18Mar

Bucurați-vă femeile și după 8 martie! Alegeți șifonierul și masa de toaletă perfectă

Comentarii

Ziua Internațională a Femeilor a trecut, dar dorința arzătoare de a avea o casă frumos amenajată, plină de lumină și căldură, a rămas actuală și după sărbătoare. Fiecare femeie visează la un dormitor excepțional. Șifonierul și masa de toaletă, rămân a fi principalele obiecte de mobilier, pe lângă patul matrimonial, destinate în exclusivitate femeilor, de aceea trebuie alese și integrate în încăpere corect, ținând cont de preferințele și necesitățile acestora.

Compania producătoare de mobilă și uși la comandă, ValdiMobila, deja de peste 13 ani, bucură familiile din toată Moldova cu mobilier de vis, potrivit pentru orice cameră: bucătărie, salon, living, baie, antreu, dormitor, mobila noastră fiind un motiv în plus de a reveni mereu acasă, într-o atmosferă relaxantă și confortabilă. O atenție sporită o acordăm și mobilei în stil clasic sau modern, sau chiar combinația subtilă dintre acestea, ca în rezultat să vă oferim obiecte de mobilier unice prin design, calitate, rafinament și gust.

Dulapul și masa de toaletă: inima oricărui dormitor modern

Șifonierul, mai numit și dulap pentru haine trebuie să fie în primul rând încăpător ca să-și împlinească în totalitate menirea. Cea mai actuală problemă este că de multe ori nu avem atât de mult spațiu liber în dormitoarele moderne, unde am putea să îl amplasăm, dacă să ne gândim la faptul că elementul principal aici e „open-space-ul”. Ce ne facem? În ajutor ne vine o alternativă modernă – dulapurile cu uși glisante, cunoscute și ca dulapuri cupe.

Acest tip de garderobe ne oferă maximum funcționalitate, permițându-ne să depozităm toate hainele și încălțămintea pe care o avem, iar în plus completează stilul general al dormitorului, dându-i un suflu modern, trendy. Fie că alegeți un dulap cu oglinzi, cu finisaj gloss sau mat, ornamentat cu elemente din metal sau sticlă, sau pur și simplă cu un imprimeu bogat, atrageți atenția la detalii importante, precum: compartimentarea sau distanța de la obiectele din jur, pentru a evita aglomerarea.

Încă o piesă importantă a puzzle-ului dintr-un dormitor complet este și masa de toaletă, locul unde zilnic are loc ritualul de înfrumusețare a oricărei femei. Această măsuță specială trebuie să întrunească calități mărețe, precum: eficiență, organizare, răsfăț și confort. Compartimentată corect, masa de toaletă ne ajută să ne organizăm produsele de îngrijire personală, care de azi înainte vor sta mereu la locul cuvenit, lipsindu-ne de veșnica căutare a acestora prin casă, mai ales dimineața când ne grăbim, dar și va elibera spațiul de pe rafturile din baie, mereu pline cu rujuri, creme, fond de ten, pudră sau rimel.

Masa de toaletă poate deveni și un loc de relaxare, ori de câte ori aveți nevoie de timp în plus să vă admirați reflecția în oglindă. Dacă inițial ați planificat să achiziționat mobilă pentru dormitor ieftină, sau aveți un buget limitat, puteți alege fără ezitare mobilă din PAL sau MDF. Stilată, colorată în nuanțe diverse, care se aseamănă ca două picături de apă cu fibra lemnoasă, mobila din aceste materiale poate devenit alternativa perfectă a mobilierului pentru dormitor din lemn.

La ValdiMobila, orice idee inedită de mobilier pentru casa sau apartamentul dumneavoastră poate prinde viața. Noi vă putem ajuta la crearea unui sortiment variat de modele de dormitoare, din lemn natural, PAL sau MDF, de cea mai înaltă calitate, la prețuri avantajoase pentru fiecare. Calitatea este criteriu primordial care stă la baza pieselor de mobilier produse de noi. Alegând ValdiMobila, aveți parte de:

  • Proiectare individual gratuită, ținând cont de toate cerințele și necesitățile clientului;
  • Consiliere din partea designerilor, care vă vor ajuta să alegeți modelul potrivit;
  • Producerea mobilei după toate standardele calității;
  • Livrare și asamblare gratuită în raza orașului Chișinău;
  • Buna dispoziție pe tot parcursul conlucrării.

Înnoiește-ți casa odată cu venirea primăverii, cu mobilier de calitate de la ValdiMobila!

Distribue prietenilor