08Jun

ValdiMobila inaugurează noul show-room de mobilă și uși

Comentarii

V-am ținut în suspans și iată că a venit timpul să vă spunem despre marea surpriză – ValdiMobila se mută în casă nouă, și nu una simplă, dar mega spațioasă, ca să vă prezentăm cele mai deosebite proiecte de mobilă și uși. Am rămas pe aceeași stradă, dar ne-am schimbat un pic locația – totul ca să aducem și mai mult confort clienților noștri dragi. Dar asta nu e tot, avem surprize și la capitolul oferte și servicii noi, despre care îți dezvăluim în continuare. Rămâi cu noi ca să-ți povestim toate detaliile despre deschiderea noului show-room de uși și mobilier, ValdiMobila.  

Noul show-room ValdiMobila este acum pe strada Uzinelor 171/3

Noul magazin specializat ValdiMobila

În pofida carantinei, anul acesta am reușit să ne realizăm marele vis – să ne mutăm într-o casă nouă, spațioasă și luminoasă, ca să fim și mai aproape de clienții noștri dragi. Pentru că anume show-room-ul este locul unde facem cunoștință pentru prima oară, iar vorba spune că fața oricărui gospodar este casa. Acum și Valdimobila are casă nouă. Noua adresă a show-room-ului ValdiMobila este: Uzinelor 171/3 – clădirea din sticlă, care vă va „da din ochi” să intrați la noi în vizită, începând cu 10 iunie.

Pe lângă locația nouă, venim și cu noutăți la capitolul oferte. Ne-am păstrat nișa principală – mobilă la comandă și uși de interior. Iar acum, în show-room-ul nostru găsiți și oferte avantajoase de uși de exterior, parchet laminat, plinte, feronerie pentru uși și accesorii, de la producători mondiali cunoscuți, disponibile într-un sortiment divers, pentru toate categoriile de utilizatori. Hai să-ți enumerăm în parte, ce te așteaptă în noul show-room ValdiMobila:

  1. Mobilier la comandă, după proiecte individuale, din materiale diverse (furnir natural, MDF, PAL, lemn masiv) și feronerie de ultimă generație. Și anume: mobilă pentru bucătărie, dormitor, camera copiilor, antreu, living, baie, dar și mobilier pentru oficiu și spații comerciale.
  2. Uși de interior de la producători cunoscuți, precum: Rodos, Albero, New Style, Belwooddoors, IstokDoors, Oka etc.
  3. Uși de exterior;
  4. Uși interioare la comandă, din furnir natural, eco-furnir, sticlă, dar și alte materiale;
  5. Parchet laminat și natural, plinte, într-un sortiment variat;
  6. Feronerie pentru uși și mobilă, de la branduri de top;
  7. Chiuvete pentru bucătărie, robinete, baterii pentru chiuvete;
  8. Blaturi de bucătărie din piatră naturală;
  9. Tehnică de bucătărie;
  10. Accesorii de decor, în diverse stiluri.

Super promoție la uși Terminus - 50% REDUCERE

Uși de interior Terminus

Dar asta nu e tot, cu ocazia deschiderii noului show-room, venim și cu o PROMOȚIE de zile mari pentru clienții noștri fideli. Astfel, începând cu 10 iunie, la ValdiMobila puteți să vă înnoiți cu uși de interior Terminus, cu reduceri de până la 50%. Sună bine, nu-i așa? Grăbiți-vă să beneficiați de cea mai avantajoasă ofertă la uși din această vară. Iată doar câteva din modelele de uși Terminus, la care beneficiați de super preț:

Haideți să pășim cu dreptul în vara 2020! Welcom în noul show-room ValdiMobila! Vă garantăm oferte avantajoase la tot sortimentul, dar și consultanță gratuită de la designeri specializați.

Distribue prietenilor