29Feb

Ușile „de aur” Belwooddoors, din colecția Aurum, acum și la ValdiMobila

Comentarii

Se spune că dacă vrei uși elegante, trebuie neapărat să alegi modele clasice, iar dacă îți dorești ceva mai exotic, stilul potrivit este cel modern. Păi iată, cu trecerea timpului tendințele pentru uși s-au schimbat, iar astăzi, până și ușile moderne pot fi elegante, splendide și pline de rafinament. În show-room-ul ValdiMobila, producător autohton de uși la comandă dar și distribuitor oficial al celor mai renumite branduri de uși, mereu încercăm să ținem pasul ultimelor tendințe, și să ne completăm colecția, cu uși de interior care merită atenția dvs.

De data aceasta am decis să ne înnoim cu uși din seria de aur a producătorului belarus, Belwooddoors – Aurum, disponibilă în trei modele stilate, unul mai deosebit ca celălalt, care pur și simplu te cuceresc din prima. Anume despre cele trei modele de uși moderne Belwooddoors: Aurum 1, Aurum 2 și Aurum 3 vă vom povesti în continuare. Și anume, care sunt principalele avantaje, din ce material sunt create, cum pot fi combinate cu orice tip de interior dar și care sunt cele main oi trenduri pentru uși în 2020. Rămâneți cu noi să aflați despre toate!

Colecția Aurum – simplitatea în detalii

Brandul Belarus Belwooddoors a devenit cunoscut în ramura ușilor de interior, în primul rând, datorită combinării designului unic cu cel mai înalt nivel al calității și funcționalității. Ușile acestui brand se remarcă prin aspectul estetic rafinat, modele în diverse stiluri și culori, de la clasice, până la moderne, palată bogată de nuanțe și elemente de decor care arag priviri. În plus, investind într-o ușă din furnir Belwooddoors, puteți fi siguri de durabilitatea acesteia în timp, păstrându-și funcționalitatea și aspectul de nou, mulți ani la rând

Una din cele mai populare serii de uși în stil modern este Aurum, ce cuprinde trei modele stilate cu design minimalist, unul mai deosebit ca celălalt. Elementul de decor principal sunt figurile geometrice cu colțuri drepte, evidențiate pe margini cu inserții din sticlă. Pentru încheierea efectului minimalist și elegant în același timp, se recomandă să alegeți feronerie din același stil, în nuanțe reci, precum argintiu sau gri. Încă un avantaj al acestor modele este că pot comandate fie cu sticlă, fie în variant simplă, dacă doriți să le integrați într-o încăpere cu design simplu. Iată câteva caracteristici despre fiecare model în parte:

  • Aurum 1 – cel mai simplu model de uși din MDF din această colecție, acoperit pentru maximum rezistență și strălucire cu Enamel. Modelul are un singur elemente de decor pe mijloc, evidențiat pe părți cu sticlă călită de 4mm.
  • Aurum 2 – acest model ne aduce mult cunoscutul design utilizate pe ușile clasice, dar combinat cu elemente moderne. Varianta se privește stilat mai ales pentru cei pasionați de uși albe, simple, dar pline de rafinament.
  • Aurum 3 – modelul îmbină trei elemente de decor de aceeași dimensiuni și poate fi integrat cu succes atât într-o încăpere neoclasică, cât și într-un interior Hi-tech sau Loft.

Modelele sunt disponibile într-o paletă bogată de culori, pentru toate preferințele, și anume:

  1. Ivory;
  2. Light Gray;
  3. White;
  4. Chocolate.

Mai multe detalii despre producătorul Belwooddoors, cele mai populare colecții de uși în 2020, dar și specificul ușilor din seria Aurum vă pot oferi cu drag consultanții noștri. În plus, în show-room-ul nostru aveți ocazia să vedeți toate modelele menționate dar și o listă întreagă de uși din toate stilurile de la alți producători renumiți. Vă așteptăm cu drag într-o atmosferă primitoare la o consultanță gratuită.

Cu ValdiMobila, puteți să vă transformați casa așa cum vă doriți!

Distribue prietenilor