06Mar

E timpul schimbărilor! Acum la ValdiMobila poți comanda mobilă în credit

Comentarii

Iată că am pășit și în frumosul anotimp al învierii, când totul în jur se trezește din hibernarea îndelungată, și începe viața de la capăt, mai curajos, mai ager, mai plăcut. Primăvara poate fi numită pe dreptate anotimpul schimbării, pe plan profesional, în casă sau chiar în biroul în care petrecem cea mai mare parte a zilei, când inima parcă cere să pășim spre un nou început. Dacă demult planificați să vă dotați casa cu mobilă nouă, dar amânați mereu acest proces anevoios din cauza bugetului neplanificat, ValdiMobila, compania producătoare de uși și mobilier la comandă în Chișinău și toată Moldova, vă vine ajutor cu o opțiune mega utilă: mobilă în credit, în condiții avantajoase, fără prea multă birocrație.

Dă un nou suflu casei tale cu mobilă la comandă de la ValdiMobila

O alternativă cumpărăturilor dintr-un magazin de mobilă, au devenit obiectele de mobilier realizate după designul dorit, luând în considerare criterii de bază, cum ar fi: dimensiunile individuale, calitatea materialului, necesitățile și preferințele proprii. Fiecare din noi s-a confruntat măcar o dată cu problema că atunci când avem nevoie de o nouă achiziție, nu întotdeauna ne ajung bani pentru realizarea visului mult râvnit. Anume pentru astfel de situații, am decis să vă ieșim în întâmpinarea cu posibilitatea comandării mobilei, achitând inițial un avans, iar apoi parțial suma necesară.

Care sunt principalele avantaje de a achiziționa mobilă și uși în credit? În primul rând posibilitatea de a savura din fiecare moment al vieții, fără a aștepta ziua când veți aduna bugetul stabilit. Partenerii cu care lucrăm sunt surse de încredere, iar contractul încheiat se bazează pe respect și onestitate, condiții avantajoase, proces de creditare ușor, rapid și fără birocrație în plus. Odată deciși, nu vă rămâne decât să alegeți obiectele de mobilier potrivite, și puteți spune că ați pășit cu dreptul într-un nou anotimp, iar casa de azi vă va sclipi de splendoare.

Fabrica de mobilă, ValdiMobila vă bucură cu un sortiment variat de oferte de mobilă și uși la comandă, dar și de la producători cunoscuți, precum: Terminus, Belwooddoors, Albero, Rodos, Novii Stili etc. Doar la noi, puteți comanda mobilier în stil clasic sau modern, sau o combinație dintre acestea, de complexitate diversă, din lemn masiv natural, MDF sau PAL, la cele mai accesibile prețuri, pentru orice buzunar. Astfel, vă puteți echipa casa cu:

  • Mobilă de bucătărie ieftină sau premium, din lemn natural sau MDF. Noi vă oferim posibilitatea să alegeți orice modele de bucătării, iar nouă nu ne rămâne decât să aducem la viața modelul preferat;
  • Mobilă pentru salon, cameră de zi (living) sau antreu (hol);
  • Dormitoare moderne;
  • Mobilă pentru baie din materiale de calitate, rezistente la umiditate, aburi și exces de căldură;
  • Dulapuri cupe;
  • Mobilă pentru oficiu, specializată sau comercială;
  • Uși interioare la comandă, sau oricare alte modele deja existente în stoc.

Bonusurile nu se termină aici, ValdiMobila vă surprinde mereu cu promoții avantajoase la uși și mobilă. Tot ce aveți de făcut este să vă apropiați în magazinul nostru, de pe strada Uzinelor, 3, și împreună vom decide calea spre amenajarea casei de vis. Designerii noștri, ținând cont de preferințele și necesitățile dvs. vor realiza proiectarea 3D individuală a viitoarelor obiecte de mobilă sau uși, complet gratuit. Următorul pas este confecționarea propriu-zisă a acestora, respectând toate standardele de calitate, design și confort. Îndată ce e gata, mobila vă este livrată și asamblată gratuit în raza orașului Chișinău, iar vouă nu vă rămâne decât să vă bucurați de noul aspect arătos al casei dumneavoastre.

Amenajează-ți casa cu mobilă de vis, în tandem cu ValdiMobila!

Distribue prietenilor