Avantajele dulapurilor cu uși glisante la comandă

Dulapuri de haine cu uși glisante – soluția ideală pentru o casă modernă

dulapuri cupe

 Cu siguranță, fiecare din noi, s-a ciocnit, și nu o dată, cu lipsă spațiului în casă sau apartament, pentru depozitarea hainelor, încălțămintei și altor lucruri vechi de care nu ne putem despărți. Soluția acestei veșnice probleme este alegerea mobilierului potrivit, care, amplasat corect nu va fi doar un loc util de depozitare, dar și un element estetic. În prezent, mobila creată după necesitățile individuale a devenit o alternativă populară celei din magazinele de mobilă. Și asta deoarece ne aduce o mulțime de avantaje, cum ar fi:

  • Consultație gratuită cu designeri specializați;
  • Proiect personalizat, ținând cont de propriile preferințe și necesități;
  • Posibilitatea de a alege individual materialelele, feroneria;
  • Crearea ținând cont de bugetul prestabilit;
  • Livrare și asamblare în toată Moldova.

Soluția perfectă pentru orice interior – un dulap cu uși glisante

Marea noastră salvare în depozitarea lucrurilor sunt anume dulapurile. Mari sau mici, înalte sau medii, cu multe compartimente sau doar cu câteva rafturi și o bară. Cele mai populare modele de dulapuri, sunt cele cu uși glisante, un must-have al secolului XXI, fiind cunoscute și ca „dulapuri cupe”, „dulapuri cu uși culisante” sau varianta rusă „șcaf cupe”. Acestea sunt nelipsite într-un apartament, casă sau chiar birou modern. Fie că optați pentru un model standard sau dulapuri cu uși glisante la comandă este important să le integrați corect în încăpere, pentru a evita „îmbulzeala” și a profita la maximum de tot spațiul de depozitare.

Ales, asamblat și aranjat corect, la locul bine meritat, fie în antreu, salon, living sau dormitor, un dulap (dressing) cu uși glisante vă poate oferi, pe lângă aspectul estetic modern, o mulțime de avantaje. Iată care sunt cele mai importante.

scaf cupe

  1. Economisirea spațiului. Un proiect eficient de dulap cu uși glisante este secretul numărul unu în economisirea spațiului. Acesta poate avea două sau trei uși, care ascund în spatele său o mulțime de rafturi, sertare și bare, ce ne ajută să aranjăm și să stocăm toate lucrurile personale. În zilele noastre, când toți ducem lipsă de spațiu, aceste șifoniere au devenit o un element indispensabil și continuă să rămână în topul mobilierului must-have.
  1. Marele avantaj al acestor tipuri de dulapuri este caracterul universal, fapt ce le face potrivite pentru orice design, fie clasic, neoclasic sau modern. Într-un interior în stil clasic, acestea vor fi un accent îndrăzneț, care va adăuga un strop de eleganță camerei. Pe de altă parte, într-o cameră în stil modern, un dulap cu uși glisante și oglindă va completa designul general, oferind, în același timp, spațiu suficient pentru a „ascunde” lucrurile personale.
  2. Mecanism de deschidere ușor manevrabil. Dulapurile cu uși glisante oferă un stil excentric casei dvs., dar și nu ocupă loc în plus când sunt deschise. Mecanismul glisant de deschidere a fost gândit pentru a oferi maximum confort în utilizare, economisind la maximum spațiul din jur. Optând pentru un mecanism de calitate, deschiderea va fi ușoară, rapidă și comodă, fără a depune prea mult efort.
  3. Dulapurile cupe pot fi create din diverse materiale, precum: furnir natural (șpon), MDF sau PAL, combinate cu sticlă, metal sau lemn. Companiile care produc mobilă, precum ValdiMobila, folosesc în producere materiale calitative, rezistente și durabile. Totuși, trebuie de reținut că MDF-ul și PAL-ul nu iubesc umiditatea, iar exploatare greșită le poate scădea din durabilitate.
  4. Preț avantajos. De regulă, mobila la comandă cere investiții ceva mai mari decât modelele standard, datorită mecanismului specific de deschidere dar și construcției personalizate. Totuși, dacă vă doriți dulapuri cu uși glisante ieftine, modelele din PAL au prețuri ceva mai mici decât cele din MDF sau furnir. Până la urmă, calitatea cere investiții, de care depinde nemijlocit durata vieții mobilierului ales.

ValdiMobila – compania producătoare de mobilă la comandă în Chișinău, și toată Moldova, poate deveni „prietenul” de încredere în crearea unui spectru larg de mobilier, inclusiv dulapuri. Doar la noi puteți comanda dulapuri de orice model, dimensiuni sau stil, cu deschidere simplă, sistem pliant sau mecanism glisant. Utilizăm în producere, doar materiale de calitate superioară și feronerie de ultimă generație, oferindu-vă și un raport optim preț-calitate la mobilă și uși. Alegând ValdiMobila, beneficiați de proiectare individuală și consultație gratuită, dar și livrare și asamblare gratuită în raza orașului Chișinău.

ValdiMobila – mobilă creată pentru tine!