Mobila de birou: TOP 5 idei de la ValdiMobila

mobilier de birou la comanda

Munca îl înnobilează pe om!” În secolul XXI, fără ca să ne dăm seama, biroul a devenit a doua casă, în care stăm practic jumătate de viață. Un studiu sociologic arată că un reprezentant al castei white-collars petrece peste 10 400 de zile din viața sa pe un scaun de birou. Iar dacă să mai luăm în considerare orele peste program, mai putem adăuga încă 1400h la suma totală. Anume din acest motiv comoditatea la locul de muncă rămâne a fi unul din criteriile primordiale, dacă ne dorim să fim cât mai eficienți, bine dispuși și plini de energie, de dimineață până seara.

Mobila de birou modernă – combinația perfectă dintre stil și confort

Spațiul de lucru trebuie să fie comod atât pentru cei care merg zilnic la oficiu, cât și pentru cei care obișnuiesc să lucreze de acasă. Dacă să vorbim despre biroul de acasă, vă recomandăm să alegeți o cameră separată pentru acest scop, ca să aveți o muncă cât mai productivă, eficientă și cu folos. În ambele cazuri, este important să aveți la îndemână o masă de lucru ergonomică și funcțională, dar și tot setul de mobilă de birou la comandă, create ținând cont de necesitățile proprii, tipul, dimensiunile și designul general al încăperii.

ValdiMobila, producător autohton de mobilă, inclusiv pentru birouri are un interes aparte în crearea unor spații de lucru cât mai eficiente, unde confortul și calitatea sunt calitățile primordiale. Căci anume mobila este elementul care aduce confort, oferindu-vă un spațiu aranjat după necesități, capabil să vă motiveze spre noi realizări. Iar, pentru a aranja spațiul pentru muncă cât mai corect, împreună cu designerii noștri am stabilita 5 criterii importante, de care merită să țineți cont când analizați mai multe oferte de mobilă pentru birou. Iată care sunt ele:

mobila in oficiu

  1. Stabiliți piesele de mobilier necesare și bugetul. Fie că vă gândiți să achiziționați birouri ieftine sau din clasa premium, toate spațiile de lucru moderne au la bază câteva elemente obligatorii: scaun, masă, mobilă de birou pentru calculator, și, desigur, dulap. Iar recomandarea de bază este să alegeți un stil care se va integra perfect în designul general. La capitolul materiale avem mai multe variante: mobila de birou din MDF sau PAL, pentru stilul modern sau neoclasic. Iar din clasa premium, puteți alege dintre furnir și lemn masiv, combinat cu sticlă, metal, plastic etc.
  2. Scaunul și masa – elementele de care depinde în primul rând confortul. Indiferent ce buget ați planificat pentru amenajarea acestei încăperi, nu economisiți în alegerea meselor și scaunelor. Un scaun rotativ bine ales în combinație cu un birou pe colț își va aduce aportul pozitiv asupra confortului și stării de sănătate, ajutându-vă să rămâneți energici, până la sfârșitul zilei. De asemenea, piesele de mobilier calitative vă pot feri de veșnicele dureri de cap, gât, coloana vertebrală și spate din cauza poziției incorecte la șezut.
  3. Organizați cât mai corect spațiile de depozitare. Nu degeaba se spune că un birou bine echipat ne poate ajuta și în organizarea gândurilor. Iar dezordinea și lucrurile împrăștiate, dimpotrivă, obosesc. În ajutor ne vin dulapurile și rafturile. Un dulap de birou ales și compartimentat corect va fi foarte util în stocarea tuturor documentelor, cărților și biroticii, completând designul general al încăperii. Adițional, puteți alege o etajeră, comodă sau mini bibliotecă. Important este să le poziționați cât mai corect, ca să fie la îndemână.
  4. Optați pentru nuanțe „productive”. Chiar dacă biroul rămâne a fi zona unde confortul este elementul de bază, paleta de nuanțe are o influență directă asupra atmosferei pe care vrem să o creăm. Comandând mobila de birou online, vă recomandăm să nu alegeți culori prea relaxante sau stridente, precum roșu sau albastru. Acestea se potrivesc mai mult pentru living sau dormitor. Orientați-vă spre nuanțe neutre, precum verde – culoarea prosperității și armoniei, alb, maro, bej sau portocaliu.
  5. Pasul final – adăugăm accesoriile necesare și putem să ne acomodăm cu noul birou. Când ne-am decis cu mobilierul, nu ne rămâne decât să adăugăm micile accesorii care fac atmosfera mult mai confortabil. Iar totul începe, chiar de la mobila de birou din recepție. Lampă de masă, o fotografie în ramă, un tablou rustic sau câteva cutiuțe stilate pentru rechizite vă vor ajuta să încheiați efectul, personalizându-vă spațiul de lucru. În birourile simple e mult mai ușor să experimentăm. Iar dacă totuși ați ales un design mai complex, evitați încărcarea atmosferei cu prea multe accesorii, care doar vor da senzația de aglomerație.

birouri moderne

Suntem gata să vă ajutăm să parcurgeți toate aceste etape, ca să vă echipați biroul cu mobilier pe cât de stilat, pe atât de funcțional, la cele mai avantajoase prețuri. Designerii Valdimobila vor avea grijă de toate preferințele și necesitățile individuale, ca în rezultat să aveți parte de un birou care vă motivează spre noi succese. În plus, vă oferim numeroase avantaje: precum posibilitatea de a achiziționa mobilă în rate, proiectare 3D individuală, livrare și asamblare în toată țara.

Nu ratați cele mai bune oferte la mobilier de birou, doar la ValdiMobila!