21Dec

Mobilă din PAL SM`art TSS – soluție ecologică pentru o casă modernă

Comentarii

Atunci când vine vorba de amenajarea casei, toți sunt în căutarea celor mai avantajoase soluții, care ne-ar putea oferi un raport optim preț-calitate, dar și un aspect estetic unic, durabil în timp. Producătorul autohton de mobilă la comandă în Chișinău, ValdiMobila, încearcă cu fiecare an să-și diversifice tehnicile, folosind în producere tehnologii moderne, dar și o gamă vastă de materiale inovatoare – cum ar fi plăcile PAL SM`art.

Produse în Italia, plăcile SM`art TSS au reușit într-un timp scurt să devină unul din cele mai populare materiale de buget pentru producerea mobilei, pe piața din întreaga lume, întrunind calități precum: caracterul ecologic, imitația materialelor naturale, dar și durabilitatea în timp. Prin ce se deosebește acest material de PAL-ul obișnuit, ce avantaje și dezavantaje ne aduce dar și de ce merită să optați pentru mobilă din PAL SM`art la comandă, după modele individuale, doar la ValdiMobila, vă dezvăluim în continuare. Rămâneți cu noi!

PAL SM`art – material ecologic pentru un mobilier modern

PAL SM`art TSS (thermos structured surface) este un material produs de către brandul italian SM`art, prin presarea unui tip special de hârtie decorativă și rășini, pe plăci din lemn. Această tehnologie inovatoare permite obținerea unor plăci cu grosimea de 3050x2070x18mm, cu un strat decorativ de până la 1,6m, ce creează vizual efectul 3D. Materialul produs este ecologic și corespunde tuturor standardelor calității.

Detaliul care îl face special față de PAL-ul obișnuit, este că imită aproape identic structura fibrei lemnoase, dar și a altor materiale naturale, datorită efectului produs prin presarea hârtiei decorative. În plus, caracterul ecologic îl face potrivit pentru crearea mobilei în camera copiilor sau dormitoare. Textura naturistă creează o senzație de confort și căldură, atât de mult dorit în orice casă amenajată frumos. Combinat cu feronerie modernă, mobila din PAL de acest tip are un farmec aparte, combinând calitățile decorului rustic cu cel contemporan. Iată ce trebuie să rețineți când vine vorba de PAL SM`art:

  • Aspectul ecologic. Materialul este prietenos mediului înconjurător și este produs conform standardelor europene de calitate.
  • Siguranță. Plăcile SM`art au primit standardul E1, fapt ce le face potrivite inclusiv pentru producerea mobilei pentru copii.
  • Texturi unice. Efectul 3D permite crearea texturilor complicate ce imită structura materialelor naturale, până la cele mai mici detalii.
  • Imitația perfectă a furnirului natural. Atât vizual, cât și la atingere, PAL-ul din această categorie se aseamănă foarte mult cu mobila din furnir natural sau lemn.
  • Rezistență. Materialul are un nivel ridicat de rezistență la factori externi (lovituri, zgârieturi), temperaturi înalte, este ușor de întreținut (nu absoarbe grăsimi, uleiuri, apă) și poate fi curățat ușor cu orice tip de detergenți, utilizând un burete obișnuit. Acest lucru îl face potrivit pentru mobila în bucătărie, modernă sau neoclasică, dar și oricare alt tip de mobilier, inclusiv mobila specializată (pentru hoteluri, restaurante, cafenele, magazine).
  • De asemenea, materialul își păstrează în timp aspectul de nou, chiar și după o perioadă îndelungată de utilizare.

Vă așteptăm în show-room-ul ValdiMobila, de pe strada Uzinelor 3, să proiectăm împreună designul mobilierului potrivit pentru casa dvs., din PAL SM`art sau oricare alt material (MDF, șpon, lemn masiv). Realizăm mobila într-un termen scurt și oferim livrare în toate regiunile țării.

Distribue prietenilor