10Oct

ValdiMobila și-a înnoit colecția de uși! Modele noi de la Terminus și New Style

Comentarii

Tendințele în materie de uși interioare sunt la fel de schimbătoare ca și în oricare alt domeniu, înnoindu-se și reinventându-se cu fiecare an. Prin asta se explică și numărul imens de modele noi lansate periodic, mai stilate, mai funcționale și mai moderne decât predecesoarele lor. La ValdiMobila, magazin de uși, ne completăm mereu colecția cu uși de interior pentru apartament (bloc), casă, oficiu sau oricare alte încăperi, de la producători mondiali cunoscuți. Printre brandurile cu care colaborăm fructuos deja de ani buni, se numără: Belwooddoors, Rodos, Albero, Terminus, Novii Stili etc.

Uși marca Terminus – modele și nuanțe noi

Toamna aceasta este bogată în inovații, de aceea nu am ezitat să ne completăm colecția din show-room-ul nostru cu o serie vastă de modele noi, într-o paletă bogată de nuanțe. Favorite în rândul utilizatorilor în 2019, rămân a fi modelele de uși interioare moderne și neoclasice, în nuanțe inspirate din natură. Unul din producătorii ce-și înnoiește periodic colecțiile, și cu care colaborăm fructuos deja demult, este brandul ucrainean Terminus, cu o experiență de 15 ani în producerea ușilor de cea mai înaltă calitate. Iată ce modele de uși noi de la acest producător găsești la noi:

  • Model 703 în nuanța nouă – Email vopsit. Simplă, fără inserții din sticlă și cu trei dreptunghiuri grafice frezate sublim, această ușă din lemn cu plăci de MDF vopsit este potrivită pentru orice tip de încăpere, iar în nuanța nouă, poate deveni un element stilat pentru casa dvs.
  • Seria Modern, model 112 – în nuanță Mată și Antracit. Uși din furnir natural, disponibile acum în două culori noi. Stilul minimalist în combinație cu elementele frezate le dau un aspect premium, care se va remarca de la prima vedere.

Uși producător New Style din colecția neoclasică – Italiano

Un alt producător mereu dornic de inovații este și brandul ucrainean Novii Stili (New Style), cu o experiență de peste 17 ani în nișa ușilor de interior, vândute în peste 38 de țări ale lumii. Anul acesta, producătorii și-au îndreptat atenția spre stilul neoclasic, inclusiv colecția Italiano, disponibilă acum în și mai mult modele cu inserții din sticlă și fără, într-o paletă vastă de nuanțe. În show-room-ul ValdiMobila, găsești următoarele modele noi din această colecție:

  • Florence – uși de interior frezate, cu inserții din sticlă Bronze, Graphite sau BLK, disponibilă în următoarele nuanțe: Pearl White, Silver, Graphite, Coffee și Magica.
  • Verona – modele cu două variante de inserții din sticlă (C1 și C2) și acoperire Smart Cover. Acestea sunt disponibile în următoarele culori: Pearl Silver, White, Graphite, Magica și Coffee.
  • Venice – uși interioare frezate pe orizontal cu sticlă Bronze sau BLK, disponibil în aceeași paletă de nuanțe naturiste, ce imită perfect structura fibrei lemnoase, inclusiv uși albe.

Vă așteptăm în show-room-ul nostru ca să cunoașteți îndeaproape toate modelele menționate, dar și alte uși de interior populare în 2019, de la producători de top. ValdiMobila înseamnă cel mai înalt nivel de funcționalitate, garanția calității direct de la producător, dar și livrare, asamblare de către ingineri specializați, în Chișinău și toată Moldova.

Distribue prietenilor