28Aug

Bucătării din MDF vopsit: pentru orice stil și preferințe

Comentarii

Bucătăria este cea mai importantă și des vizitată cameră din orice locuință. Aici pregătim și luăm masa, petrecem timpul la o gustare cu cafea sau experimentăm noi rețete culinare de dulciuri și tot felul de deserturi. Iată de ce, orice familie visează la o bucătărie frumos amenajată, capabilă să ofere cel mai înalt nivel de funcționalitate, liniște și confort. Cele mai populare în rândul utilizatorilor ValdiMobila sunt bucătăriile din MDF vopsit, mat sau lucios, într-o paletă bogată de nuanțe și texturi, pentru orice preferințe.

În general, cei care aleg bucătării MDF frezat pun aspectul estetic pe primul plan, pentru că sunt deosebite. Acestea pot să ne aducă acel confort major de care avem nevoie în bucătărie, dar și un design unic, care va atrage priviri. În plus, bucătăriile din MDF sunt mai ieftine decât cele din furnir sau lemn natural, imitând aproape identic textura lemnoasă. În continuare, ne vom referi la bucătăriile din MDF vopsit, o variantă populară a plăcilor din MDF.

Modele bucătării din MDF vopsit: avantaje și caracteristici

Fațadele din MDF vopsit au devenit o tendință tot mai populară în ultimii ani, ocupând din start poziția de lider în nișa mobilierului la comandă. Acest lucru se datorează faptului că sunt la fel de rezistente și practice ca mobilierul din furnir sau lemn, oferindu-ne pe lângă toate și un design unic, mult mai variat la capitolul texturi și nuanțe. Putem alege dintre bucătării clasice din MDF, moderne sau neoclasice. Și pe lângă toate, să fim siguri de aspectul ecologic al acestui material.

Plăcile MDF sunt creat din așchii de lemn și rășini naturale, presate la temperaturi înalte. În rezultat obținem un material rigid, dar destul de ușor de prelucrat. Marele avantaj al MDF-ului este că poate fi modelat în diverse forme și elemente de decor, devenind un material perfect mai ales pentru bucătăriile clasice. Pe lângă faptul că putem face alegerea dintre bucătării din MDF lucios și mat, avem la dispoziție și cea mai variată gamă de nuanțe, din toate paletele. Iată principalele caracteristici ale bucătăriilor din MDF:

  • MDF-ul este un material pur ecologic, fără daune asupra sănătății. Detaliu important mai ales în cazul bucătăriilor, unde petrecem o perioadă îndelungată de timp.
  • Este cel mai bogat în culori material pentru mobilă, potrivit pentru orice stil de bucătărie. Fie că dintotdeauna ai visat la bucătării albe din MDF sau poate într-o nuanță exotică.
  • MDF-ul vopsit este rezistent la fluctuații de temperatură, aburi și umiditate. De asemenea, plăcile nu absorb mirosuri și apă.
  • Aceste bucătării sunt destul de ușoare în îngrijire și întreținere, oferindu-ne o durabilitate pe măsură, dacă respectăm condițiile de exploatare.
  • După o perioadă de timp, fațadele din MDF pot fi restabilite, chiar și în condiții casnice.

Desigur, fiecare material are și minusurile sale, care pot fi rezolvate, cu ajutorul unei exploatări cât mai corecte și grijulii. În primul rând, producerea plăcilor MDF este un proces anevoios. Din acest motiv, acest material necesită o investiție mai mare decât analogul său de buget – PVC. De asemenea, se recomandă să spălăm fațadele cu lavete moi, fără burete abraziv sau substanțe toxice.

ValdiMobila este producătorul numărul 1 de bucătării la comandă, din MDF vopsit sau laminat. Lucrăm doar cu materiale de calitate superioară ca să fim siguri pe nivelul de confort și funcționalitate oferite de mobila noastră. Împreună cu designerii noștri veți stabili toate detaliile estetice și tehnice pe care vreți să le vedeți pe bucătăria voastră, dar și să alegeți din cea mai mare paletă de nuanțe și texturi. Într-un final, aveți parte de bucătăria visurilor, în care vreți să petreceți tot mai mult timp cu folos, alături de familie.

Vă așteptăm cu drag la o consultație gratuită cu designerii noștri.

Distribue prietenilor