Cum să alegi mobila pentru antreu?

Mobila pentru antreu. Recomandări practice pentru o alegere corectă

Mobila antreu

Antreul este cartea de vizită a fiecărei case, camera care ne petrece în fiecare dimineață, și ne întâlnește călduros în serile când ne întoarcem de la serviciu. Chiar dacă este o încăpere cu dimensiuni mult mai mici decât celelalte, aceasta necesită o amenajare corectă, potrivită necesităților fiecărei familii în parte. Pentru antreuri, mobila nu trebuie să fie doar funcțională, ca să ne asigure confort fizic, buna dispoziție pentru întreaga zi. 

Antreurile moderne, se deosebesc mult de încăperile cu aceleași scop, din trecut. Astăzi fiecare are libertatea să își aleagă modelele de antreuri care se potrivesc cu dorințele, preferințele și necesitățile individuale, iar uneori piesele din magazinele de mobilă nu se încadrează perfect în camera pentru care sunt destinate. Pentru a evita așa situații, o alternativă sunt antreurile la comandă, create luând în detaliu fiecare detaliu al locuinței, designului, funcționalității.

Iată câteva recomandări practice cum alegem cea mai bună mobilă de hol / antreu, astfel încât să transformăm această încăpere într-un mediu practic, comod:

 

Mobilier pentru antreu

  1. Analizează dimensiunea încăperii

Atunci când alegem mobilă, antreul este camera care ne creează cele mai multe bătăi din cap. Din cauza dimensiunilor mici și formei acestuia, suntem limitați în alegerea pieselor mai mari, iar drept alternativă putem opta pentru modele compacte, practice. Fiecare casă se deosebește prin design, unele au hol îngust, dar lung, în altele întâlnim antreuri late. Astfel, este important să luăm în calcul toate măsurile, pentru ca mobila aleasă să se integreze perfect.

  1. Stabilește principalele necesități

Și pentru că holul este prima cameră din casă, în această încăpere sunt de nelipsit următoarele piese: un cuier, un pantofar (dulap pentru încălțăminte) și un dulap pentru depozitarea anumitor lucruri de primă necesitate. O alternativă sunt dulapurile cupe (cu uși glisante), cu ajutorul cărora putem economisi considerabil spațiul. Cu așa dulap, antreul va fi nu doar funcțional și comod, dar și foarte modern, stilat.

  1. Alege un stil general

Stilul coridorului trebuie să se combine cu stilul general al casei, pentru a crea un mediu ambiant armonios. Pe lângă mobilier, puteți completa încăperea cu accesorii: o oglindă, un tablou sau poză în ramă, o măsuță decorativă pentru chei sau un scaun deosebit.

  1. Optează pentru mobilier practic, calitativ

Compactitatea, aspectul practic sunt principalele caracteristici pe care ar trebui să le întrunească modelele de mobilă pentru hol. Nu alegeți piese prea sofisticate, cu decorații sau prea multe culori. Nuanțele naturale pot fi ușor combinate cu orice încăpere și accesorizate cu elemente decorative, ce dau camerei un aspect cât mai modern.

  1. Nu integra prea mult mobilier, ca să eviți îmbulzeala

Oricât de multe piese aveți nevoie, încercați lăsați cât mai mult spațiu liber. Nu uitați că pe lângă mobilier, antreul poate fi aglomerat cu încălțăminte, genți, alte obiecte pe care vrem să le avem mereu la îndemână, când ieșim din casă. Lăsați încăperea să „respire”, dacă nu doriți să vă loviți mereu de colțul unei mese, sau comodă în plus.

Dacă sunteți în căutarea mobilei potrivite pentru antreu, compania care produce mobilă și uși la comandă, ValdiMobila, vă poate ajuta să „echipați” această cameră cu mobilierul necesar. Timp de 13 ani pe piața din Moldova, am reușit să adunăm un bagaj întreg de cunoștințe și îndeletnici în crearea mobilei calitative, la un preț accesibil. Apelând la noi, aveți parte de proiectare individuală 3D a antreurilor, după modelele dorite, livrare, asamblare gratuită în raza orașului Chișinău.

ValdiMobila – mobila creată pentru tine.