De ce alegi mobila la comandă?

mobila la comanda

Amenajarea locuinței este un proces îndelungat, dar foarte important pentru confortul și bunăstarea fiecărei familii. În fiecare casă, mobila este unul din elementele principale, care dă viață oricărei încăperi, completând-o cu detalii stilate, utile, comode. Când vine vorba despre achiziționarea mobilierului pentru dormitor, salon, baie sau bucătărie, alegerea între vizitarea unui magazin de mobilă, sau optarea pentru mobilă la comandă, ne lasă în suspans.

Show-room-urile din țara noastră ne oferă un sortiment vast de dormitoare moderne, dulapuri și alte piese de diferite modele, culori. Dar cu cât mai multe magazine vizitezi, ți se pare din ce în ce mai dificil sa găsești modelele pe placul tău, cu forma, nuanța sau materialele dorite. Uneori chiar poți rămâne dezamăgit că dulapul pentru dormitor, pur și simplu nu corespunde cu mărimile necesare. Întru evitarea acestor situații comandă mobila dorită, și amenajează-ți cuibul așa cum ai visat. Iată câțiva pași simpli, ce trebuie urmați, dacă ai decis comanzi mobila.

Alege stilul și modelul orientativ al viitorului mobilier

Primul pas este alegerea din multitudinea ideilor de pe internet sau din saloanele de mobilă, a modelului preferat. Pare ușor, dar în realitate acest proces necesită analiza camerei și altor elemente ale încăperii, ca mobilierul să corespundă în totalitate cu locul pentru care este destinat. De exemplu, mobila pentru camera copiilor trebuie asortata cu patul, tapetele, sau jucăriile, nu vom alege ceva clasic, ci modern, compact, stilat.

Stabilește un buget

Odată ce te-ai decis asupra modelului, este bine să stabilești suma care ești dispus să o folosești. Companiile care execută mobilă la comandă în Chișinău, alte localități, au grijă ca prețurile serviciilor oferite să fie accesibile, chiar dacă efectuarea unui model după măsurile / modelul ales cere investiții mai mari. Se recomandă planificarea unui buget flexibil, ținând cont de mai mulți factori.

Caută companii unde poți comanda mobilier

Poți căuta pe internet, sau apela la prieteni cunoscuți pentru careva recomandări. Comparând câteva oferte, vei putea face alegerea corectă. Nu uita să analizezi experiența în domeniu, modelele realizate, prețurile, condițiile livrării / asamblării, cu ce materiale lucrează etc. Analizând toate aceste detalii, nu vei avea parte de surprize neplăcute, și vei ști la ce să te aștepți.

Luarea măsurilor / realizarea proiectului

Măsurarea este unul din pilonii pe care se sprijină viitorul tău mobilier. Chiar dacă știi la perfecție fiecare milimetru din cauza ta, e nevoie de părerea unui specialist, care va lua dimensiunile conform cerințelor. Nu îți recomandăm să alegi companii care cer măsurile de la client. Un om nespecializat poate trece cu vederea unele aspecte importante, iar rezultatul final va fi neplăcut. Același lucru e cu proiectul, în realizarea căruia nu e nevoie de talent în pictură, ci de cunoștințe la nivel profesionist, pe care le are doar un specialist în domeniu.

Alege materialele

Odată ce ai proiectul la mână, te poți gândi la materiale. Dacă ești în căutarea mobilierului în camera de dormit, poți alege un dormitor din lemn, PAL sau MDF. Acestea sunt cele mai frecvente materiale utilizate în producerea mobilei. Pentru a-ți ușura sarcina, furnizorul va veni cu unele propuneri. Totuși alegerea finală trebuie să corespundă preferințelor proprii, bugetului stabilit dar și complexității modelului ales.

Fă comanda și întocmește un contract

Fie că ai ales oferte bucătării ieftine, sau un mobilier mai complex, îți recomandăm semnarea un contract. Când închei contractul, clarifică detaliile garanției, durata lucrărilor, condițiile de transport / asamblare, plățile adăugătoare. Contractul este dovada înțelegerii între client și furnizor, și este o metodă eficientă de liniște sufletească pe toată perioada lucrărilor și garanției.

ValdiMobila este compania care vă va ajuta să treceți mai ușor peste toate aceste etape, și să amenajați locuința cu mobilier durabil, frumos, la prețuri pe măsură. Experiența de peste 13 ani pe piața Moldovei, este un indiciu al calității serviciilor noastre. La noi puteți comanda online mobilă modernă de bucătărie, pentru camera copilului, dormitoare clasice, dulapuri cupe etc. Colaborând cu noi, drept bonus primiți proiectare, livrare / instalare gratuită în raza orașului Chișinău.

Valdi Mobila – mobila creată pentru tine!