Cum să alegi o bucătărie?

În ce stil să amenajați bucătăria. Sfaturi pentru alegerea mobilierului potrivit

bucatarii la comandaBucătăria este inima fiecărei case, iar mobila destinată pentru amenajarea acestei încăperi are un rol important în crearea unui mediu plăcut, confortabil. Astăzi, camera care ceva timp în urmă era destinată doar pentru pregătirea bucatelor, a început să aibă funcții din ce în ce mai variate: este locul unde luăm masa, socializăm și chiar ne relaxăm după serviciu la o ceașcă de cafea. Anume din acest motiv, fiecare din noi visează la un mobilier pentru bucătărie funcțional, frumos, stilat.

Dacă sunteți în căutarea bucătăriei potrivite pentru familia dumneavoastră, și v-ați rătăcit în numeroasele modele de bucătării, soluția perfectă este să vă creați după propriile idei, dimensiuni mobila la comandă, care va corespunde în totalitate cu așteptările dumneavoastră. Iar primul pas spre bucătăria visurilor, este să alegeți stilul acestei camere multifuncționale.

În prezent, magazinele de mobilă, dar și companiile care efectuează bucătării la comandă oferă un sortiment larg de modele în diferite stiluri: modern, clasic, hi-tech, country (tradițional), retro, provence, minimalist etc. Indiferent pentru ce stil optați, cel mai important până la urmă rămâne aspectul funcțional și organizarea, care combinată cu elementele designului vor transforma bucătăria dvs. într-o încăpere caldă, armonioasă, confortabilă. În continuare, vom descrie pe scurt trei cele mai cunoscute stiluri pentru amenajare a bucătăriilor.

Stiluri de mobila clasica

Bucătării în stil Modern

Acest stil este specific persoanelor care iubesc schimbările și țin mereu pasul tendințelor timpului. Fiecare detaliu al mobilierului își are o funcție anumita. Într-un cuvânt, funcționalitatea este elementul cheie al bucătăriilor moderne, care pe lângă utilitate oferă și un design foarte plăcut. Ofertele mobilierului de bucătărie, includ piese din MDF, PAL simple, cu culori pronunțate, design minimalist. Cele mai îndrăgite, ca nuanță, sunt bucătăriile albe, deoarece această culoare poate fi ușor îmbinată cu accente de negru, pentru un efect imaculat.

Bucătării în stil Clasic

Bucătăria clasică tradițională de regulă va fi dotată cu mobilier din lemn, sau alte materiale, cum ar fi MDF, PAL, cu imitația lemnului, care este un element principal al acestui stil. Specifice acestei categorii sunt dulapurile ornamentate cu linii rotunjite, în nuanțe naturale, neutre: bej, crem, maro sau alb. Întru încheierea efectului, puteți opta pentru un blat cu imitații din piatră sau granit, care dau bucătăriei un aspect elegant, stilat. O bucătărie clasică din MDF este la fel de funcțională ca una modernă. Bucătăriile clasice se potrivesc persoanelor conservatoare, pasionate de valorile trecutului.

Bucătării în stil Neoclasic

Mobilierul în stil neoclasic îmbină frumos tendințele clasice cu cele moderne, ca în rezultat să aveți parte de ceva mai mult decât o bucătărie. Acesta se combină ușor cu orice încăpere, și poate fi creat atât din materiale moderne, cât și din lemn clasic. Stilul neoclasic se potrivește persoanelor nonconformiste, care își doresc un stil propriu, echilibrând punctele forte ale prezentului și trecutului. Bucătăriile din această categorie au un caracter universal, potrivit pentru orice interier, îngust, lat, open-space sau în colț.

Compania producătoare de mobilă, ValdiMobila vă poate ajuta să transformați cele mai complexe idei despre bucătăria de vis, în realitate, la prețuri avantajoase, accesibile. Noi vă ajutăm să realizăm împreună proiectele individuale ale viitoarelor bucătării, dar și alte piese de mobilier, fie clasic sau modern, absolut gratis. Experiența de peste 13 ani pe piață sunt o dovadă a profesionalismului și calității mobilierului pe care îl creăm. Pe lângă mobila perfectă pentru casa dumneavoastră, vă oferim livrare și asamblare gratuită în raza orașului Chișinău.

ValdiMobila - mobila creată pentru tine!