Avantajele dulapurilor cupe

Dulapuri cupe – soluția ideală pentru o casă modernă

dulapuri cupe

Fiecare din noi s-a ciocnit măcar o dată cu lipsă spațiului în casă pentru depozitarea hainelor, încălțămintei și altor lucruri vechi de care nu ne putem despărți. Soluția acestei veșnice probleme este alegerea mobilierului potrivit, care amplasat corect nu va fi doar un loc de depozitare, dar și un element estetic. Mobila, creată după propriile măsuri, necesități, este o alternativă celei din magazinele de mobilă, care nu întotdeauna se potrivește dimensiunilor, formei, stilului camerei.

Marea noastră salvare în depozitarea lucrurilor sunt cu siguranță dulapurile: mari sau mici, înalte sau medii, cu multe compartimente sau doar cu câteva rafturi și o bară. Un must-have al secolului XXI au devenit dulapurile cu uși glisante, cunoscute ca cupe sau varianta rusă „șcaf cupe”. Aceste elemente sunt nelipsite într-un apartament sau chiar birou. Fie că le achiziționați din magazin, sau optați pentru dulapuri la comandă este important să le integrați corect, pentru a evita „îmbulzeala” casei cu prea multe piese.

Ales, asamblat și aranjat corect, la locul bine meritat, fie în antreu, salon, living sau dormitor, un dulap cupe vă poate oferi, pe lângă aspectul estetic modern, o mulțime de avantaje:

 

scaf cupe

  1. Economisirea spațiului

Un dulap cupă este secretul economisirii spațiului în fiecare casă. Acesta poate avea două sau trei uși, care ascund în spatele său o mulțime de rafturi, sertare, bare care ne ajută să aranjăm toate lucrurile personale. În zilele noastre, când toți ducem lipsă de spațiu, timp, aceste șifoniere au devenit o normă, și continuă să rămână în topul favoriților.

  1. Universalitatea

Marele avantaj al acestor modele de dulapuri este caracterul universal, fapt ce le face să se potrivească cu orice design, clasic sau modern. Într-un interior în stil clasic, acestea vor fi un accent îndrăzneț care vor da și mai multă eleganță camerei. Pe de altă parte, într-o casă modernă, dulapurile cupe în colț vor completa stilul deja creat, oferind în același timp spațiu îndeajuns pentru a „ascunde” lucrurile personale.

  1. Mecanismul de deschidere ușor manevrabil

Dulapurile cu uși glisante oferă un stil excentric casei tale, dar și nu ocupă loc în plus când sunt ținute deschise. Acest mecanism a fost gândit pentru maximum confort în utilizare, dar scopul principal la sigur este economisirea spațiului. Dacă este optați pentru un mecanism de calitate, deschiderea va fi ușoară, rapidă, fără a depune prea mult efort.

  1. Durabilitate

Dulapurile pentru haine din această categorie pot fi create din mai multe tipuri de materiale, cum ar fi MDF, PAL cum elemente din lemn natural, combinate cu sticlă, metal. Companiile care produc mobilă, folosesc materiale calitative, rezistente, durabile, dacă sunt exploatate corect. Important să rețineți că MDF-ul și PAL-ul nu iubesc umiditatea, care scade din durabilitatea acestora în timp.

  1. Preț accesibil

De regulă, aceste dulapuri au prețuri un pic mai mari decât cele obișnuite, datorită mecanismului specific de deschidere. Totuși, dacă vă doriți dulapuri mai ieftine, dulapurile cupe din PAL au prețuri mai mici decât cele din MDF sau lemn. Până la urmă, calitatea cere anumite investiții, de care depinde nemijlocit durata vieții mobilierului ales.

Compania producătoare de mobilă la comandă în Chișinău, și toată Moldova, ValdiMobila poate deveni alegerea perfectă în crearea unui spectru larg de mobilier, inclusiv dulapuri cupe. Doar la noi puteți comanda dulapuri clasice, moderne, cu deschidere simplă, sistem pliant sau prin mecanism glisant. Noi utilizăm doar materiale de calitate superioară, oferindu-vă în același timp un preț foarte accesibil. Alegând ValdiMobila, veți avea parte de un raport optim preț-calitate, proiectare individuală, livrare, asamblare gratuită în raza orașului Chișinău.

ValdiMobila – mobilă creată pentru tine!