15Jun

Uși de interior cu panouri – reinventăm tendințele clasice

Comentarii

Putem spune ferm că alegerea ușilor de interior în casă nu este o decizie deloc ușoară. În primul rând, din cauza sortimentului pur și simplu imens de oferte pe piață, în funcție de stil, model, buget etc. La ValdiMobila avem uși de interior ieftine și scumpe, din clasa middle, premium sau de buget. Și cel mai important, pentru toate preferințele și necesitățile.

De data aceasta am decis să vă povestim despre o tendință tot mai populară în rândul utilizatorilor, inclusiv pentru anul 2020 – ușile de interior cu panouri. Primul motiv de ce tot mai mulți clienți aleg panouri pentru uși de interior este faptul că formele clasice de decor (panouri cu margini rotunjite) le fac potrivit practic pentru orice tip de interior, fie modern, clasic sau neoclasic. Și încă ceva, acestea, fără îndoială, vor rămâne mult timp actuale în timp. Despre restul avantajelor, vă povestim în continuare.

Ușile cu panouri – eleganță în detalii

Pentru producerea ușilor din această categorie pot fi utilizate diverse materiale, de la cele de buget, până la clasa premium. De regulă, este vorba despre uși de interior din lemn, sorturi tari (tei, nuc, stejar, pin), dar și alte materiale ce imită lemnul (uși din furnir, eco-furnir, MDF, PAL). Foaia de ușă poate fi decorată cu un singur panou sau câteva, fie create din același material ca și întreaga ușă sau cu inserții din sticlă. Avantajele ușilor cu panouri sunt multiple. În primul rând, oferă un aspect elegant încăperii, dându-ne de înțeles din start că gospodarii casei au un gust estetic unic.

Deoarece procesul de producere a panourilor este destul de migălos, acestea au și un preț ceva mai mare decât restul ușilor, dar care cu siguranță se răscumpără prin aspectul unic, dar și prin calitate. Ușile cu panouri se remarcă și prin nivelul înalt al calității și durabilității în timp, în funcție de materialul din care sunt create. Acestea au o construcție rezistentă și greutate destul de mică, comparativ cu o ușă din lemn masiv. Iar în plus, oferă și un nivel înalt de izolare fonică și termică.

Dacă v-ați decis să optați pentru uși cu panouri este important să țineți cont și de faptul că durabilitatea acestora depinde în primul rând de modul de exploatare. Ca oricare alt model de uși din materiale lemnoase, este important să utilizați soluții speciale pentru curățare, dar și o lavetă netedă, pentru a evita formarea zgârieturilor. Durabilitatea este garantată dacă veți avea grijă la fluctuațiile de temperatură, nivelul de umiditate, modul de curățare dar și expunerea la lumina solară. Iată la ce alte detalii importante merită să atragi atenția:

  • Tipul de acoperire (cu lac, vopsite, acoperire PVC, laminat etc);
  • Rezistența construcției;
  • Materialul (lemn, MDF, uși din șpon);
  • Feroneria utilizată;
  • Producătorul.

În noul magazin specializat ValdiMobila, de pe strada Uzinelor 171/3 te așteaptă cel mai variat sortiment de uși moderne sau clasice, de la producători cunoscuți, precum: Rodos, Albero, New Style, Belwooddoors, IstokDoors, Oka, la prețuri avantajoase. Consultanții noștri sunt dispuși să te ajute cu detalii despre fiecare model în parte, pentru o alegere responsabilă și corectă.

Distribue prietenilor