08Nov

6 motive de ce să alegeți uși de interior de la ValdiMobila

Comentarii

Cu siguranță, fiecare om a trecut prin momentul când a avut de ales din mai mulți prestatori, oferta ce s-ar potrivi cel mai bine cu cerințele unei achiziții. Fraza perfectă, care descrie ce își dorește un consumator atunci când cumpără ceva, este „raportul optim preț-calitate”. Și asta e firesc, toți ne dorim produse calitative, cu aspect plăcut, și, desigur, durabile în timp. Acest lucru este major și când planificăm să înnoim ceva în casă, cum ar fi ușile de interior.

Pe piața din Moldova sunt numeroase magazine de uși cu un sortiment imens de modele pentru toate gusturile, din toate categoriile. Doar vină și îți alege modelul dorit. Una din companiile ce își bucură clienții cu o gamă vastă de uși interioare, inclusiv uși la comandă, este ValdiMobila – producător autohton de uși din lemn / furnir natural, dar și distribuitor oficial al brandurilor internaționale, precum Terminus, Rodos, Belwooddoors, Albero etc.

Nu o să preamărim dacă vom spune că ușile sunt o pasiune aparte pentru noi, pe lângă producerea mobilei. Anume din acest motiv, depunem tot efortul să vă aducem cele mai bune oferte dar și cea mai variată gamă de modele, prezentată în show-room-ul nostru din Chișinău, strada Uzinelor 3. De ce să alegeți ValdiMobila atunci când planificați schimbarea ușilor în casă, dar și ce avantaje vă aduce colaborarea cu noi, vă dezvăluim în continuare.

Avantajele achiziționării ușilor de la ValdiMobila

Pilonul primordial, după care ne conducem deja de peste 15 ani pe piața din Moldova, este calitatea, respectată cu strictețe pe fiecare ușă sau mobilier comandat la noi. Pe lângă raportul optim preț-calitate, vă oferim numeroase avantaje, ce vor transforma experiența de cumpărare în una plăcută, de încredere. Iar ca să vă convingeți de acest lucru, iată 6 motive de ce merită să colaborați cu ValdiMobila când vine vorba de uși:

  • Sortiment vast de modele de uși din seria de fabrică (peste 200 modele). Colaborarea cu brandurile cunoscute precum Terminus, Belwooddoors, Rodos și Albero ne oferă posibilitatea să ne completăm periodic colecția din show-room-ul nostru cu cele mai populare modele. La ValdiMobila găsiți uși MDF, PVC, vopsite, din ecopolipropilenă, furnir natural și chiar lemn, la cele mai atractive prețuri.
  • Pentru cei ce își doresc ceva deosebit, producem la comandă uși din furnir natural sau lemn după modele individuale. Designerii noștri specializați vă pot consulta gratuită ca împreună să proiectați designul viitoarelor uși. Lucrăm după toate standardele calității, utilizând în producere materiale de calitate superioară + feronerie modernă.
  • Respectarea termenilor stabiliți. Știm cât de prețios este timpul, mai ales când te-ai apucat de reparație. La ValdiMobila; puteți fi sigur că ușile vor fi gata într-un termen scurt, ca să vă bucurați cât mai rapid de funcționalitatea, frumusețea acestora.
  • Livrare gratuită în raza municipiului Chișinău. Când ușile sunt gata nu mai trebuie să vă gândiți cum le aduceți acasă, noi vă oferim livrare în toată țara, iar pentru municipiul Chișinău acest serviciu este gratuit (la comanda a cel puțin trei uși din seria de fabrică).
  • Montatori calificați. Nu vă complicați nici cu asamblarea, vă pot veni în ajutor montatorii noștri specializați. Montăm uși de orice complexitate, într-un timp scurt, respectând strict toate regulile montării.
  • Garanție până la 24 de luni. Cel mai important – vă garantăm cel mai înalt nivel al calității la toate ușile achiziționate la noi. Vrem ca colaborarea cu noi să fie una loială, de aceea depunem tot efortul să vă oferim doar ce e mai bun.

Cred că v-am convins că putem face o echipă bună ca să vă dotăm casa cu uși splendide și durabile în timp. Vă așteptăm în show-room-ul nostru să vă delectați cu modelele disponibile, atmosfera primitoare și să discutăm în detalii cum arată ușile perfecte.

ValdiMobila înseamnă mai mult decât uși / mobilă la comandă. ValdiMobila înseamnă calitate!

Distribue prietenilor