10Jan

Vrei să începi anul 2020 cu un startup? Noi te ajutăm să alegi mobila pentru recepție

Comentarii

Fiecare început de an ne aduce o motivație în plus să ne transformăm în realitate cele mai râvnite vise. Unii își doresc o carieră de invidiat, alții visează să-și creeze o familie mare și fericită, iar alții tot stau cu gândul să-și lanseze acel startup planificat cap-coadă, pe care încă n-au avut suficient curaj să-l scoată la lumină. Chiar dacă pare simplu, lansarea unei afaceri, fie ea cât de mică, necesită trecerea mai multor trepte importante, inclusiv alegerea mobilierului. Mai ales dacă planificați să deschideți o mică cafenea cu deserturi, cafea sau oricare alt tip de bunătățuri culinare și aveți nevoie de mobilă specializată pe cât de confortabilă, pe atât de deosebită.

Un element primordial pentru orice tip de afacere este – mobila de recepție. Simplu, dar complex, acest tip de mobilier reprezintă, în tot sensul cuvântului, fața oricărei firme, de aceea, este foarte important să fie creat cu suflet, ținând cont de toate cerințele individuale ale afacerii. Producătorul autohton de mobilier pe comandă, ValdiMobila, a contribuit la amenajarea multor afaceri de succes, din toată țara, și este gata să vă ajute în amenajarea oricărui tip de încăpere, cu mobilier specializat, după cele mai complexe modele, la prețuri avantajoase. Iar în continuare, vom analiza cele mai importante criterii în alegerea unui mobilier pentru recepție modern.

Care sunt cele mai noi tendințe pentru mobilier recepție în 2020?

Fiind considerată drept imaginea directă a unei afaceri, mobila pentru recepție joacă un rol major în crearea primei impresii despre afacerea în sine. Anume mobila din hol bate prima la ochi, atunci când clienții intră în încăpere, de aceea, merită să atragem maximum atenție asupra aspectului estetic al acesteia, calității dar și confortului pe care ni-l oferă. Optând pentru mobilă la comandă, puteți fi sigură de faptul că va fi creată așa cum vă doriți, luând în considerare detalii, precum: designul general al încăperii, bugetul stabilit, dimensiunile, nuanțele etc.

Dacă sunteți pe calea să lansați un startup și încă nu v-ați decis cu designul, iată cele mai în vogă tendințe pentru acest an:

  • Stilul Loft. Acest stil ia amploare nu doar pentru amenajarea caselor și apartamentelor, dar și în cazul încăperilor comerciale, cafenele, restaurante și chiar oficii. Mobila în stil Loft va fi actuală în timp mulți ani la rând și poate fi ușor combinată practic cu orice nuanță, design, stil.
  • Culori Nude. Nu vă complicați prea mult cu nuanțe exotice, optați pentru mobilă în culori cât mai naturale, chiar dacă amenajați un interior modern. Nuanțele mai deosebite pot fi utilizate pe post de accesorii. În plus, atunci când veți face rebranding, nu e necesar să schimbați tot mobilierul, ci doar accesoriile.
  • Atenție la detalii. Dacă aveți deja un brand bine format, cu siguranță ați stabilit unele detalii ce vă diferențiază de ceilalți. Nu uitați să le integrați și în cazul mobilierului pentru recepție. În primul rând, totul va arăta ca un tot întreg, iar în al doilea, veți demonstra încă o dată cât de bine vă pricepeți la organizare.
  • Optați pentru mobilă de calitate. Calitatea vorbește direct despre poziționarea brandului. Iar un brand ce se respectă, cu siguranță va alege mobilă de calitate superioară. Și nu uitați, investind într-un mobilier din materiale de calitate, veți economisi în timp.

Dacă încă mai stați pe gânduri cât de bun este anul 2020 pentru startup-uri, noi vă putem spune ferm că toate afacerile au început de la o idee, iar succesul este garantat doar atunci când crezi în ideea ta. Cât mai puneți ultimele detalii la punct, ValdiMobila vă așteaptă cu brațele deschise în show-room-ul nostru de pe Uzinelor 3, să discutăm despre uși și mobilier.

Vă dorim un început de an cât mai productiv și cât mai multe idei, pe care noi vă putem ajuta să le transformăm în realitate.

Distribue prietenilor