22Mar

Ofertă de primăvară! Acum ai uși PVC la cele mai mici prețuri

Comentarii

Ce frumos e primăvara! La atâta soare în jur, voie bună și căldură, lipsește doar o schimbare în casă, care ar restarta atmosfera plăcută ce o simțim zi de zi, alături de cei dragi. Și asta nu sunt doar vise! Primăvara e timpul schimbărilor, iar ValdiMobila, compania producătoare de mobilă, uși în Chișinău vine cu un motiv în plus de a vă decora casa așa cum mereu v-ați dorit, fără investiții enorme.

Doar la noi, odată cu sosirea anotimpului călduros, vă așteaptă o gamă variată de uși acoperire cu PVC pentru interior, de la producători mondiali cunoscuți, acum cu un preț mai avantajos ca niciodată – 15% reducere. Iar dacă nu cunoașteți prea multe despre aceste modele de uși, care sunt principalele avantaje și pentru cine se potrivesc, am decis să venim cu un mini ghid practic despre caracteristicile primordiale ale acestora.

Uși PVC – amenajează-ți interiorul la preț avantajos

Pentru cei care au decis să achiziționeze uși ieftine de interior, cele cu acoperire PVC pot fi o alternativă bună, oferindu-vă maximum calitate, design unic și confort în utilizare. PVC este abrevierea materialului termoplastic: policlorură de vinil, utilizat pentru finisarea ușilor de interior. Ușile cu această acoperire sunt de fapt uși din MDF ce au în interior rășină lemnoasă, iar pe exterior, placajele din MDF, în etapa finală, sunt acoperire cu o peliculă din PVC.  

Această peliculă este una ecologică, produsă din etilenă, clor și anumiți stabilizatori. Materialul obținut este rezistent la foc, deteriorări mecanice, lumină solară, umiditate și chiar substanțe chimice agresive. În plus, această acoperire oferă ușilor și un aspect exterior deosebit, în diverse nuanțe, care cu siguranță vă vor fi pe plac. Pe lângă această, aceste uși din PVC de interior, la prețuri accesibile, au următoarele avantaje:

  • Sunt produse din substanțe ecologice;
  • Au o construcție rezistentă dar sunt mai ușoare decât ușile din lemn masiv, ceea ce face etapa de montaj a ușilor mult mai simplă;
  • Sunt durabile în timp;
  • Nu cer îngrijire specială;
  • Oferă un raport optim preț-calitate;

Colecția din magazinul nostru este mereu completată cu oferte la uși pentru interior calitative, diverse, la prețuri pentru fiecare. Referitor la diversitatea modelelor de uși PVC, principalul nostru distribuitor în Moldova este producătorul ucrainean Novii Stili, cunoscut pe larg datorită ușilor de calitate superioară pe care le produce. Producătorii țin cont de cerințele tuturor clienților, oferindu-ne numeroase serii, în stiluri variate, precum: colecția Elegant, Maestra, Nostra, Intera, Fortis, și cele mai noi colecții în stil modern: Moda și Italiano, toate disponibile în peste 5 nuanțe stilate.

Calitatea este principalul criteriu de care se conduc producătorii în producerea acestor uși pentru interior, cu o construcție deosebită. Ușile vin cu acoperire PVC de trei tipuri: PVC Premium, Ultra și Clasic, și au prețurile promoționale cuprinse între 1400 – 2400 de lei. Astfel de oferte sunt o dovadă vie că e posibil să-ți decorezi casa cu uși ieftine, durabile în timp, capabile să vă asigure maximum comoditate și funcționalitate în exploatare. Ce ne trebuie mai mult?

Magazinul de uși ValdiMobila este locația perfectă pentru cei care au nevoie de produse calitative, chiar și pentru investiții nu atât de mari. În plus, noi vă oferim posibilitatea de a crea uși la comandă după modelul, dimensiunile individuală. Designerii noștri vă vor ajuta să stabiliți toate detalii, să luați măsurile necesare și la final vor realiza o proiectare individuală gratuită. În etapa construcției se respectă toate standardele calității, ca în rezultat să vă bucurați de un produs final perfect.

Prinde reducerile la uși de interior de la ValdiMobila!

Distribue prietenilor