06Apr

Garderoba – mobila de nelipsit în dormitor! Cum alegi cel mai bun șifonier?

Comentarii

Șifonierul într-un dormitor poate fi considerat pe dreptate una din cele mai importante piese de mobilier, după pat și comodă. Ales corect, un dulap pentru haine întrunește numeroase avantaje de mare importanță pentru comoditate, bunăstare, confort în exploatare. Astăzi, mobila de dormitor devine din ce în ce mai variată, iar diversitatea imensă pe piață, pe lângă faptul că ne permite să alegem modelul ce ne e mai drag, ne poate crea dificultăți în alegerea piesei potrivite, mai ales dacă nu am planificat din timp cu ce scop îl achiziționăm, unde va fi amplasat.

Compania producătoare de mobilă la comandă în Chișinău, ValdiMobila, cu peste 13 ani de experiență fructuoasă în acest domeniu, mereu își bucură clienții cu modele inedite de șifoniere și dulapuri cupe – o alternativă eficientă dulapurilor obișnuite, des alese și pe post de garderobă. De ce e mult mai comod să alegeți un dulap la comandă în Moldova? Deoarece aveți frâu liber să-l creați anume așa cum vă doriți. Pe lângă compartimentarea după necesitățile individuale, vă oferim un raport optim preț-calitate, materiale diverse: MDF, PAL, lemn natural, în funcție de bugetul stabilit.

În dormitoarele moderne, șifonierul e mai mult decât un dulap de mărimi mari

Fie că doriți dulapuri ieftine, sau ceva mai sofisticat, primul detaliu important este fără îndoială compartimentarea. Planificați-vă schematic spațiul necesare pentru stocarea lucrurilor, stabiliți ce lucruri veți păstra în acest dulap, care haine le veți aranja pe umerașe și de câte sertare, polițe aveți nevoie. O compartimentare des folosită în prezent este separarea dulapurilor în două nișe: una destinată ramei pentru umerașe, iar cealaltă pentru sertare.

De asemenea, va trebui să alegeți dintre dulapurile incorporate în perete și cele sine stătătoare, care, de regulă, au un preț mai mic, fiind mult mai ușor de amplasat în alt loc, dacă v-ați trezit într-o zi că vreți să schimbați piesele de mobilier după regulile Feng Shui. Un dulap de haine, fie un șifonier cu uși glisante, un dulap alb sau cu un imprimeu romantic vă ajută la organizarea corectă a spațiului liber din dormitor, dându-i un aspect îngrijit, relaxant și plăcut. În descoperirea secretului dulapurilor de calitate, v-am pregătit un scurt ghid cu reguli importante când alegeți un dulap în dormitor:

  1. Planificați din timp cât de multe haine trebuie stocate;
  2. Luați în considerare și alte lucruri de primă necesitate în dormitor (lenjerie de pat, perne, plapume etc);
  3. Nu uităm de compartimentare, iar odată ce am stabilit lățimea dulapului, este important să alegem umerașele potrivite, ca să nu încurce la închidere;
  4. Dacă vă gândiți că aveți puține lucruri, rețineți că prea mult spațiu este un indiciu mult mai bun decât lipsa de spațiu suficient pentru stocarea lucrurilor
  5. Alegeți locul optim pentru amplasarea șifonierului ca să blocați trecerea;
  6. Dacă cumpărați dulapul separat, combinați-l cu cealaltă mobilă din cameră;
  7. Optați pentru un material de calitate, dacă vă doriți mobilier în dormitor durabil în timp;
  8. Când am decis toate acestea, e timpul să ne gândim și la design, fie că de mult visați la un dulap cu oglindă, cu 2 uși, sau în stil minimalist.

La fabrica de mobilă, ValdiMobila, toate ideile în crearea celui mai bun mobilier devin realitate. Doar la noi, găsiți cele mai bune oferte la mobilă pentru dormitor, salon, antreu, bucătărie, baie, la prețuri avantajoase pentru fiecare. Designerii noștri sunt mereu dornici să vă ajute în proiectarea individuală gratuită a dulapului dvs. de vis. În etapa de producere, specialiștii noștri țin cont de toate standardele calității, ca în rezultat să vă oferim mobilier de care veți fi mulțumiți în totalitate. În plus, beneficiați de posibilitatea de a achiziționa mobilă în rate, livrare / asamblare gratuită în raza orașului Chișinău.

Echipează-ți dormitorul cu cel mai stilat dulap, la preț perfect, doar la ValdiMobila.

Distribue prietenilor