28Dec

Model Roma din seria Fashion – cel mai stilat model de uși marca Terminus

Comentarii

Cred că ați observat că de ceva timp încoace, trecem periodic în agendă cele mai populare modele de uși din show-room-ul ValdiMobila. Vă vorbim despre principalele caracteristici care le fac speciale și pentru care merită să le alegeți din sortimentul vast disponibil în magazinul nostru de uși în Chișinău. Următorul model, despre care nu am putut să nu vă povestim în detalii este Roma – model de uși din cea mai trendy serie a brandului Terminus – Fashion. Ce tendințe italiene ne aduce acest model, în ce nuanțe e disponibil, dar și prin ce se deosebește de celelalte modele din colecțiile de uși Terminus aflați în continuare.

Uși de interior Terminus, model Roma – eleganță și calitate

Să începem cu cel mai important lucru. Producătorul autohton de uși, ValdiMobila, este distribuitor exclusiv al ușilor Terminus în Moldova. De aceea, suntem mereu dornici să ne completăm colecția din show-room-ul nostru, de pe strada Uzinelor 3, cu cele mai populare modele ale acestui brand. Seria Fashion – stilată și nonconformistă, ne aduce patru modele elegante de uși, ce poartă nume de orașe: Berlin, London, Milan, Roma, cel din urmă fiind una din cele mai populare alegeri printre utilizatori.

Modelul Roma e un exemplu demn de uși din furnir-eco, ce combină frumos stilul modern cu cel neoclasic, iar rezultatul este de-a dreptul stilat. Decorul pe verticală, decorat cu inserții din sticlă îi dă un șarm aparte, făcându-l potrivit pentru orice tip de interior, de la cel clasic, până la stilul modern sau Loft. Ușile de interior Roma sunt disponibile în patru nuanțe: Grey, Melinga, Patina, Wenge și în 4 variante de dimensiuni. Chiar dacă este un model de ușă cu sticlă, inserțiile utilizate au o structură mată, sticla având doar funcție decorativă. Iată ce alte detalii tehnice, de design trebuie să mai cunoașteți despre aceste uși:

  • Carcasa e acoperită cu eco furnir de calitate înaltă, iar pe interior sunt utilizate fibre lemnoase din soiuri de conifere;
  • Pentru și mai multă rezistență la factorii externi, foaia de ușă este vopsită cu un lac special UV, ce-i asigură o durabilitate mai mare;
  • Pe părți, foaia de ușă e acoperită cu plăci HDF;
  • Ancadramentul este produs din plăci MDF și acoperit cu furnir-eco;
  • Decorul minimalist și nuanțele naturale în care este disponibil, face acest model de uși potrivit pentru orice tip de încăpere, dar și ușor de combinat;
  • La ValdiMobila, puteți să alegeți individual mânerul, balamalele, lacătul dintr-un sortiment vast de feronerie pentru uși, de la producător mondiali cunoscuți.

Dacă deja sunteți curios să vedeți cum arată în realitate această ușă, vă așteptăm în show-room-ul nostru să vă oferim toate detaliile despre ușile acestui brand, inclusiv modelul Roma. ValdiMobila vă aduce cele mai avantajoase prețuri la uși, raport optim preț-calitate, sortiment vast de uși moderne, clasice, neoclasice, livrare / asamblare în toată Moldova.

Iar dacă vă doriți un model individual, puteți opta pentru uși la comandă din furnir sau lemn natural. Designerii noștri vă vor ajuta să realizăm împreună proiectarea individuală gratuită a modelului dorit, după care modelul va fi realizat într-un termen scurt, livrat și asamblat până acasă.

Distribue prietenilor