30Mar

#Stămacasă și alegem împreună cu ValdiMobila uși pentru baie

Comentarii

Chiar dacă pare a fi o sarcină simplă, alegerea ușii de interior pentru baie este un proces destul de responsabil și complex, la care merită să ne gândim încă din etapa de reparație. Frumoasă sau practică, la preț de buget sau din segmentul premium, în același stil cu toate ușile de interior din casă sau cu un element de design mai special – sunt doar câteva din întrebările la care trebuie să găsim răspuns.

Alegerea unui stil comun pentru toate ușile de interior este fără îndoială cea mai bună variantă. Dar când vine vorba de rezistență la factori precum căldură și umiditate, ușa pentru baie merită o atenția mai sporită. Și asta, deoarece, ușile pentru baie și bucătărie, de regulă, sunt cele mai exploatate, comparative cu cele din alte încăperi. Anume din acest motiv, acestea trebuie să fie de cea mai înaltă calitate, pentru a rezista la factori precum insuficiența de ventilare, temperaturi înalte, umiditate și a rămâne durabile în timp.

Ce tipuri de uși sunt recomandate pentru baie?

Pentru a decide care model de uși interioare se potrivește cel mai bine pentru camera de baie sau WC, este important să analizați avantajele și dezavantajele fiecărui model, dar și specificațiile materialelor din care sunt create. Într-un articol anterior deja v-am povestit despre principalele recomandări cum să alegi ușa în baie. Iar astăzi vă vom vorbi despre tipuri de uși potrivite pentru această cameră. În prezent, cele mai populare oferte de uși în acest sens, sunt:

 1. Uși pentru baie cu oglindă sau sticlă. Probabil acesta este cea mai optimă variantă. Sticla este rezistentă la umiditate și temperaturi mari. De asemenea, ușile din sticlă pentru baie au un aspect estetic unic și pot fi integrate în orice tip de interior. Fiind pe lângă toate și utile, dacă alegem un model cu oglindă. Unicul dezavantaj este prețul destul de mare.
 2. Uși interioare pentru baie din furnir (șpon) natural. Dacă este exploatat corect, furnirul se potrivește perfect și pentru camera de baie. Calitatea înaltă, durabilitatea în timp dar și designul deosebit vor completa frumos orice baie. Printre cele mai importante reguli de îngrijire a furnirului se numără: acoperirea cu un lac special, ventilarea încăperii etc.
 3. Uși de baie din MDF. Chiar dacă este mai puțin rezistent la umiditate și acest material poate fi ales pentru ușile în baie, dacă sunt respectate principalele reguli de îngrijire.
 4. Uși pentru baie din PVC (laminate). Principalul avantaj al acest modele este prețul avantajos. De asemenea, construcția specială, acoperită cu PVC oferă o rezistență înaltă la umiditate. În plus, acestea sunt ușoare de montat, practice și sigure.

Uși interioare pentru baie – principalele caracteristici

Odată ce am analizat materialele, merită să atragem atenția și la principalele specificații tehnice și de design, pe care ar trebui să le întrunească o ușă de baie potrivită. Fie că optați pentru un model standard sau alegeți varianta personalizată de uși la comandă, este important să atrageți atenția la următoarele caracteristici:

 • Nivel înalt de rezistență la aburi, umiditate și schimbări de temperatură;
 • Montare simplă și comodă;
 • Materiale de calitate înaltă;
 • Feronerie de ultimă generație;
 • Ușurință în exploatare și îngrijire;
 • Design stilat;
 • Izolare fonică bună.

La ValdiMobila vă așteaptă o gamă bogată de uși interioare de la producători cunoscuți sau modele realizate la comandă, după toate standardele calității și ultimele tendințe de design. Dacă demult sunteți în căutarea unui model calitativ de uși pentru baie, consultanții noștri sunt gata să vă prezinte cele mai bune oferte, ținând cont de propriile necesități și preferințe. Împreună vă vom ajuta să vă amenajați casa cu uși interioare care își merită investiția, stilate și durabile în timp.

Distribue prietenilor