19Aug

Află ce mobilier pentru bucătărie este în trend în vara 2019

Comentarii

E vară și toți vrem să ne înnoim cu câte ceva. Chiar dacă sezonul estival este perioada vacanțelor, mulți oameni aleg să dea un nou suflu casei, înnoindu-și mobila pentru casă sau făcând diverse lucrări de reparație. Cea mai populară cameră din orice locuință, este fără îndoială bucătăria. Aici pregătim bucate delicioase pentru cei dragi, luăm micul dejun și cina și experimentăm tot felul de rețete de deserturi și produse de patiserie.

Trendurile modelelor de bucătării sunt în continuă schimbare, iar ca să le țineți pasul trebuie doar să alegeți stiluri și designuri actuale în timp. Primul detaliu important când vine vorba de achiziționarea unui nou mobilier în bucătărie, este cel practic, care combinat cu aspectul estetic și funcțional vă poate asigura maximum confort și durabilitate. Iar pentru că fiecare gospodar sau gospodină își vede bucătăria preferată în felul său, nu uitați și de aspectul individual, care poate fi satisfăcut, optând pentru bucătării la comandă.

ValdiMobila este unul din producătorii autohton de mobilier după modele individuale, mereu gata să-și ajute clienții fideli cu bucătării practice, frumoase și moderne. Fie că planificați să alegeți mobilă de bucătărie ieftină (mobilă din MDF sau PAL) sau modele din clasa premium (mobilă de bucătărie din lemn natural), noi vă putem ajuta cu soluții pentru orice necesitate, realizate într-un timp scurt, după toate standardele calității. De asemenea, nu ezităm să vă bucurăm cu nuanțe stilate, mecanisme moderne de deschidere și accesorii.

Ca să vă creați un tablou general despre ce bucătării sunt în vogă anul acesta, iată care sunt tendințele modelelor de bucătării în 2019:

  • Printre cele mai populare stiluri în materie de bucătării, putem enumera stilul neoclasic și cel modern. Totuși, și bucătăriile clasice continuă să fie alese de persoanele conservatoare, care, totuși, aleg să le accesorizeze cu elemente sau nuanțe moderne.
  • Și în 2019 rămân actuale dulapurile pentru bucătărie fără cadru și mânere, dotate cu mecanisme moderne, cum ar fi deschiderea prin atingere, un must have în orice bucătărie modernă. Acestea au dimensiuni maxi, de la podea până în tavan, oferind astfel mai mult spațiu pentru depozitare, dar și permițând incorporarea electrocasnicelor.
  • Dacă totuși încă sunteți pasionat de bucătăriile rustice, optați pentru mânere mici, în design minimalist, care vor face ca mobila dvs., să sclipească de frumusețe. Pe lângă materialele clasice pentru feronerie, este folosită și alama sau alte metale colorate, ce dau un aspect fresh aspectului general.
  • În locul dulapurilor superioare întâlnite pe bucătăriile din trecut, au venit rafturile deschise sau dulapurile cu uși din sticlă, unde puteți păstra vesela sau alte lucruri, accesorii. În ultimii ani, tot mai des, pe prim plan se pune anume aspectul funcțional și ergonomic, și apoi cel estetic, iar rezultatele sunt pur și simplu surprinzătoare.
  • La capitolul nuanțe, anul acesta iau amploare accentele de albastru, verde sau purpuriu. Pentru bucătăriile neoclasice, acestea sunt combinate cu imitații de lemn, în nuanțe medii sau luminoase (alb, crem, capuccino), ce oferă și mai mult profunzime și personalitate designului general.
  • Nu uitați de personalizare. Optați pentru obiecte de mobilier ergonomice, comode în culori care vă sunt mai aproape de suflet, doar așa veți putea amenaja corect bucătăria perfectă.

Vă așteptăm cu drag în show-room-ul ValdiMobila să alegem împreună mobila potrivită pentru bucătăria dvs. Designerii noștri vor realiza proiectarea individuală a viitorului mobilier, ținând cont de necesitățile și preferințele individuale. În plus, vă oferim livrare și asamblare de către specialiști, în Chișinău și toată Moldova.

E timpul să vă modernizați bucătăria, cu mobilier la comandă de la ValdiMobila.

Distribue prietenilor