24Jan

Ce modele de uși interioare alegem în 2021? Răspunde ValdiMobila

Comentarii

Astăzi ușile de nu mai sunt doar un element funcțional, care asigură separarea și izolarea necesară încăperilor ci și un accesoriu capabil să schimbe total designul general al unei locuințe. Iar dovada este colecția imensă de modele de uși pentru interior, în diverse stiluri și nuanțe, create ca să combine perfect confortul, designul unic și funcționalitatea.

La ValdiMobila, în noul nostru show-room de pe strada Uzinelor 171/3 te așteaptă cele mai deosebite modele de uși de interior moderne, de la peste 7 producători. Cu fiecare an, tindem să ținem pasul ultimelor tendințe de mobilier, oferind clienților noștri uși stilate și actuale în timp. Și pentru că suntem la început de an, în acest articol vom analiza împreună tendințele anului 2021 în materie de uși și modelele populare pe piață.

Cele mai populare trenduri în 2021 de uși moderne pentru apartament

Anul 2020 a fost bogat în uși de interior moderne, pentru toate gusturile și necesitățile. Printre favoriții anului trecut se numără ușile cu balamalele ascunse, modele în stil minimalist și nuanțe naturale, în textură mată sau lucioasă. În anul 2021 aceste tendințe au rămas la fel de actuale, fiind completate și de alte elemente deosebite de decor și trenduri inspirate de la cei mai buni designeri. Iată câteva din ele, pe care le poți integra și în casa ta:

  • Uși de interior înalte. O tendință simplă la prima vedere, dar capabilă să aducă un șir de avantaje: mărirea vizuală a spațiului, crearea unui accent interesant în combinație cu textura pereților și minus o problemă pentru oamenii înalți.
  • Modele de uși de interior cu sticlă, în stil Crittall. Trend preluat din stilul open-space, care constă în îmbinarea unui cadru și oțel și sticlă. Ușile Critall oferă încăperii o atmosferă ușoară și elegantă, fiind o alegere perfectă mai ales pentru încăperile în stil Loft.
  • Uși culisante moderne. Tendință care ne aduce cu sine un design unic, cât și un nivel înalt de funcționalitate. Sunt comode în utilizarea zilnică, ușor de integrat în spațiile cu design modern, dar și ușor de întreținut, dacă sunt exploatate corect.
  • Textură lemnoasă și figuri geometrice. În amalgamul de tendințe moderne s-au păstrat și valorile clasice, cum ar fi fibrele lemnoase. Anul acesta sunt la modă ușile în nuanțe monocrom, netede, fără sticlă și elemente de decor.
  • Nuanțe pastelate. Cele mai populare rămân a fi modelele de uși de interior albe, bej sau gri. Totuși, pentru cei care își doresc ceva deosebit, în anul 2021 sunt în trend și culorile închise sau exotice: albastru, mocco, maro, verde, galben etc.

Pe lângă tendințe, regula de aur în alegerea ușilor perfecte pentru casa ta este să nu te limitezi la capitolul creativitate și să alegi modelele care ți se potrivesc perfect, după necesități și preferințe. În show-room-ul ValdiMobila găsești oferte din toate categoriile de preț și ultimele colecții ale producătorilor cu care colaborăm.

Consultanții noștri sunt mereu la dispoziția clienților ca să le ofere sfaturi și recomandări în alegerea ușilor potrivite și să explice cele mai importante detalii tehnice și de design. O ușă potrivită îți poate asigura confort, se va integra perfect în casa ta și va rămâne durabilă și actuală în timp mulți ani la rând. Te așteptăm în vizită să le alegem împreună.

Distribue prietenilor