Cum alegem mobila de bucătărie?

În ce stil să amenajați bucătăria? Sfaturi de design

Bucătăria este inima fiecărei case și una din cele mai des vizitate încăperi. Anume dina acest motiv, mobila pentru bucătărie la comandă are un rol important în crearea unui mediu plăcut, funcțional și confortabil. Astăzi, camera care ceva timp în urmă era destinată doar pentru pregătirea bucatelor, a început să aibă funcții din ce în ce mai variate: este locul unde luăm masa cu toată familia, socializăm sau, pur și simplu, ne relaxăm după serviciu, la o ceașcă de ceai aromat. Iar, fără îndoială, fiecare din noi visează la o bucătărie cu design unic, super funcțională și stilată.

ValdiMobila – mobilier de bucătărie, la cele mai bune prețuri

Dacă sunteți pe cale să vă înnoiți bucătăria și v-ați rătăcit în modele, materiale și oferte, cea mai bună soluție este să apelați la un producător autohton de mobilier. Acesta vă va ajuta în crearea unui proiect personalizat de mobilă, după propriile idei, dimensiuni și necesități, care va corespunde în totalitate cu așteptările întregii familii.

Unul din producătorii în care merită să ai încredere este ValdiMobila, cu o experiență de peste 15 ani pe piața de la noi și o echipă profesionistă în crearea mobilei după toate standardele calității.Iar primul pas spre bucătăria visurilor, este să alegeți stilul acestei camere multifuncționale. În prezent, pe piață găsim un sortiment larg de modele de mobilier în bucătărie ieftin sau premium, în diferite stiluri. Printre cele mai populare, putem menționa:

  1. Stilul modern;
  2. Stilul clasic;
  3. Hi-tech;
  4. Country (tradițional);
  5. Stilul retro;
  6. Provence;
  7. Loft (minimalist);
  8. Neoclasic etc.

Indiferent ce stil alegeți, cel mai important rămâne aspectul funcțional și buna organizarea. Doar așa o bucătărie va fi cu adevărat armonioasă și confortabilă. În continuare, vom descrie trei cele mai cunoscute stiluri în amenajarea bucătăriilor.

Stiluri de mobila pentru bucătărie 2020

Mobilă de bucătărie modernă

Acest stil este potrivit pentru persoanele mereu dornice de schimbări și care țin pasul ultimelor tendințe ale modei. Pe prim plan este pus confortul. Astfel, fiecare detaliu al mobilierului își are propria funcție. Pe lângă utilitate, bucătăriile moderne au și un design foarte deosebit. Poți alege dintre mobila de bucătărie din MDF, PAL, furnir natural sau lemn masiv. Cele mai îndrăgite în rândul utilizatorilor, sunt bucătăriile albe și în nuanțe deschise. Acestea pot fi ușor combinat cu orice tip de design, oferind încăperii un efect imaculat de relaxare și liniște.

Bucătării în stil Clasic

Bucătăriile clasice tradiționale, de regulă, sunt realizate din lemn masiv sau furnir natural. Totuși, în prezent, putem întâlni modele de bucătărie cu mobilă mai ieftină, din MDF sau PAL, ce imită perfect textura lemnoasă – element principal al acestui stil. Aici întâlnim dulapuri ornamentate cu forme rotunjite, în nuanțe naturale: bej, crem, maro sau alb. De asemenea, se va integra perfect și un blat din granit sau acril, cu textură de piatră naturală, care va da bucătăriei un aspect elegant și stilat. Bucătăriile clasice se potrivesc persoanelor conservatoare, pasionate de valorile trecutului.

Bucătării în stil Neoclasic

Mobilierul în stil neoclasic îmbină frumos tendințele clasice cu cele moderne, ca în rezultat să aveți parte de ceva mai mult decât o simplă bucătărie. Acesta poate fi combinat ușor cu orice încăpere. Proiectele neoclasice pot fi realizate atât din materiale moderne, cât și din lemn clasic sau furnir. Stilul neoclasic se potrivește persoanelor nonconformiste, care își doresc un design personalizat, echilibrând punctele forte ale prezentului și trecutului. Bucătăriile din această categorie au un caracter universal, potrivit pentru orice tip de încăpere.

ValdiMobila vă poate ajuta să transformați cele mai complexe idei despre bucătăria visurilor, în pură realitate. Echipa noastră de designeri vor realiza proiectele individuale pentru fiecare client în parte, în funcție de preferințe, necesități și buget, absolut gratuit. Experiența bogată pe piața din Moldova este dovada sigură a profesionalismului și calității mobilierului pe care îl creăm. Pe lângă mobila perfectă pentru casa dumneavoastră, vă oferim livrare și asamblare în toată țara.

Amenajați-vă bucătăria după plac, alături de ValdiMobila.

Cât costă mobila de bucătărie?

Prețul mobilierului la comandă pentru bucătării depinde de mai multe detalii, și anume: materialul din care este creat, dimensiunile proiectului, feroneria și mecanismele utilizate, elementele de decor, nuanța, dar și producătorul. La ValdiMobila creăm bucătării din toate categoriile de preț.

Ce mobilă de bucătărie se poartă în 2021?

În anul 2021 rămân la modă bucătăriile moderne, în nuanțe deschise, precum alb, bej, cappucino. Detaliul principal al fiecărui proiect de mobilier este confortul și designul personalizat. Încă o tendință actuală și practică sunt fațadele fără mânere și mecanismele moderne de deschidere.

Cine face mobila la comandă pentru bucătărie?

ValdiMobila este un producător cu experiență în crearea mobilierului la comandă pentru bucătării, din diverse materiale, modele și nuanțe. Lucrăm doar cu materiale de calitate superioară, feronerie rezistentă de la branduri cunoscute și cele mai noi tehnologii de producere.

Ce materiale se potrivesc cel mai bine pentru mobila de bucătărie?

În producerea mobilierului pentru mobila de bucătărie pot fi utilizate materiale din diferite categorii de preț, și anume: PAL, MDF, furnir sau lemn natural. Fiecare din ele au avantajele sale, iar pentru durabilitate și buna funcționare necesită exploatare și îngrijire corectă.