01Apr

Super ofertă la uși Terminus de la ValdiMobila – distribuitor exclusiv

Comentarii

Când lumea e mai frumoasă, sufletul omenesc mereu tinde spre o schimbare. Fie să faci un lucru care nu l-ai mai făcut până acum, să îmbraci o rochie sau un costum nou, să îți schimbi radical tunsoarea sau culoarea părului, sau chiar să-ți schimbi ușile de interior. De ce nu? Până și psihologii au dovedit că emoțiile pe care le simțim când trecem printr-un refresh total, acționează asupra creierului și lumii noastre lăuntrice, producându-ne o stare de relaxare, liniște și bine.

ValdiMobila, compania producătoare de mobilă și uși la comandă, dintotdeauna a iubit să-și uimească clienții fideli cu promoții avantajoase la uși de interior și mobilă. Iar ca să-ncepeți luna Aprilie cu zor, v-am pregătit încă o super ofertă la achiziționarea ușilor de interior, brandul Terminus, valabilă pe perioada întregii luni. TERMINUS este o companie ucraineană cu peste 14 ani de experiență în producerea ușilor din materiale de calitate, lider pe piața din Ucraina dar și alte țări ale lumii, iar ValdiMobila este distribuitorul exclusiv în Moldova a acestui brand.

Terminus – uși de interior la prețuri incendiare

Brandul Terminus este fără îndoială un producător care mereu ne bucură cu colecții și modele noi de uși interioare, deosebit prin design și calitate. La ValdiMobila găsiți toate colecțiile acestui brand, până și cele mai inovatoare modele, într-un spectru larg de nuanțe. Producătorii folosesc pentru finisajul ușilor trei tipuri de materiale: furnir, pentru colecțiile Modern, Classic, Caro și Urban, polipropilenă – un material mult mai rezistent la căldură și deteriorări fizice decât însăși ușile PVC, folosit pentru colecțiile Elit și Fashion, dar și NanoFlex, utilizat pe ușile din seria Sweet doors.

Pentru producerea fiecărui uși în parte, materialul primar trece prin numeroase procese, fiind utilizate cele mai noi tehnologii de prelucrare, lemn de calitate superioară, furnir din specii de lemn tare dar și vopsele și lacuri ecologice, calitative, durabile în timp. În rezultat primim cele mai bune uși de interior și prețuri avantajoase, care cu siguranță vă vor uimi prin raportul optim preț-calitate. Ce poate fi mai plăcut decât să fii mulțumit în totalitate de investiția pe care ai făcut întru decorarea lăcașului tău cu uși și mobilier calitativ. Alegând Terminus, ai parte de:

  • Materiale care corespund tuturor standardelor ecologice;
  • Uși de vânzare calitative, la prețuri avantajoase;
  • Feronerie de calitate superioară;
  • Uși de interior de dimensiuni potrivite, soluția perfectă pentru orice casă;
  • Cele mai variate și deosebite nuanțe, perfecte pentru orice încăpere;
  • Rezistență și durabilitate în timp;
  • Varietate imensă.

Dacă aveți nevoie anume de aceste calități, acum e momentul potrivit să dați o tură în magazinul de uși ValdiMobila, să vedeți în toată splendoare cele mai deosebite modele din colecțiile de uși Terminus. Noi vă garantăm cele mai bune prețuri, care cu siguranță vă vor uimi prin accesibilitate. Iar dacă totuși vă doriți uși după un model individual, vă putem ajuta creând uși de interior la comandă în Chișinău și toată Moldova, din MDF, PAL sau lemn masiv.

„Împrospătează-ți” casa cu uși de interior Terminus, în stil clasic sau modern, de la ValdiMobila – distribuitor exclusiv în Moldova.

Distribue prietenilor