24Nov

Mobilier de baie din MDF AGT: tendință modernă, în culori și forme inedite

Comentarii

Chiar dacă este una din cele mai mici camere din fiecare casă, baia merită amenajată cu mobilier funcțional și calitativ, ca să ne bucure cu confort pe o perioadă cât mai îndelungată. Aici avem două opțiuni: să alegem mobilier standard sau să optăm pentru mobilă de baie din MDF la comandă. Alegerea e simplă, mobilierul la comandă va fi strict personalizat, oferindu-ne tot de ce avem nevoie, în funcție de preferințe și necesități.

Unul din cele mai populare materiale din această categorie este anume MDF-ul AGT. Acesta reprezintă o variantă de mobilier de baie din MDF înfoliat cu peliculă din polivinil, care pe lângă textura stilată ne oferă și un nivel mai înalt de rezistență la factori externi, precum: umiditatea sau fluctuațiile de temperatură. La ValdiMobila, lucrăm des cu acest material inovator și mereu tindem să ținem cont de standardele europene de design și calitate. În continuare vom analiza de ce merită să alegi mobilier din MDF AGT și la ce detalii să atragi atenția.

Mobilier de baie din PAL sau MDF? Ce material se potrivește mai bine

Pentru mobilierul din baie, cu siguranță cea mai bună alegere va fi anume MDF-ul. Chiar dacă atât PAL-ul cât și MDF-ul sunt produse din așchii și rășini, densitatea plăcilor din MDF este mai mare, de aceea el este mai rezistent la umiditate – un factor frecvent în camerele de baie și WC. Aici avem de ales între mobilier de baie din MDF vopsit și înfoliat (melaminat), cunoscut și ca AGT.

Avantajul celui din urmă este acoperirea cu un strat rezistent de PVC, care îi oferă rezistență și o textură plăcută, mată sau lucioasă. Optând pentru mobilier în baie din MDF AGT puteți fi siguri în durabilitatea acestuia în timp, dar și în faptul că e disponibil într-o paletă bogată de nuanțe. De regulă, plăcile din MDF AGT au dimensiunile de 2800x1220mm și grosimea de 18mm și o listă întreagă de avantaje, care le fac speciale, precum:

  • Aspectul ecologic. În producerea plăcilor nu este emis E1, fapt ce ne permite să folosim acest material sigur și fără griji, chiar și pentru camera copiilor, bucătărie sau baie.
  • Durabilitatea în timp. În cazul obiectelor de mobilier de baie din MDF avem parte de cel mai înalt nivel de rezistență la umiditate, comparativ cu lemnul. În plus, acoperirea din PVC sporește și mai mult această caracteristică, oprind pătrunderea umidității în interior și umflarea plăcilor. Iată de ce putem fi siguri că plăcile AGT vor rămâne ca noi mulți ani.
  • Rezistența înaltă. Pelicula de PVC aplicată pe plăci este de asemenea rezistentă la factorii mecanici, zgârieturi și lumină ultravioletă. Alegând dulapuri de baie din MDF AGT aveți siguranța că își vor păstra aspectul de nou mulți ani la rând.
  • Aspectul practic. De asemenea, acest material este foarte practic în îngrijire și exploatare.
  • Gama bogată de nuanțe și texturi. Și desigur, muuulte variante de culori, texturi, decoruri, pentru toate gusturile. Puteți alege variante mate sau lucioase, în nuanțe naturale sau exotice, cu texturi simple sau ce imită lemnul, piatra, țesături sau oricare alt material.

Într-un cuvânt, astăzi baia poate fi amenajată la fel de stilat ca oricare altă încăpere. Și cel mai important, mobilierul ales poate fi nu doar frumos la capitolul estetic, dar și rezistent, dacă alegem materiale potrivite, precum MDF AGT. Cu ValdiMobila e mai ușor să vă transformați baia într-o adevărată oază de confort, pentru că ne pricepem să creăm mobilă perfectă, pentru fiecare.

Distribue prietenilor