13Feb

Echipează-ți casa cu uși de interior la preț avantajos de la 1340 de lei!

Comentarii

Cu siguranță v-ați gândit, și nu o dată, că achiziționarea ușilor noi în casă sau apartament este o investiție generoasă, care creează găuri prea mari în buget. ValdiMobila, compania producătoare de mobilă, uși la comandă, vă vine în întâmpinare cu o serie de uși interioare de buget (mult mai ieftine decât alte modele din aceeași categorie de pe piață), capabile să vă ofere un nivel înalt al funcționalității, create după ultimele tendințe, cu un design ergonomic, stilat, la prețuri avantajoase, care cu siguranță vă vor uimi prin accesibilitate.

Ce vă pot oferi niște uși? Interior amenajat, confortabil și mereu „ospitalier”, ori de câte ori reveniți acasă, iar cel mai important cumpărarea acestora nu mai cere jertfe financiare fără compromis. Doar la ValdiMobila puteți achiziționa modele stilate de uși interioare, brandul rusesc Albero, seriile Flora, Tina, Bela, din eco-furnir, acoperite cu peliculă Ecotex, în diverse nuanțe stilate ale acestui an, la prețuri de buget, începând cu 1340 de lei.

Ușile din eco-furnir, cunoscut ca „eco-șpon” sunt o noutate în lumea ușilor interioare, produse pe larg începând cu anul 2000, reușind chiar de la bun început să cucerească un număr impunător de oameni, dato rită prețului accesibil, designului modern, raportului optim preț-calitate, culorilor inedite, fie că visați la uși albe de interior sau nuanțe aprinse. Principalul avantaj al acestei categorii este ușurința creării unu sortiment variat de modele unice, în stiluri diverse, de la clasic până la modern, dar și utilizarea unor materiale ecologice, precum polipropilena, care protejează rășina din lemn natural, făcând-o mult mai rezistentă la umiditate, roadere sau deteriorări fizice.

Producătorii ruși Albero au deja în spate o experiență bogată în utilizarea mai multor variante de eco-furnir, printre care se numără și ușile din eco-șpon cu acoperire vinil, din colecțiile Prado, Rim, cu prețuri la fel de accesibile, de până la 2300 de lei. Diversitatea vastă a modelelor, începând cu uși înfundate în design minimalist, combinat cu furnitură clasică, uși frezate sau modele cu inserții din sticlă este disponibilă în nuanțe la fel de variate, pentru toate gusturile, chiar și cele mai sofisticate, cum ar fi: wenge, cappuccino, alb strălucitor sau antracit.

S-a remarcat prin accesibilitate, calitate înaltă a ușilor produse și producătorul ucrainean Novii Stili, cunoscut în peste 20 de țări ale lumii, mai ales prin ușile PVC cu exterior premium, în design modern, din colecția Epika, pe care nu am ezitat să le aducem și în magazinul nostru. Pe lângă aceste modele populare, la ValdiMobila puteți cumpăra uși PVC interioare din colecțiile «New Light»Lira, Bronx, Race, înfundate sau uși din sticlă (cu inserții), în nuanțe noi, mega stilate: stejar auriu, patina, wenge, alb mat, gri etc, la prețuri de până la 2000 de lei.

Sper că v-am convins că dotarea casei cu uși calitative nu cere neapărat investiții cosmice, dacă alegeți locația potrivită unde să le achiziționați. La ValdiMobila puteți alege uși de interior la comandă sau din sortimentul variat de uși în stoc, branduri cunoscute, la cele mai avantajoase prețuri din Moldova. Noi vă garantăm cel mai înalt nivel al calității, pilonul care stă la baza companiei noastre, garanție de la producător, sfaturi, recomandări în alegerea modelelor potrivite, ținând cont de necesitățile, preferințele individuale ale fiecărui client în parte.

Decorați-vă casa cu uși de interior în design premium, la cele mai accesibile prețuri din Chișinău, doar la ValdiMobila.

Distribue prietenilor