28Mar

Uși de interior: recomandări în alegere de la ValdiMobila

Comentarii

Chiar dacă pare a fi o sarcină simplă și fără grji, achiziționarea și alegerea ușilor de interior este un proces complex și foarte responsabil. Căci anume ușile sunt elementele de bază din fiecare locuință, capabile să ne asigure confort și siguranță. Fie că vorbim de uși de interior cu geam sau modele standard, fără prea multe elemente de decor și accesorii, astăzi avem disponibil un sortiment variat de oferte și modele, pentru toate gusturile și din toate categoriile de preț. Iar uneori, diversitatea mare ne îngreunează și mai mult alegerea.

În noul show-room ValdiMobila, de pe strada Uzinelor 171/3 găsești uși de interior din lemn, MDF, furnir, eco-șpon și alte materiale, de la peste 8 producători cunoscuți. Pe lângă gama bogată de modele, tindem să le oferim clienților noștri și toate cunoștințele și recomandările necesare, ca să ia o decizie corectă, de care vor fi mulțumiți. În continuare, vom puncta cele mai importante detalii de care merită să ții cont ca să alegi cele mai bune uși de interior cu toc.

„Când nu știi ce să alegi, optează pentru uși de interior albe”

Nu există o formulă perfectă valabilă pentru toate ușile interioare. Totul este individual, important să îți cunoști de la început necesitățile, dar și preferințele. Există oameni care sunt pasionați de inserțiile elegante din sticlă. Pe de altă parte, sunt persoane ce vor alege în orice circumstanțe doar uși de interior fără geam, minimaliste și în nuanțe Basic. În ambele cazuri, poți face cea mai bună alegere, doar dacă ești sigur în ceea ce cauți și de ce ai nevoie.

Hai să facem o scurtă retrospectivă a tipurilor de uși populare în zilele noastre. După tipul deschiderii, avem uși cu deschidere obișnuită, glisante și batante. La capitolul materiale și acoperiri, cele mai cunoscute astăzi sunt modelele de uși pentru interior vopsite, furniruite, laminate, dar și din materiale mai exotice, precum sticla. Aici, regula de aur este să te informezi despre avantajele fiecărui tip de material și mecanism.

Și pentru că ne putem considera adevărați experți pe uși, am pregătit TOP 5 secrete care la sigur îți vor fi utile atunci când vei merge să-ți alegi ușile perfecte. Nu ezita să le notezi:

  • O ușă potrivită trebuie să fie în primul rând funcțională. Ia în considerare toate detaliile tehnice, precum: dimensiunile, tipul încăperii, spațiul de deschidere și altele.
  • Ai grijă să respecți stilul general al încăperii. Poți opta pentru o ușă în același design sau alege un stil care se va combina la fel de mine cu restul detaliilor din cameră.
  • Nuanța – una din cele mai importante caracteristici ale unei uși. Anul 2021 este democratic la acest capitol. Poți alege uși de interior gri pentru un apartament modern sau în stil Loft, dar și modele de uși pentru interior Wenge, care se vor integra de minune într-un interior în stil clasic sau neoclasic. Apropo, o nuanță tot mai populară pentru uși de interior – este și gri antracit, disponibilă pe o gamă vastă de modele din show-room-ul nostru.
  • Nu uita de calitate. Ușile sunt o achiziție pe o perioadă îndelungată. De aceea, este important ca producătorul și materialul ales să fie într-adevăr calitative.
  • Optează pentru un model actual în timp. Pentru ca peste câțiva ani, casa ta să arate bine.

Te invităm să vizitezi show-room-ul ValdiMobila de pe strada Uzinelor 171/3 ca să te convingi că la noi găsești ușile perfecte. Avem cele mai avantajoase oferte, dar și consultanți prietenoși.

Distribue prietenilor