13Dec

Tendințe mobilă de bucătărie 2020 - 2021 de la ValdiMobila

Comentarii

Cu siguranță, toți visăm să ne dotăm casa sau apartamentul cu mobilă de bucătărie modele noi, creată în funcție de preferințe, idei personalizate și, desigur, necesități. O bucătărie bine amenajată ne poate aduce confort pe toată perioada zilei, fie atunci când gătim, luăm masa sau o gustare alături de cei dragi sau pur și simplu facem curățenie. Iată de ce merită să facem acest pas cât mai responsabil, mai ales când alegem o bucătărie 2020.

La ValdiMobila, producător cunoscut de mobilier la comandă în Moldova ne pricepem de minune în crearea celor mai deosebite modele de bucătărie, perfecte pentru sezonul 2020 – 2021. Ca să ținem pasul ultimelor tendințe, în acest articol vom vorbi despre ce stiluri și modele sunt în trend anul acesta în nișa bucătăriilor. Ca să faci o alegere potrivită și durabilă în timp.

Tendințe de amenajare bucătărie pentru anul 2020 – 2021

La capitolul amenajarea casei, inclusiv a bucătăriei, preferințele și necesitățile sunt diverse și strict personalizate. Cu fiecare an apar noi tendințe de design, populare în rândul clienților din întreaga lume, care vin să ne facă viața mult mai confortabilă și frumoasă. Sezonul 2020 este și el bogat în noi trenduri de mobilă în bucătărie, unul mai deosebit ca celălalt. Deci, dacă sunteți pe cale să vă înnoiți bucătăria, iată pentru ce stiluri și modele actuale în acest sezon puteți opta:

  • Stilul Loft (industrial). Unul din cele mai populare tendințe minimaliste, care presupune organizarea de tip open-space și combinarea cu materiale neprelucrate, în nuanțe standard. Aici se includ texturile de beton, metalul, sticla și chiar lemnul natural neprelucrat. Mobila de bucătărie în stil industrial se va integra perfect într-un apartament modern.
  • Materialele cu textură mată. Încă una din cele mai noi tendințe întâlnite pe proiectele de mobilier în bucătărie Acestea pot fi folosite pentru o gamă vastă de culori, de la nuanțele pale, până la cele exotice, sunt plăcute la atingere și oferă proiectului un aspect solid. În plus, mobilierul cu textură mată este ușor de curățat și îngrijit.
  • Rafturile deschise. Perfecte pentru depozitarea vaselor și accesoriilor și crearea unui design inedit. Aceasta este o soluție practică și decorativă în personalizarea bucătăriilor, capabilă să ne aducă maximum confort, iar pe lângă toate, arată și super stilat.
  • Proiectarea în trei nivele. Alegerea perfectă pentru bucătăriile lineare, care se va integra perfect mai ales în apartamentele cu podurile înalte. La primul nivel sunt amplasate electrocasnicele mari, la nivelul doi – rafturile și uscătorul pentru veselă, iar la nivelul trei – dulapurile pentru depozitarea veselei de care ne folosim rar.
  • Mobila de bucătărie în modele și culori Basic. Culorile Negru și Alb și nuanțele ce derivă din ele sunt în must-have în acest sezon. Acestea se vor potrivit de minune atât pentru spațiile mari sau mici, cât și bucătăriile combinate cu livingul. Mobilierul în aceste culori va oferi o notă de lux casei dvs. Și cel mai important, va rămâne mereu actual.

Echipa noastră e gata să transpună în realitate orice idee de design, ca să aveți parte de mobilierul pentru bucătărie la care mereu ați visat. Fie că vă doriți o bucătărie modernă sau un proiect neoclasic elegant, designerii și asamblatorii noștri sunt gata să vă ajute. Lucrăm doar cu materiale de cea mai înaltă calitate și utilaje de ultimă generație. Scrie-ne pentru o consultație gratuită.

Distribue prietenilor