13Apr

Țineți pasul trendurilor în mobilier! Află ce nuanțe sunt în vogă în 2019

Comentarii

Renovarea casei e un proces care ne pune pe gânduri, mai ales atunci când trebuie să alegem nuanțele de mobilier. Tendințele în asortarea culorilor mereu se schimbă, astfel, este foarte important să le ținem pasul, dacă dorim să avem o locuință stilată, relaxantă, mega confortabilă, unde să ne refugiem de monotonia rutinei zilnice. Secretul combinațiilor actuale în timp stă în alegerea unor culori de bază care vă reprezintă. Odată cu trecerea anilor, nu vă rămâne decât să adăugați accesorii, când doriți un refresh.

La capitolul culori, mobila este o oportunitate unică de a experimenta cu modelele preferate, oferindu-ne undă liberă să alegem pigmenții capabili să ne bucure ochii. Fie că alegeți mobila de dormitor, antreu, bucătărie, salon sau baie, e important să vă îndreptați atenția spre pigmenți care s-ar potrivit ca design, care le sunt pe plac întregii familii, iar cel mai important, vor rămâne actuale și peste ceva timp. Mobila e o achiziție pentru o perioadă îndelungată, iar durabilitatea, actualitatea trebuie puse din prima în capul mesei, dacă doriți ca atmosfera relaxantă să dăinuie mereu în locuința dvs.

ValdiMobila – ajutorul tău în alegerea mobilierului potrivit

Magazinul de mobilă online, ValdiMobila e locația perfectă, dacă de mult căutați un producător de mobilier la comandă potrivit, care ar putea aduce la realitate cele mai ingenioase modele de mobilier, pentru întreaga casă. Mereu dornici de nuanțe stilate, ținem pasul ultimelor tendințe din această ramură și nu ezităm să ne împărtășim cu toate noutățile, cu fiecare din voi. Începând cu bucătării la comandă din lemn, MDF sau PAL melaminat în culori diverse, din palete precum RAL, Italian sau ICA, la ValdiMobila le aveți la dispoziție pe toate, în cel mai variat sortiment. Nu vă rămâne decât să alegeți nuanța ce vă reprezintă.

Fiindcă ne-am referit la nuanțele din acest sezon, la capitolul mobilă, și în 2019, nuanțele în vogă, potrivite pentru toate grupurile de interior, rămân a fi crem, antracit, capuccino. Cu fiecare an, design-urile minimaliste, culorile liniștite, deschise, relaxante devin tot mai îndrăgite de oamenii din întreaga lume, motivul principal fiind, că pot fi asortate practic cu orice. Pentru persoanele mai excentrice, care își doresc ceva deosebit, vă vin în ajutor nuanțele lucioase, iar dacă sunteți pasionat de ceva mai puțin evidențiat, optați pentru cele mate, simple, dar tare stilate.

Tot în 2019, tot mai actuale au devenit experimentele de culori, pentru mobila de dormitor sau salon, locul unde trebuie să vă simțiți bine atât noaptea, cât și pe tot parcursul întregii zile. Iar ca să înțelegeți mai bine importanța fiecărei culori, ce rol joacă un pigment ales corect, pentru crearea unei atmosfere perfecte. ValdiMobila va pregătit un top 4 cu nuanțele, cu care cu siguranță nu veți da greș, capabile să-ți mențină actualitatea și după trecerea anilor, dacă au fost combinate, alese corect:

  • Antracit. Este o nuanță clasică, care-și face loc de ceva timp și în stilurile moderne, iar marele avantaj e că poate fi ușor combinată cu accesorii;
  • Wenge. Are la bază naturalețea, imitând o culoare asemănătoare cu cea a scoarței lemnoase, iar lemnul și în 2019 se menține în topul favoriților.
  • Crem. Este una din cele mai calde, „apetisante” culori, pe care vrei nu vrei o îndrăgești. Dă o lumină în plus încăperii, iar îngrijită corect își poate păstra mult timp aspectul de nou.
  • Alb / negru. Cât nu s-ar schimba tendințele, cele două extreme – albul și negru – rămân actuale în timp, fiind la fel de îndrăgite în toate stilurile, inclusiv mobila modernă. Pentru designul minimalist sunt o comoară, care-și poate găsi locul în toate camerele, combinate cu accesorii colorate.

La ValdiMobila vă așteaptă o lume întreagă de nuanțe în care putem realiza orice model de mobilă la comandă, într-un timp scurt, ținând cont de toate standardele calității. Mobilierul este un element primordial în orice casă, iar noi avem grijă ca modelele realizate să vă slujească în timp, bucurându-vă cu un nivel înalt de comoditate, confort în exploatare și pur și simplu plăcere pentru ochi, suflet. Dacă încă nu v-ați decis cu modelul, nuanța, designerii noștri vă vor ajuta să faceți alegerea corectă. Gata deciși vom realiza gratuit proiectarea 3D individuală a viitoarei mobile. Drept bonus, când lucrările sunt gata, vă oferim livrare, asamblare gratuită în raza orașului Chișinău. Dacă nu ați reușit să adunați toată suma necesară, vă oferim posibilitatea de a achiziționa mobilă în credit, în condiții avantajoase.

ValdiMobila – mobilierul creat pentru tine!

Distribue prietenilor