07Oct

Idei de dulap în unghi: sub scară sau pentru mansardă

Comentarii

Dulapurile sunt obiectele de mobilier indispensabile în orice casă, care ne ajută să organizăm cât mai eficient toate lucrurile, de la haine, prosoape și lenjerie de pat, până la cărți sau obiecte de colecție. Iată de ce, alegerea unui dulap este atât de responsabilă, atât la capitolul compartimentare, cât și design. Pe lângă faptul că toate casele au dimensiuni și caracteristici diferite, o altă problemă cu care ne confruntăm destul de des este lipsa de spațiu dar și forma neobișnuită a încăperii.

Totuși, chiar și pentru apartamentele și casele mici există o soluție perfectă de depozitare – un dulap sub scară, cu design personalizat în unghi. Tot în lista soluțiilor neobișnuite de stocare a lucrurilor putem include și renumitele dulapuri în mansardă. Ambele modele au un lucru comun – sunt create după dimensiuni și forme individuale

Dulap mansardă – perfect pentru depozitarea lucrurilor

Mansarda este cea mai înaltă încăpere din casă, amplasată direct sub acoperiș, fapt ce îi conferă un tavan înclinat și formă nestadartă. Unghiul creat de forma înclinată a podului, care variază între 15 și 18 grade, necesită o abordare individuală când vine vorba de alegerea mobilierului, mai ales în cazul dulapurilor. În acest caz, cea mai bună opțiune este mobilierul realizat la comandă, după un proiect individual, ținând cont de dimensiunile și necesitățile personale.

Cu ajutorul mobilierului potrivit, mansarda poate fi transformată într-un birou confortabil, living, cameră pentru copii sau dormitor. Iată de ce un dulap de haine în mansardă, este pur și simplu de nelipsit. În general, deosebim trei variante de proiectare a dulapurilor în unghi: cu partea din spate înclinată, înclinate pe partea stângă sau dreaptă și înclinate în ambele părți, variantă potrivită mai ales pentru dulapurile de cărți sau dulapuri cu uși glisante. Printre principalele avantaje ale dulapurilor proiectate în unghi se numără:

  1. Economia considerabilă a spațiului, de la podea și până la tavan;
  2. Proiectul personalizat permite integrarea în nișe de orice formă, utilizând optim până și zonele „moarte” ale încăperii sau cele mai puțin neaccesibile;
  3. Caracterul universal. Dulapurile pot fi utilizate pentru păstrarea a tot felul de lucruri;
  4. Compartimentarea eficientă oferă comoditate maximă în utilizare și depozitare;
  5. Designul unic. Un astfel de model de dulap, cu siguranță va ieși în evidență.

Dulap în scară: soluție eficientă de a utiliza fiecare centimetru

La fel de econom la capitolul spațiu și cu un design deosebit poate fi și un dulap de scară. Această soluție practică a apărut din dorința de a folosi cât mai eficient fiecare centimetru din casă, inclusiv zona de sub scară, care ocupă destul de mult loc. Un dulap sub scara interioară creează un design comod și funcțional, ne oferă suficient spațiu de păstrare a lucrurilor și se integrează pur și simplu perfect în stilul general, la fel ca într-un puzzle.

La ValdiMobila puteți comanda orice model de dulap pentru mansardă sau dulap sub scară, la preț avantajos. Designerii noștri vă vor ajuta în proiectarea designului potrivit necesităților și preferințelor dvs., ca să fiți mulțumiți în totalitate de rezultat. Lucrăm cu materiale din toate categoriile de preț, oferindu-vă cel mai bun raport preț-calitate, dar și garanția durabilității în timp.

Distribue prietenilor