07Feb

Uși de exterior moderne: modele populare în 2021

Comentarii

Se spune că ușa exterioară este fața fiecărei locuințe, fie că vorbim despre o casă pe pământ sau apartament. Aceasta nu reprezintă doar un simplu element de design care completează aspectul general, ci și o parte a atmosferei, capabilă să emane siguranță și liniște. Ba mai mult, designul unei uși de exterior ne poate vorbi multe și despre statutul și bunul gust al gospodarilor.

În zilele noastre, sunt disponibile uși de exterior modele diverse, pentru diferite preferințe și necesități, ca să ne amenajăm casa anume așa cum ne dorim. Formula perfectă a unei uși pentru exterior este să combine rezistența și durabilitatea cu aspectul estetic. În fiecare an, apar noi tendințe și modele, iar dacă vrei să le ții pasul trebuie să apelezi la un distribuitor de încredere, precum ValdiMobila. Și pentru că suntem la început de an, în acest articol vom vorbi despre cele mai populare modele de uși de exterior, prețuri și tendințe în 2021.

Ce uși de exterior metalice să alegi în 2021?

Chiar dacă par a fi monotone, ușile de exterior pot schimba radical aspectul unei case, oferindu-ne pe lângă toate protecție, izolare fonică și termică, dar și siguranță. La fel ca oricare alt element de amenajare a locuinței, în 2021 tendința principală pentru modelele de uși de exterior de vânzare – rămâne a fi stilul modern, care îmbină de minune designul minimalist cu calitatea și durabilitatea.

În show-room-ul ValdiMobila avem un etaj întreg de uși de exterior blindate sau de tip standard, de la producători cunoscuți în această nișă. Încercăm să ținem pasul ultimelor trenduri și să aducem clienților noștri uși cu adevărat stilate și trainice, care își merită pe deplin investiția. Și că tot vorbim de modă, iată principalele tendințe în materie de uși exterioare, populare în acest sezon:

  • Anul acesta sunt în trend modelele de uși de interior pentru case cât mai late. Acest șiretlic mărește vizual spațiul, este foarte practic în exploatarea zilnică și arată foarte bine, mai ales într-o casă sau apartament proaspăt renovat.
  • Combinarea materialelor și stilurilor. Încă un trend al acestui sezon datorită căruia putem combina materiale și stiluri aparent contrastante, precum: metalul cu lemnul, sticla, panouri din furnir sau lemn masiv. Această combinație ne permite să creăm o factură variată, dar și ne scoate în evidență individualitatea.
  • Contrast de texturi. Ușile exterioare în aceeași culoare cu fațada sau toate ușile de pe scară nu mai sunt în modă în acest sezon. Actuale au devenit modelele contrastante, care se diferențiază de restul elementelor de design. O variantă potrivită va adaptarea suprafeței în funcție de design: la exterior putem alege o textură solidă, în nuanțe naturale, iar pentru interior ceva mai gingaș, într-o culoare pastelată.
  • Cum fără stilul minimalist? Și în 2021 designerii ne recomandă să experimentăm cu nuanțele și mai puțin cu accesorii și elemente de design. Pentru ușile minimaliste vor arăta perfect liniile și grilele drepte, foile de ușă cu suprafața netedă, designul monocrom și inserțiile din sticlă cu figuri geometrice.
  • Sticla și oțelul – materialele perfecte pentru elementele de design și feronerie. Acestea se vor integra de minune mai ales în casele în stil Loft (industrial). Arată foarte bine, pot fi combinate în diverse moduri și cel mai importante, sunt rezistente.

Tendințele pot fi continuate și cu alte exemple frumoase – regula de bază este să ținem cont de necesitățile individuale, dar și bugetul stabilit. Consultanții noștri sunt gata să te ghideze în lumea ușilor de exterior disponibile în show-room-ul ValdiMobila, ca să alegi modelul ce ți se potrivește cel mai bine în acest sezon. În plus, ai parte de garanție direct de la producător, livrare și montare. Creează-ți casa la care mereu ai visat, împreună cu ValdiMobila.

Distribue prietenilor