25Feb

Descoperă secretele mobilei în stil clasic alături de ValdiMobila

Comentarii

Mobila în stil clasic a fost și va rămâne întotdeauna în lista favoriților, fiind îndrăgită mai ales de oamenii pasionați de artă și frumos. Line fine, bine proporționate, curbe rotunjite frumos, elemente unice prin design și funcționalitate, care-ți fură privirea, teleportându-te în perioada clasică, toate acestea contribuie nemijlocit la crearea unor obiecte de mobilier care cu siguranță vor deveni perle prețioase în fiecare casă.

Compania producătoare de uși și mobilă la comandă, ValdiMobila, are o dragoste aparte față de mobilierul în stil clasic, conservator, de aceea nu ezităm să vă bucurăm ochii și sufletul cu modele inedite de uși și mobilier, parcă smulse dintr-un apartament din epoca de aur a clasicismului. Doar la noi puteți comanda după propriile preferințe și dimensiuni, mobilă din lemn natural, de cea mai înaltă calitate, MDF sau PAL, la prețuri avantajoase pentru fiecare, care vă vor uimi prin aspectul estetic de vis, durabilitate și funcționalitate.

Cât de straniu nu ar suna, MDF-ul și PAL-ul, chiar dacă sunt considerate niște materiale folosite mai ales pentru mobilierul modern, pot fi utilizate cu succes și pentru cel clasic, fiind combinate elegant, cu detalii stilate de feronerie, nuanțe rafinate de alb, negru sau wenge, ornamente frezate și alte detalii relativ mici, dar cu influență majoră asupra aspectului general. Stilul clasic se potrivește perfect pentru:

  • Mobila de bucătărie;
  • Sufragerie;
  • Salon;
  • Living room;
  • Dormitor;
  • Și chiar antreu.

Mobilierul pentru o bucătărie clasică este o adevărată oază de relaxare pentru orice gospodină, unde fiecare colțișor combină perfect maximum funcționalitate, stil și confort. Fie că optați pentru mobilă în bucătărie mai ieftină, din PAL sau MDF, sau ați decis să investiți ceva mai mult într-un mobilier din lemn, mult mai durabil în timp, și cu un aspect unic, datorită structurii inedite a fibrelor lemnoase, puteți fi siguri de faptul că stilul clasic nu va ieși niciodată din trend.

Eleganța și caracterul conservator pot deveni elemente de decor și pentru camera de zi, salon sau dormitor, dacă sunt alese și integrate corect în cameră. Aerul aristocrat al comodelor cu feronerie aurie, scaune și măsuță de cafea, dulap pentru cărți, pat matrimonial cu cadru din lemn sau o imitație a acestuia, noptiere și masă de toaletă în același stil, pot fi combinate perfect și cu un dulap cupe cu design aparent modern, dar elemente de stil clasice.

Din camerele în care petrecem cea mai mare parte a zilei, ajungem și în antreu, compatibil și el cu detaliile clasice. Secretul contopirii totale este simplitatea, clasicul este mai mult decât o adunătură de forme rafinate aranjate uniform, ci o stare de suflet, capabilă să dea un aer relaxant atmosferei din jur. ValdiMobila vă poate ajuta în menținerea balanței dintre confort și estetică, creând mobilă clasică, la comandă, după orice model.

Designerii noștri vă vor ajuta să proiectați împreună varianta 3D a viitoarei piese de mobilier, fie în stil clasic sau modern, complet gratuit. De pe foaia de hârtie, schița ajunge pe mâna meșterilor care îi dau viață. Clasicul a avut dintotdeauna la bază și aspectul calității, mobilierul vintage fiind o dovadă vie a acestuia. ValdiMobila vă garantează cel mai înalt nivel al calității materialelor utilizate, livrare și asamblare gratuită în raza orașului Chișinău.

Decorează-ți casa cu mobilier în stil clasic doar la ValdiMobila.

Distribue prietenilor