09Jul

Înnoiește-te avantajos. La ValdiMobila ai peste 50 de modele de uși de la 1200 de lei

Comentarii

Fiecare vară parcă ne îndeamnă spre noi schimbări. Unele își schimbă look-ul, alții iau decizii majore ce le schimbă viața, iar a treia categorie aleg să-și schimbe ceva în casă, pentru o atmosferă de vis. Dacă de mult planificați o schimbare, dar mereu a amânați din cauza bugetului limitat, acum e momentul potrivit să vă înnoiți cu uși de interior de buget de la ValdiMobila, la prețuri mega avantajoase, începând cu 1200 lei.

Când vine vorba de achiziționarea unor uși noi în casă, mereu ne întrebăm ce buget ar trebui să planificăm pentru acest proces. Ușile de interior sunt fără îndoială o achiziție de durată, dar dacă dai peste un producător ce oferă un raport optim preț-calitate, poți fi sigur că nu vei da greș. Magazinul de uși la comandă, ValdiMobila, mereu și-a îndreptat atenția spre toate grupurile de utilizatori, bucurându-vă cu prețuri pentru fiecare. Anume de aceea, nu ezităm niciodată să ne completăm colecțiile cu uși de interior de calitate, la prețuri accesibile.

Uși de interior de calitate la prețuri începând cu 1200 de lei

Printre producătorii care creează uși interioare din segmentele de buget, dar la fel de calitative, fiabile în timp, se numără fabrica de uși New Style (Novii Stili), cu o experiență de peste 17 ani în producerea ușilor pentru casă, în toate stilurile, nuanțele, ținând cont de toate standardele calității, confortului. Până în prezent, producătorii Novii Stili au creat peste 16 colecții, din toate stilurile, care deja depășesc 130 de modele de uși, pentru toate gusturile, dimensiunile, preferințele. Sortimentul variat vă permite să alegeți cu ușurință modelul care vi se potrivește cel mai mult. Doar la ValdiMobila, puteți achiziționa uși cu acoperire din eco-furnir, PVC Ultra sau Deluxe, într-o paletă bogată de nuanțe. Din modelele promoționale, fac parte:

  • Marti, Lilu, Triniti, Eliza, Vera – de la 1200 lei;
  • Fortis R, Fortis V, Zlata – de la 1480 lei;
  • Intera Antre, Donna, Piana, Muza, Mira, Greta, Linea, Roka – de la 1600 lei;
  • Villa, Amata, Prima, Escada, Premiera, Volna, Laura – de la 1840 lei;
  • Bronx, Race, Ibiza – de la 2000 lei.

Un alt producător cunoscut prin ușile sale cu design unic, la preț avantajos este fabrica de uși de interior Albero. Producătorii Albero știu să combine perfect designul modern, stilat cu calități precum durabilitate, funcționalitate în timp. Toate ușile acestei mărci sunt fabricate după tehnologii noi, având cadru din lemn natural și foaie din plăci MDF, acoperite cu peliculă, pentru rezistență la umiditate și alți factori externi. Din cele mai populare modele cu prețul de până la 2000 de lei, putem menționa:

  • Praga, Flora, Bella, Tina – de la 1200 lei;
  • Rim, Mono, Sigma – de la 2000 lei.

Acestea sunt doar câteva din ofertele avantajoase la uși interioare pe care le găsiți la ValdiMobila. În show-room-ul nostru vă așteaptă mereu o gamă variată de uși și feronerie pentru toată casa, din cele mai noi colecții ale producătorilor mondiali. Iar pentru clienții fideli, avem mereu promoții și oferte de sărbătoare. În plus, dacă vă doriți un model individual, doar la noi puteți comanda uși de interior din lemn sau MDF, la cele mai bune prețuri.

Nu mai ezita să-ți schimbi ușile în casă. La ValdiMobila ai cele mai bune prețuri la uși de interior.

Distribue prietenilor