o ușă. Modelul face parte din colecția neoclasică, Nostra și este creat din MDF cu acoperire din polipropilenă de calitate superioară. Nuanțe disponibile: Grey, Anthracite, White matte, Golden Alder, Wenge New, Patina, Grey patina, Chestnut, Beech Ashen.
  • Model Greta – 1640 lei. Din aceeași colecție, dar cu un design clasic, acest model a devenit unul din cele mai populare uși din 2019, la fel de actuală și în 2020. Ușa este creată din același material (MDF acoperit cu polipropilenă) și este disponibilă într-o paletă bogată de nuanțe: Anthracite, Grey patina, Magnolia, White matte, Patina, Beech Ashen.

Producător rus – Albero

  • Model Malta – 1700 lei. Ușile din MDF din colecția Aliance îți atrag atenția din prima datorită structurii unice ce imită perfect lemnul, dar și nuanțele naturale. Modelul poate fi realizat cu inserții din sticlă sau fără și este disponibil în 5 culori.
  • Model Sigma – 2246 lei. Pentru cei care sunt îndrăgostiți de figurile geometrice sau uși albe, ușile de interior Sigma sunt alegerea perfectă. Disponibil în trei nuanțe Basic (Alb, Vanilla, Grey), cu acoperire din Vinyl, acest model se va integra perfect într-o încăpere în stil Loft.

Producător ucrainean – Terminus

  • Model 307 – 3300 lei. Acest model de uși minimalist, din colecția Nanoflex, poate fi realizat în două variante: cu sticlă sau fără. Modelul fascinează prin liniile simple și nuanțele calde, ce pot fi ușor combinate practice cu orice tip de interior.
  • Model 112 – 3400 lei. Deosebit prin design și structură este și modelul de uși 112, din colecția Elit Plus. Acesta este disponibil în trei culori Basic: Alb, Anthracite și Magnolia, care îi oferă și mai multă eleganță și stil.

Producător belorus – Belwooddoors

  • Model Svea – 3500 lei. Aceste uși de interior din MDF combină frumos aspectul estetic unic cu cel mai înalt nivel de funcționalitate. În plus, avem la dispoziție 6 nuanțe stilate, care cu siguranță vor decora frumos orice încăpere modernă.
  • Model Mirella – 3300 lei. Cireașa de pe tort a acestor uși de interior, modele neoclasice este că fiecare element în parte este acoperit cu furnir. Iar pentru și mai multă rezistență, dar și maximum strălucire, foaia de ușă este acoperită cu lac de calitate superioară.

Producător ucrainean – Rodos

  • Model Berta G – 7000 Ultimul, dar nu cel din urmă model de uși vopsite este din colecția modernă Loft. Acesta se remarcă prin designul minimalist decorat cu o bandă în nuanțe exotice, precum: Roșu, Auriu sau Negru.

Acestea dar și alte modele de uși de interior 2020 le găsiți în show-room-ul nostru de pe strada Uzinelor 3, unde consultanții noștri, într-o atmosferă caldă și prietenoasă sunt gata să vă răspundă la orice întrebări. La ValdiMobila aveți parte de cel mai variat sortiment de uși de interior la prețuri și modele pentru fiecare. Vă așteptăm cu drag.

Distribue prietenilor