15Oct

O mică excursie în fabrica de mobilă – ValdiMobila! Cu ce feronerie lucrăm?

Comentarii

Ce înseamnă în mobila? Mai multe plăci, din MDF, PAL, lemn sau furnir natural, de diferite forme și dimensiuni, unite la un loc, pentru a obține un tot întreg. Iar elementele care asigură contopirea acestora în obiecte de mobilier funcționale și stilate, nu sunt altele decât feroneria. Fără accesorii, mobila ar fi doar niște bucăți inutile din lemn. Anume despre feroneria pentru mobila, utilizată în producerea mobilierului la comandă marca ValdiMobila îți vom vorbi detaliat în continuare. Rămâi cu ochii pe noi.

La fel ca și materialele pentru mobilă, feroneria este disponibilă din mai multe segmente de preț, în funcție de preferințe, necesități sau bugetul stabilit. Iar ca să putem satisface nevoile tuturor grupurilor de utilizatori, folosim un spectru vast de mecanisme și accesorii pentru mobilă, de la numeroși producători. Marele avantaj al mobilei la comandă, este că puteți decide individual nu doar cum va arăta rezultatul final, dar și ce tip de material să fie utilizat, ce nuanță vă este pe plac, dar și ce brand de feronerie doriți să aveți pe mobila dvs.

Ce branduri de feronerie folosim pentru mobila noastră?

Să definim puțin cuvântul feronerie! Ce include ea? Accesorii de mobilă, balamale, mânere, cuiere, mecanisme moderne de deschidere pentru uși glisante, pliante, batante ș.a.m.d. Sortimentul este imens, la fel și posibilitățile pe care ni le oferă aceste elemente pe cât de mici, pe atât de funcționale. La ValdiMobila, avem grijă ca feroneria utilizată să fie de cea mai înaltă calitate, și să asigure cel mai înalt nivel de funcționalitate viitorului mobilier. Astfel, în crearea mobilei noastre, ne ajută următorii producători de feronerie:

  • Hettich – brand multinațional de feronerie modernă pentru mobilier Fondată în 1888, în Germania, compania a reușit să se remarce drept un producător de top în producerea accesoriile de mobilier, având în colecția sa peste 10000 de accesorii pentru orice tip de mobilier, de la mobila în oficiu, până la bucătărie sau baie.
  • Gamet – producător polonez specializat în producerea glisierelor pentru mobilă, feronerie telescopică, balamale și alte articole de fierărie, cunoscut pentru raportul optim preț calitate, sortimentul vast de modele.
  • Starax – brand turcesc, cunoscut în special pentru producerea mecanismelor și accesoriilor pentru dulapuri cupe (cu uși glisante). Toate produsele acestui brand corespund standardului mondial al calității ISO 9001-2000.
  • Kessebohmer – companie germană specializată în producerea feroneriei, inclusiv accesorii pentru mobila de bucătărie: sisteme de depozitare, ridicare, deschidere simplă, push, amortizoare pentru închidere lentă etc.
  • Citterio Line – producător italian cunoscut pentru feroneria sa elegantă, de calitate superioară, inclusiv mânere de uși pentru mobilă, yale și butoane.
  • Feronerie Blum – cel mai cunoscut brand multinațional de furnitură pentru mobilier, cunoscuți drept primii care au scos pe piață balamale ascunse și glisiere cu role pentru sertare. Oferă un sortiment imens de soluții practice pentru mobilă de orice tip.
  • Samet – companie turcească producătoare de feronerie pentru mobilier și uși, inclusiv balamale, amortizoare.

Ca să nu vă rătăciți în toate brandurile, designerii și inginerii noștri vă vor ajuta să alegeți eficient producătorul potrivit pentru mobilierul dvs. Calitatea, funcționalitatea și durabilitatea în timp sunt pilonii forte ai companiei noastre, de aceea folosim în producere doar materiale de la producători de încredere. Colaborarea cu ValdiMobila înseamnă soluții individuale pentru orice necesitate, crearea mobilei într-un timp scurt, după toate standardele calității, livrare și asamblare în toată Moldova.

Excursia a luat sfârșit aici! Până la noi întâlniri. Iar dacă deja sunteți curioși să ne cunoașteți, vă așteptăm cu drag în show-room-ul nostru, de pe strada Uzinelor 3.

Distribue prietenilor