16Apr

De Paști ValdiMobila vă adună în jurul mesei! Comandă mobilă și ai super CADOU

Comentarii

Cred că ați auzit în nenumărate rânduri despre beneficiile mobilei la comandă. Mobilierul realizat după dimensiunile, preferințele și necesitățile individuale a devenit o alternativă mult mai eficientă modelelor de mobilă standard, în primul rând datorită schimbării radicale a stilurilor în mobilă, de la cele clasice, până la modelele neoclasice sau în stil modern. În ajun de Paști, odată cu atmosfera feerică din jur, toți suntem în așteptarea a ceva special în viața noastră, iar un cadou deosebit la comandarea mobilei își are pe dreptate locul aici.

Sărbătorile religioase sunt un motiv în plus de a-i aduna pe toți cei dragi în jurul mesei, a depăna amintiri și petrece timpul frumos alături de familie, prieteni și rude. Iar pentru că fiecare eveniment marcant, mai ales în primăvară, nu poate trece fără un refresh total în casă, suflet și inimile noastre, aprilie e momentul potrivit să faceți o schimbare în locuința dumneavoastră, dându-i un aspect deosebit, mai relaxant, mai stilat, mai confortabil, mai destins

Fabrica de mobilă din Chișinău, ValdiMobila, cu peste 13 ani de experiență în producerea mobilierului pentru casă, oficiu sau comercial, își bucură clienții din toată țara cu obiecte de mobilier cu design unic, din materiale de calitate superioară (PAL, MDF și lemn) la prețuri avantajoase. În fiecare an, sărbătoarea Învierii lui Isus Hristos este un prilej în plus să vă bucurăm cu o promoție generoasă, care să vă aducă zâmbetul pe față.

La comandarea mobilei de bucătărie, sufragerie și living îți oferim un CADOU mega util

Dacă de mult timp visați să vă renovați mobila, în bucătărie, living sau sufragerie, acum o momentul oportun, mai ales că la ValdiMobila în perioada 15 aprilie – 10 mai, la comandarea mobilei, primiți în dar o masă tumbă – obiectul de mobilier indispensabil în casa părinților noștri, dar la fel de actual, util și mega comod și în prezent.

Marele avantaj al acestui tip de masă, în bucătărie sau camera de zi, este economisirea spațiului, detaliu important pentru camerele mici. Creată din materiale de calitate, în nuanțe diverse, și cu un mecanism special, aceasta poate fi strânsă, atunci când aveți nevoie de mai mult spațiu liber, sau deschisă ori de câte ori aveți mai mulți musafiri. O astfel de masă transformer cu siguranță își va găsi locul în fiecare casă, mai ales în apartamentele mici, unde marea problemă este lipsa de spațiu.

Ce ține de mobila în living sau sufragerie, regula de aur este să păstrați cât mai mult open space. Aici atmosfera de libertate, relaxare și liniște este elementul cheie care vă poate asigura maximum confort, iar alegerea mobilei, chiar dacă pare a fi un proces simplu, trebuie făcută cât mai corect și conștient. Fie că sunteți în căutarea unor oferte de mobilă ieftină, sau planificați să optați pentru modele din segmentele premium, la noi, fiecare are șansa să achiziționeze mobilier la comandă din diverse segmente de preț. Pe lângă super calitate, ValdiMobila înseamnă:

  • Materiale diverse pentru realizarea mobilei (MDF, PAL sau lemn natural);
  • Gamă vastă de nuanțe, atât mate cât și lucioase;
  • Proiectare 3D individuală gratuită;
  • Respectarea tuturor standardelor confortului și calității în producere;
  • Mobilă în credit;
  • Promoții și oferte periodice;
  • Livrare și asamblare gratuită în raza orașului Chișinău.

De Paști, la ValdiMobila, comandă mobilă în sufragerie, bucătărie și living și mai avantajos!

Distribue prietenilor