14Dec

De Crăciun, ValdiMobila îți dăruiește o masă de cafea! Află cum poți să o câștigi

Comentarii

Decembrie e luna surprizelor, pentru că celebrăm cele mai importante sărbători din an – Crăciunul și Revelionul – frumoasa seară dintre ani care ne umple suflete cu magie. Anume în această lună surprizele pot apărea pe neprins de veste, fie că ai prins o reducere de zile mari la un produs la care demult visai, ai beneficiat de o promoție avantajoasă la achiziționarea cadourilor pentru cei dragi sau pur și simplu ai fost lovit de noroc, câștigând un premiu generos la un concurs organizat cu această ocazie.

Și că tot a venit vorba de concursuri, fabrica de mobilă la comandă, ValdiMobila nu a putut să nu își bucure clienții cu un concurs magic de Crăciun – iar premiul mare este o măsuță de cafea pentru birou, de tip transformer. Mică dar voinică, acest obiect de mobilier poate fi clasat pe dreptate în lista celor mai utile lucruri din casă. Aranjată cu gust în fața canapelei, aceasta poate servi drept suport pentru cele mai noi reviste, cărți sau obiecte decorative, iar când ai oaspeți, e deajuns doar să o tragi mai aproape și să servești cafeaua sau alte băuturi alături de cei dragi, fără să te complici unde și cum să îi pui pe toți la masă. Într-un cuvânt, o adevărată comoară multifuncțională, care, pe lângă toate are și un design mega stilat.

Cum puteți să câștigați o masă de cafea în Chișinău de la ValdiMobila?

Regulile concursului sunt simple! Nu vom cere să ne spuneți poezii, să pregătiți un cântec sau un număr artistic. Că doar nu suntem Moș Crăciun! Chiar dacă vrem să vă aducem aceleași emoții pe care le aduce moșul, de fiecare dată când oferă cadouri. Dacă sunteți un client fidel al magazinului de mobilă și uși – ValdiMobila, la sigur ați vizitat și nu o dată pagina de Facebook ValdiMobila, dar și cea de Instagram - @valdimobila.usi. Acolo am adunat o comunitate de oameni pe care îi bucurăm săptămânal cu postări informative despre promoțiile, ofertele inovațiile ValdiMobila. Iar ca să deveniți parte a concursului, trebuie doar să urmați 4 pași simpli:

  1. Etichetați în comentariu 2 prieteni care cu siguranță și-ar dori o măsuță de cafea cadou de Crăciun;
  2. Apreciați pagina de Facebook sau Instagram ValdiMobila;
  3. Distribuiți postarea pe pagina dvs, respectiv în stories pe Instagram.

Peste zece zile, pe 25 Decembrie, când celebrăm Crăciunul pe stil nou vom selecta cu ajutorul aplicației Random.org câștigătorul concursului. Concursul va derula concomitent atât pe pagina de Facebook, cât și Instagram, iar regulile sunt aceleași. Astfel, dacă participați pe ambele rețele, aveți șanse duble să câștigați. Iar dacă încă stați la dubii cât de utilă poate fi o masă de cafea multifuncțională, iată top 5 situații în care o puteți utiliza:

  • Când priviți la TV filmul preferat și vreți să luați o gustare, cum ar fi niște crackers, fructe sau arahide;
  • Când ați chemat în vizită o prietenă și vreți să savurați împreună o cafea, dar nu la bucătărie;
  • Când răsfoiți revistele preferate și aveți nevoie de un suport;
  • Ca să-ți păstrezi cartea favorită mereu aproape și să nu o cauți de fiecare dată în dulap;
  • Când te-ai săturat să cauți mereu telecomanda și ai nevoie de un loc unde știți sigur că mereu o veți găsi.

Într-un cuvânt, o măsuță de cafea în living este mereu o idee bună, iar de Crăciun aveți toate șansele să o câștigi complet gratuit, doar la ValdiMobila.

Distribue prietenilor