21Sep

Modele inedite de uși de interior cu toc ascuns, doar la ValdiMobila

Comentarii

Dacă ar fi să facem un top cu cele mai populare uși de interior, cele cu balamale ascunse, cu siguranță vor fi pe primul loc, mai ales când vorbim despre încăperile cu design minimalist. Simpliste, dar atât de deosebite prin design, acestea ne oferă același nivel de funcționalitate, mărind vizual spațiu din jur și integrându-se perfect în practic orice tip de încăpere.

Cunoscute în rândul utilizatorilor și ca uși cu toc ascuns, acestea au început să fie utilizate tot mai des în ultimii ani, datorită stilului nonconformist, dar și nivelului înalt de funcționalitate. Ușile ascunse sunt alese în aceeași nuanță cu pereții, iar vizual, se creează impresia că toată încăperea este un tot întreg. Apropo, la ValdiMobila găsiți uși cu toc ascuns, la cel mai bun preț din Chișinău, într-un sortiment variat de modele, pentru toate preferințele. Iar dacă încă stați la dubii cum să le alegeți corect, în continuare vă vom povesti tot ce trebuie să știți despre ușile ascunse.

Uși invizibile – o nouă tendință pentru casele moderne

Astăzi, minimalismul este în lista preferințelor designerilor de interior. Anume acest stil, ne oferă posibilitatea să ne transformăm cele mai deosebite idei de amenajare în realitate, pentru un spațiu cât mai personalizat. Din lista ideilor minimaliste, fac parte și balamalele ascunse pentru uși de interior, de regulă, în aceeași nuanță și textură cu pereții și chiar tavanul. Ușile ascunse pot fi comandate din fabrică în nuanța dorită sau finisate personalizat, prin vopsire, tapete sau sticlă.

Marele avantaj al unei uși de interior invizibile este că se va contopi perfect în orice încăpere, indiferent de design (modern, Loft, hi-tech), scop (baie, dormitor, bucătărie) și chiar arhitectură (camere mici, înguste, cu tavan înalt sau formă neproporțională). În plus, puteți alege din numeroase modalități de finisaj: vopsire în aceeași nuanță cu pereții, combinarea cu sticlă sau oglindă, decorare cu desene personalizate etc. Iată care sunt principalele beneficii pe care vi le poate aduce o ușă ascunsă de interior:

  • Este montată cât mai aproape de cadru, fără balamale și rame masive. Construcția inovatoare permite montarea chiar și în treceri înguste, unde o ușă obișnuită nu ar încăpea.
  • Se combină pur și simplu ideal cu designul general, devenind practic invizibilă.
  • Nu ocupă mult spațiu și ne ajută să economisim fiecare centimetru.
  • Dă un accent deosebit încăperii, chiar și în cazul unui design simplu.
  • Cu timpul, poate fi vopsită în altă nuanță, în cazul materialelor care permit acest lucru, precum MDF vopsit, PAL etc.
  • Ușile invizibile sunt disponibile în numeroase variante de decor și chiar pot fi realizate în funcție de necesitățile și preferințele individuale

La Valdimobila, puteți comanda orice model de uși ascunse, executate la comandă, cu acoperiri diverse: sticlă de orice tip (mată, oglindă, sablată și alte variante), cheramogranit etc. Tot la noi, găsiți balamale ascunse pentru uși, la preț avantajos, într-un sortiment variat de modele. Vă așteptăm în noul nostru show-room, de pe strada Uzinelor 171/3 să admirați modelele disponibile în stoc, dar și cele disponibile în catalogul online. Cu noi e mai ușor să aduceți confort în casă!

Distribue prietenilor