5 idei de la ValdiMobila cum alegi mobila de birou

mobilier de birou la comanda

Munca îl înnobilează pe om!” În secolul XXI, fără ca să ne dăm seama, biroul a devenit a doua noastră casă, în care petrecem practic jumătate de viață. Un studiu sociologic arată că un reprezentant al castei white-collars petrece peste 10400 de zile din viața sa pe un scaun de birou, iar dacă să mai luăm în considerare orele peste program, mai putem adăuga încă 1400h la suma totală. Adevărat sau nu, anume din acest motiv comoditatea la locul de muncă rămâne a fi unul din criteriile primordiale, dacă ne dorim să fim cât mai eficienți, bine-dispuși și mereu plini de energie, atât seara cât și dimineața.

Mobila pentru birou – combinația perfectă dintre stil unic și confort

Spațiul de lucru trebuie să fie comod chiar și pentru cei care obișnuiesc să lucreze acasă. Designerii modern ne recomandă să alegem o cameră separată, dacă ne dorim ca munca de acasă să fie productivă, eficientă, cu folos. În ambele cazuri, fie că sunteți freelancer sau lucrați la birou, este important să alegem mese de birou și toate celelalte piese de mobilier adiționale, ținând cont în primul rând de necesitățile proprii, tipul, dimensiunile camerei, designul general dar și preferințele individuale referitor la modelul, nuanțele, stilul și formele celor mai actuale birouri moderne.

Compania producătoare de mobilier la comandă, ValdiMobila are un interes aparte în crearea birourilor, iar confortul și calitatea sunt calitățile primordiale pe care trebuie să le posede acest mobilier. Când vine vorba de birou, mobila este elementul care completează puzzle-ul, oferindu-vă un loc destinat orelor de muncă, aranjat după necesități, delimitat de celelalte zone ale casei, fapt ce vă organizează, motivându-vă spre noi realizări. Iar ca să aranjați corect spațiul pentru muncă, îți venim în ajutor cu 5 criterii importante, de care neapărat merită să ții cont ca să ai un oficiu organizat.

mobila in oficiu

  1. Stabiliți piesele de mobilier primordiale.

Fie că vă gândiți să achiziționați birouri ieftine, sau ceva mai scump, toate spațiile de lucru moderne au la bază câteva elemente obligatorii: scaun de birou ergonomic, masă pentru calculator, dulap. Ca să vă simțiți bine ori de câte ori reveniți în acest mini oficiu, vă recomandăm să combinați mobilierul cu designul general. Dacă sunteți adeptul stilului minimalist, optați pentru piese cu picioare din metal și combinații din lemn, PAL sau MDF în nuanțe liniștite. Davă vă doriți ceva clasic alegeți modele conservatoare cu imitații a fibrei din lemn.

  1. Scaunul și masa – elementele de care depinde în primul rând confortul.

Indiferent ce buget ați planificat pentru amenajarea acestei încăperi, nu economisiți în alegerea scaunului și mesei. Un scaun rotativ bun combinat cu un birou pe colț influențează pozitiv confortul, starea de sănătate, ajutându-vă să rămâneți la fel de energic până la sfârșitul zilei. Cât de mult nu v-ar tenta să achiziționați mobilă ieftină, piesele calitative vă pot feri de veșnicele dureri de cap, gât, coloana vertebrală și spate din cauza poziției incorecte la șezut.

  1. Organizați corect spațiile de depozitare.

Nu degeaba se spune că biroul organizat te ajută să-ți organizezi și gândurile, iar dezordinea și lucrurile împrăștiate duc la același lucru la tine în cap. În ajutor ne vin dulapurile. Un dulap de birou ales corect va fi mega util să stocați toate documentele, cărțile și lucrurile necesare, completându-vă camera cu un accesoriu stilat. Adițional, puteți alege o etajeră, comodă sau mini bibliotecă. Designerii recomandă să le poziționăm cât mai corect, ca să ne fie la îndemână.

  1. Optați pentru nuanțe „eficiente”.

Chiar dacă biroul rămâne a fi zona unde confortul este elementul de bază, nu uitați de paleta nuanțelor. Nu alegeți culori prea relaxante sau strident, precum roșu sau albastru, care se potrivesc mai mult pentru living sau dormitor. Orientați-vă spre nuanțe neutre, precum verde – culoarea prosperității, armoniei, alb, maro, bej sau portocaliu, potrivit mai ales pentru accente. 

  1. Adăugați accesoriile necesare și acomodați-vă în noul dvs. birou.

birouri moderne

Când ne-am decis cu mobilierul, nu ne rămâne decât să adăugăm micile accesorii care fac biroul mult mai confortabil. Lampă de masă, o fotografie în ramă, un tablou rustic sau câteva cutiuțe stilate pentru rechizite vă vor ajuta să încheiați până la urmă efectul, personalizându-vă spațiul într-un mod creativ. În birourile simple e mult mai ușor să experimentați cu accesoriile, iar dacă ați ales mobilier mai complex, evitați încărcarea cu prea multe accesorii, ca să evitați atmosfera prea aglomerată.

ValdiMobila vă poate ajuta să realizați orice modele de birouri moderne, ținând cont de cerințele individuale ale fiecărui client, la cele mai avantajoase prețuri. Noi vom avea grijă să vă transformăm toate preferințele în realitate, ca în rezultat să aveți parte de un birou comod, stilat, care vă motivează spre noi succese. În plus, vă oferim numeroase avantaje: precum posibilitatea de a achiziționa mobilă în rate, proiectare 3D individuală gratuită, livrare și asamblare gratuită în raza orașului Chișinău.

Nu rata cele mai bune oferte la mobilier de birou, doar la ValdiMobila!