15Mar

La ValdiMobila începem primăvara cu reduceri la mobilă, uși și feronerie

Comentarii

Avem deja o tradiție la ValdiMobila, să începem fiecare primăvară cu reduceri la uși de interior, mobilier și alte categorii de produse disponibile în show-room-ul nostru, localizat pe strada Uzinelor 171/3. Anul acesta luna martie a venit cu tocmai 4 promoții mari, una mai deosebită ca cealaltă, ca să ne bucurăm clienții fideli cu prețuri și oferte avantajoase, perfecte pentru a începe sezonul reparațiilor în casă sau apartament.

Dacă nu ai reușit să afli detalii despre toate, dar ești dornic să te înnoiești și tu la ValdiMobila, la cele mai avantajoase prețuri din an, în continuare îți vom relata despre toate condițiile promoțiilor noastre primăvăratice, dar și recomandări utile cum să prinzi cea mai bună reducere la mobilă sau uși la producătorul tău preferat.

Feronerie, mobilă și uși la reduceri toată luna martie, doar la ValdiMobila

Cu toții ne dorim să beneficiem de cele mai avantajoase oferte în achiziționarea lucrurilor necesare pentru confort și bunăstare în locuința noastră. La ValdiMobila, de peste 15 ani oferim cel mai bun raport preț-calitate la mobilier, uși și alte accesorii pentru casă. Iar periodic, nu ezităm să aducem noi promoții la ocazii speciale, de exemplu începutul unui noi sezon de primăvară. Anul acesta, am decis să celebrăm începutul primăverii cu mai multe promoții „primăvăratice”, pentru ca cumpărăturile în show-rom-ul nostru să devină și mai avantajoase.

  • Promoție la uși de interior Albero. Toată luna martie, toți clienții ValdiMobila pot beneficia de 10% reducere la uși set cu adaosuri și 7% la uși standard. Promoția este valabilă pentru toată gama de uși ALBERO, atât clasice: RIM, ERMITAJ-1, ERMITAJ-2, LEONARDO, cât și moderne: MONO, SIGMA, DUBLIN, PRAGA, DREZDEN.
  • Luna martie vine și cu 10% reduceri la mobila de bucătărie, living, dormitor sau antreu creată la comandă de echipa noastră specializată de designeri și asamblatori. Astfel, clienții care își vor comanda mobila la noi, până la sfârșitul lunii, vor beneficia de o costuri promoționale, proiectare gratuită și cel mai bun raport preț-calitate.
  • Tot în această lună poți prinde cel mai bun preț pentru feronerie și anume 10% reducere la toată gama de accesorii și mecanisme disponibile în stoc.
  • Ultima dar nu cea din urmă este oferta specială pentru tehnica Smeg. Mai simplu, este vorba de o altă promoție pentru mobila de bucătărie, care îți permite să îți completezi proiectul de mobilier cu obiecte sanitare și electrocasnice Smeg, disponibile la prețuri promoționale. Oferta specială va fi disponibilă în perioada 1 martie – 31 august.

Grăbește-te și tu să prinzi ofertele noastre cu prețuri mici pentru mobila la comandă, uși și feronerie ValdiMobila. Ai mai multe opțiuni ca să faci legătura cu noi: în regim online, direct pe paginile noastre de Facebook și Instagram sau pe chat-ul de pe site. De asemenea, suntem deschiși pentru apeluri la următoarele numere de telefon: 079 064 963 (mobilă) / 069 125 377 (uși, feronerie), dar și pe Viber, Telegram și Whatsapp. Iar dacă ești adeptul întâlnirilor offline, te așteptăm în show-room-ul nostru din Chișinău, str. Uzinelor 171/3.

Distribue prietenilor