25Oct

Recomandare ValdiMobila! Cum integrezi o ușă clasică în orice tip de interior?

Comentarii

Când vine vorba de amenajarea casei, în zilele noastre cele mai populare stiluri rămân a fi cel modern și neoclasic, o combinație sublimă dintre tendințele contemporane și valorile trecutului. Totuși, accentele clasice continuă să rămână și în prezent actuale printre unii utilizatori și pot da un aspect deosebit oricărui tip de încăpere, de exemplu dacă îl alegem pentru ușile de interior. Important e să țineți cont de câteva reguli simple ca să le integrați corect.

ValdiMobila, producător de mobilă și uși la comandă în Moldova are o pasiune aparte pentru crearea ușilor de interior după modele individuale, inclusiv în stil clasic. În continuare, vă vom prezenta unul din cele mai populare modele de uși clasice pentru anul 2019, dar și o listă întreagă de recomandări cum puteți să le integrați cu succes în orice tip de încăpere, ca în rezultat să avem un design unic, relaxant și confortabil.

Uși din furnir natural în stil clasic – un accent stilat pentru casa dvs.

Ușile furniruite de interior sunt o alternativă optimă celor din lemn natural. Acestea pot fi achiziționat la un preț mult mai avantajos, oferindu-ne același aspect unic al fibrelor lemnoase. Acest material se folosește atât pentru ușile moderne, neoclasice, cât și pentru modelele premium, în stil clasic. Una din cele mai populare uși, comandate pe larg sezonul acesta de către utilizatorii fideli ValdiMobila, într-o paletă variată de culori, este modelul Clasic din furnir natural. Farmecul acestei uși începe de la combinația perfectă dintre simplitate și valori clasice, iar rezultatul este de-a dreptul uimitor, pe care tot vrei să îl admiri.

Modelul este alcătuit dintr-o foaie de ușă cu două forme de mărimi diferite, frezate în stil clasic și decorate cu câteva elemente, ce dau ușii un aspect pe cât de relaxant, pe atât de deosebit. Simplitatea este contopită cu un pervaz masiv cu detalii clasiciste. Pentru a încheia efectul, rămâne să alegeți și un mâner și balamale premium. De exemplu nuanța Gold dacă ați optat pentru o ușă albă, bej sau crem – culorile acestui an în rândul ușilor furniruite clasice sau neoclasice. Iată câteva sfaturi practice cum să integrezi corect o ușă în stil clasic, pentru un design perfect:

  • Alegeți nuanțe calde, ce pot fi ușor combinate;
  • Țineți cont de stilul general;
  • Nu încărcați prea mult designul, optați pentru câteva accente mai curajoase, de exemplu pentru ușă, astfel veți putea păstra un design perfect optimizat;
  • Nu adăugați prea multe accente clasice, acest lucru face ca încăperea să pară decorată în exces, fapt ce îi scade din confort;
  • Îndreptați-vă atenția spre materiale de calitate, pentru maximum funcționalitate, actualitate și durabilitate în timp;
  • Alegeți feronerie modernă, în funcție de stilul ușii;
  • Rețineți, simplitatea va fi mereu în vogă.

La ValdiMobila puteți comanda uși de interior furniruite la prețuri avantajoase, după orice model, dimensiuni și preferințe. Vă așteptăm cu drag în show-room-ul nostru la o consultație gratuită cu un designer specializat, care ulterior, va realiza proiectarea individuală gratuită a viitoarelor uși. Lucrăm după toate standardele calității, folosind cele mai noi tehnologii, pentru a realiza orice model de uși, într-un termen scurt. În plus, vă oferim livrare și asamblare în toată Moldova, de către ingineri specializați.

Distribue prietenilor