14May

Vrei să schimbi ușa în baie? ValdiMobila te ajută cu sfaturi practice

Comentarii

Chiar dacă baia este cea mai mică cameră din fiecare casă, alegerea mobilierului și ușii potrivite este un proces dificil, dacă dorim ca acestea să fie rezistente, păstrându-și funcționalitatea pe mult timp înainte. Umiditatea, temperaturile înalte pot deveni un pericol pentru ușa de interior din baie, de aceea este foarte important să o alegeți conștient, dacă vă doriți să fie rezistentă, durabilă în timp și la fel de frumoasă, funcțională chiar și peste ceva timp de la achiziționare. 

Astăzi, magazinele de uși dar și producătorii autohtoni ce produc uși la comandă ne bucură cu un spectru variat de uși, din diferite segmente de preț, începând cu materialele de buget, până la cele premium, potrivite pentru toate grupurile de utilizatori. Fabrica de mobilă și uși la comandă din Chișinău, ValdiMobila, este una din companiile care mereu ține pasul celor mai noi tendințe în materie de uși, bucurându-și clienții cu oferte avantajoase de la producători cunoscuți, precum Terminus, Belwooddoors, Rodos. Iar dacă vă doriți uși în baie după dimensiuni proprii, realizăm la comandă uși de orice complexitate, într-un timp scurt, la prețuri avantajoase.

Și totuși, ce ușă să alegeți în baie pentru durabilitate în timp?

Dificultatea alegerii unei uși care nu vă va crea probleme în timp, apare mai ales când mediul ambiant din baie este umed, acesta fiind un factor cu efect negativ asupra materialelor din care sunt create cel mai des ușile: lemn, MDF etc. Fiind o problemă frecventă, mai ales pentru băile mici, înguste, în care după fiecare utilizare a dușului sau robinetului se adună o cantitate mare de căldură, umiditate, este important să alegeți un material care ar putea rezista acestor provocări, fără a deteriora structura ușii.

Pentru o rezistență înaltă la factori externi: căldură, apă, deteriorări fizice, producătorii utilizează numeroase finisaje artificiale, care protejează ușile, oferindu-le în același timp și un aspect estetic plăcut. Când vine vorba de baie, cele mai potrivite materiale de acoperire pentru uși sunt: PVC și ecopolipropilenă. Furnirul, un alt material de finisare, apreciat mai ales pentru caracteristica sa unică de a imita perfect structura fibrei lemnoase, poate fi ales pentru această încăpere, doar dacă este acoperit cu câteva straturi de lac special, capabil să protejeze ușa fluctuațiile temperaturii.

În alegerea unei uși de interior, inclusiv în baie, nu uitați să atrageți atenția la câteva criterii majore, precum: 

  • Nu vă îndreptați alegerea spre modele prea sofisticate sau încărcate. Baia este o încăpere unde funcționalitatea are rolul primordial, iar simplitatea rămâne a fi potrivită pentru orice tip de design;
  • Alegeți materialul potrivit. Pentru ușile în baie PVC-ul rămâne a fi finisajul perfect, acesta fiind și cel mai rezistent la umiditate;
  • Mecanismul de deschidere. Fiți atenți la modul cum se va deschide / închide ușa, ca să nu vă confruntați cu veșnica problemă: blocarea spațiului din jur;
  • Încercați să asigurați ventilarea. Indiferent cât de rezistent nu ar fi materialul ales, până și PVC-ul de la prea multă umiditate se va deteriora în timp.

Dacă de mult planificați să renovați ușile în casă, și aveți nevoie de sfatul unui specialist, vă așteptăm cu drag la ValdiMobila, ca să alegem împreună ceea de ce aveți nevoie. Împreună, vom stabili modelul care va satisface toate necesitățile dumneavoastră, asigurându-vă maximum funcționalitate, eleganță, stil. La ValdiMobila aveți parte de un raport optim preț-calitate, posibilitatea realizării ușilor după proiectarea individuală, o gamă largă de uși de la producători mondiali, livrare, asamblare gratuită în raza orașului Chișinău.

Renovează-ți casa, cu uși frumoase, durabilă în timp, doar la ValdiMobila!

Distribue prietenilor