23Jul

Uși Terminus acum la super PROMOȚIE exclusiv la ValdiMobila

Comentarii

Vara e timpul promoțiilor fierbinți. Iar ValdiMobila – producător autohton de mobilă și uși la comandă, nu ezită să își bucure clienții cu reduceri avantajoase la cele mai noi colecții de uși. Știm cu toții că ușile de interior sunt o achiziție de durată, iar dacă mai optați și pentru modele mai sofisticate, acestea cer și o investiție pe măsură, care uneori ne pune pe gânduri dacă merită sau nu să investim prea mulți ani. Anume din acest motiv, am decis să venim cu o oportunitate să vă înnoiți casa cu uși de calitate, fără cheltuieli enorme, oferindu-vă reduceri avantajoase la ușile interioare marca Terminus.

Terminus este un producător ucrainean de uși la comandă, cunoscute în numeroase țări ale lumii, cunoscut mai ales pentru utilizarea în producere, a soiuri de lemn de calitate superioară. Experiența bogată de aproape 15 ani în acest domeniu, le-au permis să se claseze drept unul din liderii cu renume în ramura ușilor interioare, atât pe piața din Ucraina, cât și în țările vecine. În Republica Moldova, ValdiMobila este distribuitor exclusiv al ușilor Terminus, oferind periodic clienților oferte avantajoase la modelele de uși ale acestui brand.

Astfel, în perioada 24 iulie – 24 august, beneficiați de reducere de 300 de lei la orice model de uși brand Terminus, din următoarele colecții:

  • Caro – uși de interior frezate, în stil neclasic, cu inserții din sticlă. Printre cele mai cunoscute modele din această colecție, putem menționa: 41, 50, 52, 55, fiecare model aducând cu sine un nou concept obținut prin combinarea ușilor clasice cu tendințele moderne.
  • Classic – uși în stil clasic, din furnir, într-o paletă bogată de nuanțe naturale. Modelele din această serie îmbină frumos valorile trecutului, cu simplitatea și designul minimalist.
  • Modern – uși moderne cu inserții din sticlă sau fără, realizate într-un sortiment variat de stiluri, de la cel minimalist cu linii dure, până la cel neoclasic cu sticlă sablată sau inscripționată.
  • Fashion – serie de uși în stil minimalist, cu acoperire din polipropilenă, apreciate mai ales pentru raportul optim preț-calitate.
  • Urban – uși interioare cu o construcție simplă, dar stilată.

În plus, am decis să venim cu o promoție dublă, oferindu-vă pe lângă reducerea la modelele de uși din seriile de mai sus, și o reducere de 5% la toate seturile de feronerie pentru uși. Nu e un secret că anume aceste accesorii mici, asigură buna funcționalitate a oricărei uși, de aceea trebuie alese cu precauție. În magazinul nostru avem un sortiment variat de feronerie, din toate segmentele de preț, de la producător mondiali cunoscuți, precum Sven, Renz, AGB, Apecs și alții.

Iar dacă visați la uși pentru casă personalizate, realizate după propriile preferințe, necesități și dimensiuni, noi suntem mereu la dispoziția dvs. pentru a realiza uși la comandă, dintr-o gamă vastă de materială, în cele mai stilate nuanțe RAL. Nu mai stați prea multe gânduri, vă așteptăm călduros în show-room-ul nostru ca să vă oferim detalii despre promoții, dar și să stabilim împreună ce modele de uși se potrivesc cel mai mult pentru casa dvs.

Cumpără avantajos uși de interior Terminus, doar la ValdiMobila.

Distribue prietenilor