03Nov

6 motive de ce să optați pentru uși din sticlă în casa dumneavoastră

Comentarii

Atunci când suntem pe cale să înnoim ceva în casă, fie ușile de interior, mobila sau pur și simplu draperiile, mereu vrem să optăm pentru ceva deosebit, care ar schimba radical atmosfera generală, și ne-ar face mândri de alegerea făcută. Când vine vorba de achiziționarea ușilor interioare, de multe ori, decizia principală stă în alegerea dintre modelele cu inserții din sticlă sau fără.

Dacă ceva timp în urmă, oamenii alegeau predominant uși din lemn masiv, pline, cu design clasic, astăzi tendințele s-au schimbat. Iar ușile din sticlă au devenit un trend tot mai popular în rândul utilizatorilor. Ca să vă convingeți de ce merită tă optați pentru uși de interior modele noi cu geamuri, ValdiMobila, producător autohton de uși la comandă în Chișinău, vă dezvăluie cel puțin 6 motive ce fac specială această categorie.

Iată de ce să alegeți uși de interior din sticlă pentru casa dumneavoastră:

  1. Măresc vizual spațiul.

Fie că vă doriți uși glisante din sticlă sau cu deschidere clasică, acestea reprezintă o metodă eficientă de a prelungi vizual spațiul încăperii pentru care sunt destinate. Astfel, avem parte de o atmosferă mult mai spațioasă, luminoasă și stilată, datorită aspectului premium oferit de inserțiile din sticlă. În plus, în cazul geamurilor transparente, aveți și un nivel înalt de vizibilitate, care, la dorință poate redus cu ajutorul draperiilor.

  1. Permit pătrunderea luminii naturale în încăpere.

Lumina naturală poate fi un element de stil apreciat în încăperile întunecate, iar cu o ușă din sticlă, aceasta va pătrunde mult mai ușor în orice încăpere. Într-o cameră luminoasă, pe timp de zi veți economisi din energie, iar razele solare vor crea o atmosferă relaxantă și liniștită, mai ales dacă alegeți uși cu sticlă colorată sau mată. În plus, iarna, când ducem lipsă de lumină și căldură, lumina solară este mai râvnită ca niciodată.

  1. Pot servi drept un accent stilat.

Ca să încheiați efectul, orice încăpere are nevoie câteva accente curajoase, care se vor remarca din designul general. Drept accente stilate pot servi și ușile de sticlă, dacă sunt alese și integrate corect. În 2019 sunt în vogă ușile neoclasice sau moderne cu inserții în stil minimalist din sticlă mată, clasică sau chiar oglindă. Indiferent pentru ce model veți opta, sticla este capabilă să dea o senzație de eleganță și lux.

  1. Sunt disponibile într-o gamă vastă de modele.

De la modelele clasice, până la cele moderne, în stil minimalist, gama ușilor din această categorie este imensă, totul depinde de preferințele și necesitățile individuale. Optând pentru uși la comandă, pe lângă model, veți putea alege individual dimensiunile, tipul sticlei, materialului, nuanța și chiar feroneria. La ValdiMobila aveți două variante: fie să alegeți din colecțiile producătorilor mondiali, precum: Terminus, Belwooddoors, Rodos, Albero etc, sau să optați pentru uși pe comandă.

  1. Sunt ușor de întreținut.

La fel ca și ușile fără sticlă, cele cu geam sunt ușor de curățat, întreținut și durabile în timp, păstrându-și mai mulți ani aspectul de nou. Ca să le păstrați strălucirea, e deajuns periodic să curățați sticla pentru uși de interior cu o soluție specială.

  1. Se potrivesc pentru orice încăpere.

O ușă cu inserție din sticlă cu siguranță va da un aspect stilat oricărei încăperi, fie că e vorba de o cameră în stil clasic, neoclasic sau un interior modern. Iar dacă vă este greu să vă decideți cu modelul, designerii noștri sunt gata să vă ajute cu sfaturi practice dar și proiectarea individuală gratuită a viitoarelor uși. Odată realizare, ușile vă vor fi livrate și asamblat în orice regiune a țării.

La ValdiMobila, aveți parte de cel mai mare sortiment de uși interior din sticlă la prețuri avantajoase.

Distribue prietenilor