08Feb

Îți dorești un dulap cupe deosebit? Iată 8 modele inedite

Comentarii

V-ați gândit vreodată cât de important este un dulap? Această piesă de mobilier, cu o construcție relativ simplă poate deveni o adevărată „comoară” în fiecare casă, dacă a fost aleasă ținând cont de cerințele întregii familii. ValdiMobila, compania producătoare de mobilă la comandă, știe ca nimeni altul despre importanța achiziționării unui dulap pentru haine potrivit, care nu doar vă va înfrumuseța locuința, dar și își va îndeplini pe deplin scopul de stocare a hainelor, altor lucruri de uz, oferindu-vă maximum comoditate în exploatare. Anume din acest motiv am decis să facem un top al tipurilor de dulapuri cu uși glisante pe care le puteți realiza la noi. 

Prin ce sunt deosebite dulapurile cupe? În primul rând prin originalitate. Fie că vă doriți un dulap în dormitor, un șifonier în salon, un dulap mic în coridor, această variantă în stil „cupe” este potrivit pentru orice încăpere, întrunind frumos stilul modern al ușilor glisante, care pe lângă funcționalitate la nivel, economisesc considerabil spațiul, oferindu-vă loc suficient pentru a păstra toate lucrurile necesare. La ValdiMobila puteți comanda, după propriile dimensiuni, orice tipuri de dulapuri, iar pentru a nu vă pierde în amalgamul modelelor, fotografiilor de pe internet, am decis să venim cu câteva recomandări referitor la tipologia dulapurilor cu uși culisante.

Având la bază aceeași tehnologie: prinderea foii de ușă, numită „inlay” de un mecanism rulant, șifonierele cu uși glisante se împarte în câteva categorii, în funcție de modul amplasării mecanismului, materialul din care sunt confecționate, tipul, designul ușilor. Fiecare variantă poate fi adaptată conform propriilor cerințe, important e să analizați principalele priorități care v-ar putea asigura confortul pentru o perioadă îndelungată. Iată câteva idei de dulapuri (dressing) pe care le puteți comanda la noi:

  1. Dulapuri cupe cu uși glisante aplicate. Acest tip de șifoniere sunt cele mai frecvente, caracterizându-se prin așa-zisa „aplicare” a sistemului de rulare pe capac și partea de jos a cutiei dulapului. Din exterior, sistemul nu este invizibil, astfel, dând dulapului un design modern, elegant minimalist.
  2. Șifoniere cu uși glisante încadrate. În acest caz, mecanismul este amplasat doar pe tavan sau perete. Această tehnică se folosește mai ales în cazul dulapurilor cupe incorporate sau dacă ați decis să optați pentru o alternativă modernă a ușilor de interior obișnuite – uși culisante. Acestea pot fi, fie cu rulare sus, jos sau combinate. Comandând mobilă la ValdiMobila, vă vom ajuta să alegeți mecanismul potrivit, explicându-vă avantajele fiecărui model în parte.
  3. Dulapuri cupe de colț. Sunt o alternativă originală șifonierelor obișnuite. Se potrivesc mai ales pentru saloanele mari, iar compartimentele din interior pot fi adaptate pentru diverse scopuri. Pe margini, le puteți combina cu polițe, compartimente mai mici, unde se pot păstra lucruri mereu la îndemână. În acest caz avem parte de două mecanisme, amplasate în așa fel încât să nu se „încurce” una pe cealaltă în funcționare. Numărul ușilor, depinde nemijlocit de dimensiunile dressing-ului.
  4. Dulapuri cupe din sticlă ornată, cu imprimeuri. Este soluția perfectă pentru cei pasionați de peisaje, vitralii, combinații de culori în dimensiuni mari. Sticla utilizată este foarte rezistentă la deteriorări, fapt ce transformă dulapul nu doar într-un element de decor, dar și o piesă de mobilier practică.
  5. Dulap cu oglindă. Aceste șifoniere au prețuri foarte accesibile, fiind capabilă să mărească vizual suprafața din jur, dar și o adevărat delectare pentru femei, care vor avea posibilitatea se admire în toată splendoarea, din cap până în picioare. Designul simplu, minimalist, ascunde în spate o oază de compartimente destinate stocării hainelor, altor lucruri casnice, care nu vor mai sta împrăștiate prin case, ci la locul bine meritat.
  6. Din PAL melaminat. După preț, aceste șifoniere sunt cele mai ieftine, oferindu-vă în același timp maximum comoditate, un design unic, bogat în nuanțe originale, pentru orice gust. Combinat cu elemente din sticlă, lemn, MDF, pot deveni o adevărată capodoperă, plină de compartimente utile.
  7. Dulapuri cupe din MDF (înfoliat, melaminat, vopsit). Reprezintă o variantă mai clasică, datorită imitațiilor perfecte a fibrei din lemn natural. Optând pentru un dressing din acest material, puteți fi siguri de durabilitatea acestuia în timp, datorită calității înalte a materialelor utilizate, spectrului variat al culorilor.
  8. Din lemn furniruit. Optând pentru un dressing la comandă din lemn șponat, aveți toate șansele să transformați orice încăpere într-o adevărată casă de modă. Comodă și rezistentă, mobila din lemn a rămas printre cele mai cotate piese pe piață, datorită stilului unic, durabilității, funcționalității în timp.

Acestea și încă multe alte idei inedite de creare a dulapurilor cupe, pot lua viață doar la ValdiMobila. Experiența bogată în producerea mobilei din lemn, MDF și PAL, de calitate superioară ne permite să scoatem zilnic la lumină piese de mobilier care vă vor înfrumuseța casa, sufletele, oferindu-vă apogeul confortului. Iar dacă încă nu ai găsit modelul potrivit, vă vom ajuta cu sfaturi, recomandări, ca în cele din urmă să realizăm la bun sfârșit visul unei case amenajate după propriile preferințe, necesități.

Cu ValdiMobila visul unei mobile perfecte, are toate șansele să se realizeze!

Distribue prietenilor