26Apr

ValdiMobila vă urează un Paște luminat alături de cei dragi

Comentarii

Ce poate fi mai frumos decât sărbătorile – perioada în care ne adunăm alături de cei dragi, într-o atmosferă feerică, și profităm de timpul frumos petrecut împreună. În ajunul acestei sărbători sfinte, toate gospodinele și gospodarii au grijă ca locuința și ograda să sclipească de curățenie, iar confortul să domine fiecare colțișor din casă, începând cu bucătăria, salonul, dormitorul, baia și chiar antreul. Mobila din casă și ușile de interior sunt elemente incontestabile care vă ajută să încheiați efectul unei locuințe perfecte din toate unghiurile. Iar dacă nu ați reușit să vă înnoiți cu un obiect de mobilier nou, în ajun de Paști dar și în săptămâna de după sărbătoare mai puteți prinde super promoțiile ValdiMobilă la uși și mobilier.

Compania producătoare de mobilă și uși la comandă în Chișinău și toată Moldova, cu fiecare an e dornică să își bucure clienții fideli cu oferte de la iepurașul de Paști. Anul acesta am decis să începem cu surprizele, încă de săptămâna trecută, și anume: cadou masă tumbă la comandare mobilei pentru bucătărie, sufragerie și salon și 3 seturi de mânere gratis la comandarea a trei uși din lista stocurilor menționate. Ofertele sunt valabile până la data de 10 mai.

Pe lângă cadourile generoase, cu ocazia sărbătorii Învierii, ținem să vă aducem sincere felicitări cu ocazia acestei sărbători luminate, care ne deschide inimile an de an. Paștele este un motiv în plus de a petrece timpul în jurul mesei, înconjurat de familie, și de a depăna amintiri. Fie ca această sărbătoare să vă aducă doar schimbări dorite, să vă deschidă noi căi și să fie începutul unei perioade pline de momente unice din viața voastră.

Și nu uitați, casa este lăcașul fiecărei familii, care bine amenajat, vă motivează să vă întoarceți mereu cu plăcere în locul unde cineva vă așteaptă. Magazinul de mobilă și uși, ValdiMobila, poate deveni ajutorul tău în decorarea locuinței cu mobilier și uși de interior, la prețuri pentru toți. Noi suntem mereu dornici să vă aducem buna dispoziție și să vă surprindem cu oferte avantajoase și un raport optim preț calitate!

ValdiMobila vă dorește un Paște fericit, capabil să vă umple cu energie, pentru noi începuturi.

Distribue prietenilor