13Jun

Împrospătează-ți casa cu uși de interior în nuanțe naturale dе la ValdiMobila

Comentarii

În secolul XXI, când totul în jur este practic impregnat de stilul modern, am început să prețuim tot mai mult frumusețea naturală preluată din adâncul naturii. Mobila sau ușile de interior în culori naturale pot fi alegerea perfectă pentru orice casă, iar cel mai important, chiar și peste ani, vor rămâne actuale în timp. La ValdiMobila vă așteaptă cel mai variat sortiment de nuanțe pentru realizarea ușilor la comandă, începând cu materialele de buget: eco-furnir, și până la cele premium: furnir sau lemn natural. Iar ca să nu vă rătăciți în diversitate, vă invităm într-o scurtă călătorie în lumea ușilor în culori natural, care imită structura fibrelor lemnoase.

Lemnul a fost din toate timpurile unul din cele mai îndrăgite materiale premium pentru producerea ușilor cu design unic, durabile în timp. Dar, deoarece frumusețea cere jertfe, nu fiecare din noi își poate permite să cumpere uși de interior din lemn natural, care cer o investiție destul de generoasă, dar și o îngrijire potrivită. Spre bucuria noastră, producătorii de uși au grijă să utilizeze pe larg modele și culori ce imită perfect fibra lemnoasă, și pe materialele de buget, cum ar fi MDF, PAL, furnir sau eco-polipropilenă.

Naturalețe în orice detaliu! Care sunt nuanțele ce imită perfect structura fibrei lemnoase?

Dacă v-ați gândit că alegerea ușilor în casă este un proces mai puțin important, ținem să vă spunem că anume aceste elemente reprezintă punctul culminant în armonizarea oricărei locuințe. Iar nuanțele naturale sunt capabile să ofere încăperilor un caracter relaxant, accentuându-le finețea, delicatețea și apropierea față de natură. Astăzi, varietatea nuanțelor ușilor interioare este atât de vastă, încât, fiecare are undă liberă să-și aleagă modelul care îi este mai aproape sufletului.

Dacă să vorbim despre ușile din furnir, cele mai populare din această categorie, datorită caracteristicii unice de a imita perfect structura lemnului natural, pe lângă frumusețea sublimă, originalitate și prețul accesibil, comparativ cu ușile din lemn, acest tip de material aduce cu sine numeroase avantaje, precum:

  • Gamă variată de culori naturale. Printre cele mai populare nuanțe întâlnite pe ușile noi din prezent, se remarcă: stejar (auriu, alb, gri); nuc (italian, de pădure, melinga); frasin (vintaj, fildeș, Sherwood, cappuccino, gri, argintiu); acacia, wenge, lemn roșu, abanos, fag, cireș, anin etc. În prezent se observă o tendință tot mai populară de a combina culorile naturale cu stilul modern, iar rezultate sunt de-a dreptul stilate;
  • Sortiment vast de texturi pentru fiecare nuanță, care dau ușilor din șpon un aspect premium;
  • Caracter ecologic. Furnirul, de fapt este o formă simplificată a lemnului, disponibilă la un preț mult mai accesibil decât ușile din lemn masic;
  • Construcție stabilă cu o greutate mică, fapt ce sporește durabilitatea și ușurința în montarea ușilor;
  • Imitarea aproape identică a fibrei lemnoase;
  • Durabilitate;
  • Preț accesibil.

Care este avantajul major să alegeți uși de interior în nuanțe naturale? Vă scutiți de o problemă în plus – combinarea celorlalte piese componente a camerei (mobilă, draperii, pardoseală, accesorii). Nuanțele preluate din natură dau senzația de liniște și relaxare, și pot fi ușor combinate cu orice altă culoare, fără frica că nu se vor potrivi, sau că vor fi prea încărcate. Important să țineți cont și aici de regula de aur – dați voie încăperilor să respire, simplitatea va rămâne mereu unul din secretele primordiale pentru un design perfect

Iar ca să vă convingeți de finețea ușilor cu aspect natural, vă așteptăm cu drag în magazinul de uși din Chișinău, ValdiMobila. În show-room-ul nostru am etalat cele mai noi uși; de la producători cunoscuți, precum Rodos, Terminus, Belwooddoors, într-un spectru variat al nuanțelor, de la cele moderne, până la lemn clasic, neoclasic. Iar dacă totuși vă doriți modele de uși individuale, vă oferim alternativa ușilor la comandă, realizate într-un timp scurt, ținând cont de toate necesitățile și preferințele dvs. În plus, aveți parte de proiectare, livrare și asamblare gratuită.

Naturalețea e mereu la modă. Alege uși de interior în culori din natură, doar la ValdiMobila.

Distribue prietenilor