07Jan

Uși Aurum 2 de la Belwooddoors – eleganța în detalii, acum și la ValdiMobila

Comentarii

Eleganța a fost la modă mereu, fie în perioada când în lista favoriților erau ușile clasice, sau acum, când toți optează pentru modele de uși Loft sau Hi-tech. Secretul unei uși de interior cu adevărat stilate este combinația perfectă dintre aspectul estetic unic, calitatea fără compromis și, desigur, prețul avantajos, care își va răscumpărat investiția în timp. Producătorul belarus, Belwooddoors a descoperit demult formula ușilor perfecte. Iar, începând cu luna Ianuarie și în show-room-ul ValdiMobila de pe strada Uzinelor 3, puteți admira în toată splendoarea, unul din modelele de aur ale acestui brand – Aurum 2, în nuanța White.

Colecția de uși interioare Aurum – cea mai elegantă serie de uși Belwooddoors

Să începem cu o scurtă prezentare a ușilor acestui brand. Belwooddoors înseamnă în primul rând calitate. Iar ce poate fi mai plăcut decât o ușă care întrunește cel mai înalt nivel al calității și un design de-a dreptul stilat. Brandul oferă o gamă vastă de uși clasice, neoclasice și chiar moderne, într-o paletă bogată de nuanțe, de la cele naturale, până la exotice. Materialul de bază din care sunt create ușile este MDF, cu acoperire Enamel.

Colecția Aurum face parte din categoria ușilor moderne, fiind, de fapt o combinație sublimă dintre valorile clasice și cele contemporane. Aceasta cuprinde trei modele cu design minimalist asemănător, dar cu elemente diferite de decor. Toate modelele au o grosime standard de 44mm, și înălțimea de până la 240cm (2400mm). Ușile pot fi comandate atât cu inserție din sticlă, cât și fără.

Aurum 2 este un model cu design cunoscut, fiind și unul din cele mai populare modele din această colecție. Primul detaliu ce îți bate la ochi sunt inserțiile din sticlă mată în jurul celor două figuri geometrice minimaliste. De fapt, acesta este și întreg designul acestei uși – simplă, dar mega stilată. Modelul este disponibil în patru nuanțe: Light Grey, Ivory, Black și White, disponibil acum și în show-room-ul ValdiMobila. Pentru a încheia efectul, ușa din MDF poate fi completată cu un mâner și balamale în stil Loft, în nuanța Argintie lucioasă sau mată. Iată încă câteva detalii tehnice și de design despre aceste uși model nou:

  • Designul simplu, cu figuri geometrice cu unghiuri drepte, este accentuat de inserțiile din sticlă călită cu grosimea de 4mm, care oferă un aspect premium, dar și utilitar. În cazul deteriorării, sticla nu se împrăștie în cioburi mici și nu prezintă niciun risc;
  • Modelul este disponibil în patru variante de dimensiuni, fapt ce îl face potrivit pentru orice tip de încăpere, de la apartamente sau case, până la oficii;
  • Puteți alege individual feroneria pentru uși, în funcție de necesități, bugetul stabilit;
  • De asemenea, la comanda direct de la producător, este posibilă instalarea feroneriei din fabrică, și anume balamale OTLAV și mâner AGB;
  • Datorită materialelor de calitate superioară din care sunt create, aceste uși își vor păstra funcționalitate și aspectul estetic de nou mulți ani la rând;
  • Și cel mai important, stilul minimalist permite integrarea ușoară a acestor uși în practic orice design de interior, dar și combinarea cu oricare nuanță.

Pentru mai multe detalii despre modelul de uși Aurum 2, dar și alte colecții ale acestui brand vă așteptăm în show-room-ul ValdiMobila. În plus, acum veți putea să-l vedeți nu doar în broșurile producătorilor, dar cu ochii proprii. Vă așteptăm cu drag într-o atmosferă prietenoasă. Suntem gata să vă ajutăm cu sfaturi practice de amenajare, alegerea modelului, materialului, feroneriei etc.

Începeți anul 2020 cu uși noi în casa dumneavoastră, de la ValdiMobila!

Distribue prietenilor