31Jan

Greta – bestseller-ul anului 2019! 5 motive de ce să alegeți uși de interior New Style

Comentarii

Cine nu și-ar dori să aibă o casă stilată, cu mobilă și uși de interior moderne? Până și psihologii au demonstrat că atmosfera prielnică din casă și felul în care este amenajată, are efect direct asupra bunăstării noastre, dispoziției și nivelului de energie. Echipa ValdiMobila mereu și-a dorit să aducă bucurie și zâmbet în familiile utilizatorilor din toată țara, ajutându-i în amenajarea caselor și apartamentelor cu cele mai complexe modele de uși, la prețuri avantajoase pentru fiecare. Iar anul 2019 a fost și mai prielnic în acest sens.

Unul din cele mai populare branduri de uși în rândul utilizatorilor de la noi este New Style – companie ucraineană cu o experiență bogată în producerea ușilor de interior din toate categoriile de preț. Iar modelul care a făcut furori la vânzări, dar și la popularitate – este Greta, din colecția modernă, Nostra. Anume despre el am decis să vă povestim în acest articol, dar și să stabilim care sunt TOP 5 motive de ce să alegeți uși de interior New Style. Rămâneți cu noi.

Model Greta din colecția Nostra – bestseller-ul anului 2019

Primul detaliu, ce îți sare în ochi, atunci când vezi acest model, este cu siguranță designul deosebit, obținut prin combinația subtilă dintre plăcile din MDF sau lemn și inserții din sticlă. Ușile sunt disponibile în două variante de acoperiri: PVC Deluxe și PP Premium (eco-polipropilenă). Și sunt disponibile într-o paletă bogată de nuanțe, precum: Wenge New, Chestnut, Golden Alder, Patina, Golden Oak, Beech Ashy și Patina Grey pentru acoperirea Deluxe și Anthracite, White matte, pentru cea Premium. În plus, puteți alege individual și nuanța sticlei: Satin sau Black.

Ușile cu acoperire PVC oferă un nivel de rezistență, dar și un aspect estetic unic, în diverse nuanțe și structuri. Optând pentru această alternativă, puteți fi siguri de durabilitatea nuanței, rezistența la factori externi, precum: lumina solară, umiditate înaltă și chiar factori mecanici. În plus, sunt disponibile la un preț mult mai avantajoase decât ușile din furnir natural sau lemn. Oferindu-ne același nivel de funcționalitate, confort și durabilitate.

Încă un avantaj important al ușilor Terminus este că sunt create în mai multe dimensiuni, fapt ce le face potrivite practic pentru orice tip de încăpere. Modelul Greta este disponibil în 5 dimensiuni și două grosimi (80mm și 100mm). Iar dacă să ne reîntoarcem la design, modelul arată de-a dreptul splendid, întrunind în sine tendințele mai multor stiluri: design minimalist cu linii drepte și inserții sublime din sticlă mată. Iată 5 motive forte de ce merită să optezi pentru ușile New Style:

  • Peste 80 de modele de uși, din 14 colecții în diverse stiluri, de la uși clasice până la modele cu design minimalist sau stil Loft;
  • Peste 30 de variante de decor și structură;
  • Crearea ușilor de interior după tehnologii moderne, respectând toate standardele europene de calitate;
  • Variante diverse de dimensiuni și grosimi a foii de ușă;
  • Sortiment bogat de materiale, pentru toate segmentele de preț, inclusiv uși de interior ieftine;

După atâtea detalii, nu ne rămâne decât să vă invităm în show-room-ul nostru de pe strada Uzinelor 3 să admirați ușile de interior a acestui brand, față în față. În plus, vă oferim și consultanță gratuită cu un designer specializat, ca să alegeți împreună modelul ce vi se potrivește cel mai bine.

Distribue prietenilor