De ce să optați pentru mobilă la comandă ValdiMobila?

mobila la comanda

Amenajarea locuinței este un proces îndelungat, dar foarte important pentru confortul și bunăstarea oricărei familii. În fiecare casă, mobila este unul din elementele principale, care dă viață oricărei încăperi, completând-o cu detalii stilate, utile și comode. Când vine vorba de achiziționarea mobilierului pentru dormitor, salon, baie sau bucătărie, alegerea între vizitarea unui magazin de mobilă, sau optarea pentru mobilă la comandă, uneori ne lasă în suspans.

Show-room-urile din țara noastră ne oferă un sortiment vast de dormitoare moderne, dulapuri și alte piese de diferite modele, culori. Dar cu cât mai multe magazine vizitezi, ți se pare din ce în ce mai dificil sa găsești modelul pe placul tău, cu forma, nuanța sau din materialele dorite și după bugetul stabilit. Uneori chiar puteți rămâne dezamăgit că dulapul pentru dormitor, pur și simplu nu corespunde cu mărimile necesare. Întru evitarea acestor situații puteți opta pentru mobilier la comandă, ca să vă amenajați locuința așa cum ați visat. Iată câțiva pași simpli, ce trebuie urmați, dacă ați decis să apelați la un producător de mobilă.  

 1. Alegerea stilului și modelului. Primul pas este alegerea din multitudinea ideilor de pe internet sau modelele disponibile în saloanele de mobilă, a modelului ce vi se potrivește cel mai bine. Pare ușor, dar în realitate acest proces necesită o analiză minuțioasă a camerei și altor elemente ale încăperii, pentru ca mobilierul să corespundă în totalitate cu locul pentru care este destinat. De exemplu, mobila pentru camera copiilor trebuie asortată cu patul, tapetele, sau jucăriile. Nu vom alege ceva clasic, ci modern, compact.
 2. Stabilirea bugetului orientativ. Odată ce v-ați decis asupra modelului, este bine să planificați suma care sunteți dispus să o folosiți. Companiile care execută mobilă la comandă au grijă ca prețurile serviciilor oferite să fie optime. De asemenea, trebuie să ținem cont de faptul că efectuarea unui model după măsurile, modelul individual cere investiții mai mari decât modelele standard.
 3. Analiza companiilor producătoare de mobilier.Vă puteți documenta pe internet, sau apela la prieteni cunoscuți pentru recomandări. Comparând câteva oferte, veți putea face alegerea corectă. Nu uitați să analizați factori, precum: experiența în domeniu, modelele realizate, prețurile, condițiile livrării / asamblării, cu ce materiale lucrează etc. Analizând toate aceste detalii, veți evita surprizele neplăcute și veți ști la ce să vă aștepți.
 4. Luarea măsurilor / realizarea proiectului. Măsurarea este unul din pilonii pe care se sprijină rezultatul final al viitorului mobilier. Chiar dacă cunoașteți la perfecție fiecare milimetru din casă, e mai benefic să cereți părerea unui specialist, care va lua dimensiunile conform cerințelor. Un om nespecializat poate trece cu vederea unele aspecte importante, iar rezultatul final ar putea fi diferit de așteptări. Același lucru este și cu proiectarea, în realizarea căreia e nevoie de cunoștințe la nivel profesionist, pe care le are doar un specialist în domeniu.
 5. Alegerea materialelor. Odată ce proiectul este gata, vă puteți gândi și la materiale. De exemplu, pentru camera de dormit, puteți alege un dormitor din lemn, PAL sau MDF. Acestea sunt cele mai frecvente materiale utilizate în producerea mobilei. Pentru a vă ușura sarcina, furnizorul va veni cu unele propuneri. Totuși alegerea finală trebuie să corespundă preferințelor proprii, bugetului stabilit dar și complexității modelului ales.
 6. Realizarea comenzii și întocmirea unui contract. Fie că ați ales mobilă la comandă ieftină, sau un mobilier mai complex, vă recomandăm semnarea un contract. Încheind contractul, clarificați detaliile garanției, durata lucrărilor, condițiile de transport / asamblare, plățile adăugătoare. Contractul este dovada înțelegerii între client și furnizor, și este o metodă eficientă ca să fiți liniștiți de îndeplinirea serviciilor pe toată perioada lucrărilor și garanției.

ValdiMobila este una din companiile autohton care vă poate ajuta să treceți mai ușor peste toate aceste etape și să vă amenajați locuința cu mobilier durabil, frumos, la prețuri avantajoase. Experiența bogată ani pe piața din Moldova, este un indiciu al calității serviciilor noastre. La noi puteți comanda:

 • Mobilă modernă de bucătărie;
 • Pentru camera copilului;
 • Salon (sufragerie, lounge),
 • Antreu,
 • Dormitoare clasice sau în stil modern;
 • Dulapuri cupe (cu uși glisante, batante sau deschidere clasică);
 • Dar și mobilă specializată, pentru oficii sau spații comerciale.

Colaborând cu noi, aveți parte de proiectare și consultanță gratuită, iar pentru clienții din raza orașului Chișinău oferim livrare și instalare gratuită.

ValdiMobila – mobila creată pentru tine!