26Jun

Vara e în toi! Ce mobilier pentru copii e perfect pentru zilele aride?

Comentarii

Vara, fără îndoială, este anotimpul nostru preferat, în special al copiilor. Zile lungi și călduroase, fructe care mai de care, vacanță la mare și ieșiri la aer liber – toate ne fac să profităm din plin de acest anotimp bogat. Dar ce ne facem în zilele când temperaturile ajung la limitele de sus, iar să stai pe terenul de joacă, sub soarele arid, e practic imposibil și chiar dăunător? Puteți transforma camera pentru copii, în teren de joacă, dacă o dotați cu mobila potrivită.

În prezent, mobila pentru copii este atât de diversă, încât e mai ușor ca niciodată să amenajați un spațiu unde copiii dvs. se vor simți perfect pe tot parcursului anului. Primul detaliu pe care trebuie să-l luați în considerare atunci când analizați ofertele la dormitoare pentru copii, este că fiecare micuț are nevoie de un spațiu unde să se simtă liber, asigurându-i un somn bun, loc potrivit pentru a petrece timpul frumos jucându-se, ocupându-se cu un hobby, cum ar fi pictatul sau mânuirea unui instrument muzical sau pregătindu-și temele pentru acasă.

Cum să amenajezi corect camera copilului?

Oricare copil își dorește o cameră de poveste, decorată cu eroii din desenele animate preferate, în culorile ce le iubesc cel mai mult, și nu în ultimul rând plin cu jucării. Pe lângă frumusețe, care cu siguranță joacă un rol important, părinții atrag atenția și la alte detalii practice capabile să asigure maximum confort, cum ar fi calitatea mobilierului, locul unde va fi amplasat sau durabilitatea în timp. Secretul succesului stă de fapt în combinarea aspectului estetic cu cel al calității, ca în rezultat să fiți mulțumiți atât dvs, ca părinți, cât și copiii.

Fabrica de mobilă în Chișinău, ValdiMobila a reușit descopere în detalii, timp de peste 15 ani, care sunt criteriile de bază în crearea unui dormitor pentru copii plin de culoare, practic și durabil în timp. Alegând alternativa de a crea mobilă la comandă, după propriile dorințe și necesități, veți putea aduce la realitate cele mai râvnite dorințe despre cum ar trebui să arate mobilierul de vis, iar în plus, veți fi siguri că aspectul estetic va fi direct proporțional cu calitatea, rezistența în timp. La ValdiMobila puteți comanda mobilier din lemn, MDF sau PAL, într-o paletă variată de nuanțe, modele de orice complexitate, realitate ținând cont de toate standardele calității și confortului.  Iată care sunt obiectele de mobilier obligatorii în dormitorul copiilor:

  • Birou pentru copii, unde își vor pregăti temele pentru acasă, vor putea picta, citi cartea preferată sau chiar scrie poezii;
  • Paturi pentru copii. Fie că doriți un pat cu două nivele, două separate, sau unul supraetajat combinat cu masă de birou și teren de joacă, noi vă putem ajuta să le realizați pe toate, într-un timp scurt, la cel mai înalt nivel;
  • Pătuțuri pentru bebeluși, care cresc o dată cu ei, iar cu timpul pot fi transformate în paturi pentru copilași mari;
  • Un dulap unde copiii își vor putea aranja hăinuțele și lucrurile personale;
  • Rafturi pentru cărți și jucării;
  • Mobilier pentru spațiul de joacă. Cum ar fi o căsuță pentru păpuși, garaj pentru colecția de mașini sau chiar un tobogan în miniatură.

Iar pentru că vara, mai ales în zilele aride, e mai puțin recomandat să petreceți prea mult timp pe terenul de joacă, mai ales la orele de vârf, locul potrivit pentru joacă poate deveni camera copiilor, dacă este corect amenajată. Vara abia a început, iar acum e momentul potrivit să vă gândiți la amenajarea camerei pentru copii. Vă așteptăm cu drag la ValdiMobila să stabilim împreună cum va arăta mobilierului mult dorit. În plus, noi vă oferim proiectare individuală gratuită, livrare și asamblare în raza orașului Chișinău.

Bucurați-vă odorașii cu un dormitor de poveste, împreună cu ValdiMobila.

Distribue prietenilor