15Nov

Uși Terminus, seria Modern – calitatea și rafinamentul furnirului natural

Comentarii

V-ați gândit vreodată cât de importante sunt ușile într-un interior? Imaginați-vă cum ar fi fără ele? Trist, incomod, inestetic, de parcă ceva lipsește. Ușile de interior sunt fără îndoială niște elemente indispensabile în orice casă, care încheie efectul oricărei încăperi, iar pentru ca rezultatul final să întrunească toate calitățile, atât estetice cât și funcționale, este important să le alegeți conștient. Producătorul de uși în Moldova, ValdiMobila, știe ca nimeni altul cum se creează ușile de calitate, de aceea, tindem mereu să ne completăm colecția din show-room-ul nostru cu modele noi, de la producători mondiali cunoscuți în această nișă.

Unul din producătorii, cu care colaborăm deja ani buni, este compania ucraineană Terminus – pentru care, suntem distribuitori exclusivi în Moldova. Brandul Terminus se poate lăuda cu o experiență fructuoasă de peste 15 ani în producerea ușilor interioare, iar dovadă vie e măiestriei fără compromis de a produce uși ce merită atenția dumneavoastră sunt colecțiile rafinate în diverse stiluri, inclusiv modelele de uși din furnir natural. Despre una din cele mai populare serii ale acestui brand vă povestim în continuare, rămâneți cu noi.

Seria Modern – uși din furnir natural potrivite pentru orice design

Să începem cu avantajele furnirului natural – materialul care stă la baza producerii ușilor din această colecție. Imitația aproape identică a structurii lemnului natural permite combinarea perfectă dintre frumusețea naturală și ultimele tendințe de design. De fapt aceasta este și formula ușilor Terminus din colecția Modern, care nu sunt doar un concept de uși moderne.

Seria Modern include atât modele cu inserții din sticlă mată sau cu desen, cât și uși fără inserții, în stil minimalist. Printre cele mai deosebite modele putem menționa: 15, 16, 172, 174, 202. Fiecare concept de ușă este unic prin design și poate fi ales într-o gamă bogată de nuanțe: Crema, Wenge, Antracit Grey și chiar alb. Terminus este cunoscut mai ales prin producerea de uși interior albe în nuanță mată. Iată doar câteva din motivele de ce merită să optați pentru o ușă de interior modernă a acestui brand:

  • Completează frumos stilul general al încăperii, dând senzația unui interior împlinit și amenajat cu gust;
  • Rămân actuale în timp chiar și după o perioadă îndelungată de exploatare, datorită combinației subtile dintre frumusețea naturii și tendințele moderne;
  • Sunt funcționale și comode în exploatare, datorită materialului de calitate și furniturii de ultimă generație folosită în producere;
  • Sunt disponibile într-o paletă vastă de culori, pentru orice preferințe;
  • Pot fi combinate ușor cu orice tip de interior, de la designul clasic, neoclasic și până la cel modern, în stil Loft;
  • Se potrivesc pentru orice cameră, atât în rol de uși pentru baie, cât și pentru oricare altă încăpere (salon, dormitor, antreu, bucătărie), dacă sunt alese și încadrate corect.
  • Vor atrage privirea musafirilor. Echipându-vă casa cu astfel de uși puteți fi siguri că toți vor remarca cât de bine vă pricepeți în amenajare;
  • Aveți parte de garanția calității, direct de la producător, reduceri periodice, prețuri avantajoase.
  • Raport optim preț-calitate. În calitate de distribuitor oficial, tindem mereu să vă bucurăm cu cele mai bune prețuri la uși Terminus.

Iar ca să vă convingeți cu ochii proprii cât de impresionante, stilate și funcționale pot fi ușile de interior create cu dragoste și talent de producătorul ucrainean Terminus, vă așteptăm cu drag în show-room-ul nostru de pe strada Uzinelor 3.

Distribue prietenilor