21Jan

Alegem ușa de interior împreună cu ValdiMobila! TOP 5 detalii de știut

Comentarii

La prima vedere, alegerea unei uși de interior, pentru apartament sau casă, pare a fi o decizie simplă, până nu ajungem la magazin și ne pierdem în varietatea de modele. Ba mai mult, o ușă interioară este alcătuită și ea din mai multe elemente tehnice, cate îi asigură funcționalitate și comoditatea în exploatare și la care trebuie să atragem atenția, dacă ne dorim uși durabile în timp. Cu ValdiMobila, totul e mai ușor ca niciodată, pentru că mereu suntem dornici să te ajutăm.

Fie că planificați să optați pentru uși de interior pe comandă sau modele standard, de la distribuitori cunoscuți, o alegere corectă presupune o documentare prealabilă despre aspectele care contează. În acest articol, ne-am propus să discutăm despre 5 detalii importante în alegerea unei uși pentru casă, pentru un interior echilibrat și plin de confort. Haideți să discutăm mai detaliat despre fiecare în parte. Apropo, puteți să vă faceți și notițe!

5 aspecte importante pentru uși de interior, la preț avantajos

Fără îndoială, investiția în uși de interior cu toc de calitate ne poate asigura pe lângă durabilitate și exploatare comodă și îndelungată, și un accent deosebit al stilului general. Iar pentru ca alegerea să fie cât mai corectă, este important să ținem cont de principalele caracteristici, care asigură buna funcționare a unei uși. De la material, model, construcție, accesorii și până la producător și nivel de calitate și rezistență. La Valdimobila, distribuim doar uși interioare care își merită investiția. Iar în continuare ne vom referi mai detaliate la cele 5 aspecte de bază:

  • Materialul și acoperirea. Probabil unul din cele mai importante aspecte, fie că vă doriți uși de interior MDF, furnir, eco-furnir sau oricare alt material. Vă recomandăm să analizați plusurile și minusurile fiecărui material în parte și să le adaptați la necesitățile individuale. Alegând un distribuitor de încredere, precum ValdiMobila, puteți fi siguri că până și modelele de uși de interior PVC, din clasa de buget, vor fi de calitate.
  • Tipul construcției. Încă un detaliu primordial. Pe lângă stabilitate, construcția unei uși trebuie și să arate bine. După acest aspect deosebim mai multe modele: uși de interior duble, standard, ascunse etc. Alege varianta care se potrivește cel mai bine cu designul general și nu uita și de confort și durabilitate, ca să te bucuri de uși noi, cât mai mult timp.
  • Feroneria și accesoriile. Cum fără ele? Aici ne referim la balamale, broască și mâner. Mici, dar foarte importante, aceste mecanisme asigură funcționarea perfectă a ușilor și exploatoare comodă, mulți ani la rând. Și aici îți recomandăm să optați pentru modele de calitate, din materiale rezistente și durabile.
  • Standardele calității și rezistenței. Indiferent că planificați să achiziționați uși de interior cu geam sau fără, nu uitați de aspectul rezistenței. Încă de la prima vedere, se observă cât de rezistentă și calitativă este construcția unei uși. În plus, producătorii de încredere, menționează în fișa de garanția standardele sale de calitate.
  • Producătorul. La ValdiMobila găsiți uși de interior de la producători cunoscuți, precum: Rodos, New Style, IstokDoors, Albero, Belwooddoors, Oka, din toate categoriile de preț.<

Vă așteptăm cu drag în show-room-ul ValdiMobila, localizat pe strada Uzinelor 171/3 ca să admirați cele mai noi colecții de uși interioare, pentru toate gusturile și buzunarele. Consultanții noștri sunt gata să vă ajute cu recomandări, ca să alegeți ceea ce vi se potrivește cel mai bine.

Distribue prietenilor