27Jul

Uși de exterior moderne, ACUM și la ValdiMobila într-un sortiment variat

Comentarii

Fără îndoială, alegerea unei uși de intrare (exterior) este una dintre cele mai complexe și responsabile sarcini. Aceasta ne asigură siguranță și securitate și este primul detaliu cu care interacționăm atunci când venim acasă. Iar dacă să vorbim de uși de exterior pentru case, acestea sunt în contact direct cu mediul exterior, respectiv trebuie să fie durabile la factori, precum: razele solare, ploaia, vântul, zăpada ș.a.m.d. Într-un cuvânt, o ușă exterioară este ca un scut, care ne protejează de tot ce se întâmplă afară, tot anul împrejur. Iată de ce merită să o alegem cu atenție!

La ValdiMobila avem o gamă vastă de uși exterioare moderne Feran

Mulți ani la rând am fost specializați în distribuirea și producerea ușilor interioare. Și iată că, o dată cu schimbarea locației, am decis să aducem în noul nostru show-room și uși de vânzare exterioare, durabile, stilate și la prețuri avantajoase. Primul și cel mai important brand de uși cu care am ales să colaborăm este producătorul ucrainean Feran – calitatea în care poți avea încredere. De ce Feran? Pentru că e unul din brandurile numărul unu care produce uși de exterior metalice de ce mai înaltă calitate. Iar calitate dintotdeauna a fost una din valorile pe care le promovăm.

Feran este o companie tânără, dar destul de cunoscută în nișa ușilor exterioare. Aceasta a fost fondată în anul 2011, dar deja a reușit să devină destul de populară nu doar pe piața din Ucraina, dar și în alte țări învecinate, precum Moldova. Direcția de bază în producere sunt anume ușile metalice, în diverse stiluri și modele, din câteva segmente de preț. În plus, Feran este și producător de uși de exterior blindate, capabile să asigure cel mai înalt nivel de securitate casei dumneavoastră. Iată doar câteva din avantajele ușilor Feran:

  • Siguranță și securitate;
  • Caracteristici tehnice de înaltă performanță;
  • Rezistență la incendii;
  • Izolare termică și fonică;
  • Design stilat;
  • Gamă vastă de uși de exterior, modele în diverse stiluri;
  • Prețuri avantajoase.

La ValdiMobila, avem de vânzare uși de exterior din ultimele colecții Feran. Iar consultanții noștri sunt gata să vă ajute să alegeți modelul care vi se potrivește cel mai bine. Criteriul de bază al unei uși eficiente este anume siguranța și durabilitatea. Ușile Feran îți aduc aceste calități, iar în plus sunt și deosebite prin design și construcție. Indiferent ce model o să alegeți, puteți fi sigur de garanția calității, dar și de faptul că ușa vă va oferi cel mai înalt nivel de funcționalitate.

Vă așteptăm cu drag în show-room-ul ValdiMobila, de pe noua adresă: UZINELOR 171/3 într-o atmosferă caldă și primitoare, ca să faceți cunoștință cu tot sortimentul de uși de exterior pentru apartament și casă. De asemenea, suntem deschiși și  la consultații în regim online, pe Messenger, Viber sau Telegram – 069125377. Pe lângă uși exterior, vă oferim servicii de realizare a mobilei la comandă, feronerie de ultimă generație, de la diverși producători, chiuvete și baterii pentru bucătărie, într-un sortiment variat, blaturi de bucătărie și accesorii de decor pentru casă și gospodărie. ValdiMobila – locația perfectă pentru amenajarea întregii case!

Distribue prietenilor